Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.hunter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen érdemes volt akkor repjegyeket venni, amikor a légitársaságok megnyitottak egy új foglalási időszakot. Ma már nagyjából 98 százalékban lúzerség ilyenkor foglalni, a régi beidegződésekre alapozva általában középáron, vagy drágábban töltik fel a jegyeket a fapadosok. De mindig van több-kevesebb…..
(Szabitól) Egy ismerősöm megkért, hogy vigyem el a Delót szombaton az etyeki filmstúdióba, na nem filmforgatásra, csak egy mozis témájú családi napra, amolyan beülős-fényképezkedős díszletnek. Eredetileg egy "Vissza a jövőbe" témakörű eseményről volt szó, ráadásul rossz idő vagy műszaki gondok…..
Ha eldöntöttük, hogy nem adunk fel poggyászt egy utazás során, akkor csomagoláskor néha komoly kihívásokkal kell megküzdeni. A poggyász feladása, illetve nem feladása nem kizárólag spúrkodás kérdése, egy átszállós fapados úton több tízezer forintra is rúghat a…..
Repülőjegy vételénél szerencsére nem követelmény a százas IQ, de néha azt érzi a kellemes utazásra vágyó felhasználó, hogy egy minimum intelligenciaszintet igazán előírhatnának a légitársaságok. Nincs mese, a repülőgépek fedélzetén is nagy az isten állatkertje, a…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a negyedik. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről beszél. Az…..
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez az első. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
Ezzel a jópofa akcióval kívánt boldog új évet minden jóhiszemű törzsvásárlójának a Wizzair. Persze amiatt panaszkodni, hogy csak 1 napig tartott ki a szupervip-státusz... Szegény iPhone 4S tulajoknak még ennyi sem jutott... Érdemes, megnézni a két képet: az elsőn, látszik,…..
F.hunter 2012.01.07 17:16:59
@Ulbert István [Typhoon]:
"MINDEGY A MAGYARNAK, HOGY MIBŐL KAPJA, CSAK KAPJA."
Szerintem ez nem általános igazság, akire meg mégis igaz, az hülye, én meg nem sajnálom!
Azt viszont igen, hogy ennek a blognak a FOGYASZTÓVÉDELEMRŐL kellene szólni, de egyre több szart hoznak le. Ha a posztoló konkrétan azt írta volna le, hogy ő valóban rosszul járt azzal, hogy az első akciós napon vásárolt, akkor lenne értelme. De nyilvánvalóan nem így volt, így ez csak okoskodás meg kötekedés, normális emberek szerint egyszerűen marketing, ami még csak nem is tisztességtelen.
F.hunter 2012.01.10 19:02:59
@Sóstói: Azért a légiközlekedés kicsit másképp működik, az "otthagyás" nem mindig a légitársaság sara! Ha konkrétumot írsz a Wizzairről, akkor persze lehet róla beszélni, de ez így általánosságban semmi. Engem eddig egy cég hagyott külföldön, a MÁV, mégse vonom le azt a következtetést, hogy a Malév is otthagyna. (Más kérdés, hogy nem is tehetné, mert a légiutasoknak vannak jogaik járattörlés esetén, a földön meg le vagy sz..va.)
F.hunter 2012.01.10 19:05:11
@hintalo: Dehogynem, ez a lényege!
Már foglalkoztunk a Wizzair jófajta születésnapi fantomakciójával, amikor 20% kedvezménnyel drágábbak voltak a jegyek, mint előtte vagy utána bármikor, XYZ most elmeséli, milyen volt. A jelek szerint egyáltalán nem tűnt fel neki, hogy 67460-20%, az sehogysem lehet 63060 forint,…..
Fapadossal okosan Balti-tália 3/3. 2010.09.13 08:00:00
Beszámolóm befejező része következik: Stockholm, Charleroi, Bergamo, Verona, Padova, Velence. A végén értékeléssel. NYO-CRL FR9564 9:45-11:55 (EI-DHF LF100%) 33A – el sem hittem (utánam 20 ember volt még, de mivel a 33C-n ült egy úr, úgy látszik senki nem akart bemászni).…..
F.hunter 2011.03.21 17:40:57
@tg_mak: Köszönöm az információkat!
Mai sajtótájékoztatóján újabb célállomásokat jelentett be a WizzAir Budapestről. A Ryanair őszi kivonulása miatt keletkező piaci résre a várakozásokkal ellentétben nem repültek rá, viszont előhúzták a "török kártyát." December 17-től immár EU-n kívüli…..
F.hunter 2010.08.24 23:00:01
@magas les: most éppen 8ezer/irány egész január-február-március! - Wizz kártyával persze
Fapadossal okosan Ötnapos Rimini 2010.07.13 23:32:00
Vatti küldte az alábbi képes beszámolót. Az egész úgy történt, hogy már régóta szemeztem egy (két, három) kedvező árú Temesvár – Forli repjeggyel. Egy jegy 4 RON (román lei) volt eredetileg, de a 20%-os akcióban lement 3 RON-ra. Így muszáj volt lefoglalnunk ezeket a…..
Zsófi otthagyta a CIB-et, mert a még az IEB-nél szerzett Visa Electron kártyája egyszercsak nem működött tovább online:Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!…..
Az április marokkoi utamat úgy lehetett csak megszervezni,hogy egy napot Bergamoban vagy Milánóban kellett töltenem, a sajnálatosan rossz menetrendnek köszönhetően. Két alternativa volt, vagy a Garda-tó vagy Milánó.Én az utóbbit választottam,majd legközelebb jöhet…..