Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna FéB

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek, hónapok nem tartoznak Zlatan legboldogabb időszakai közé, hiszen a svéd támadó teljesítményével egyre többen elégedetlenek Barcelonában. A róla és Piquéről készült fotó, valamint a helyzetet és szexuális érdeklődését firtató riporternőnek tett ajánlata…..
„Lefeküdtem velük, de sosem szóltam egy szót sem arról, hogy még kiskorú vagyok. Imádtam őket, mindig nagyon jól és tisztelettel bántak velem” – Zahia Dehia (1992. 02. 28.), az elhíresült prostituált vallomása megmentette Franck Ribéryt és Karim Benzemát egy…..
Amennyire rossz szezonja van a portugál szélsőnek (José Mourinho egyáltalán nem számít rá az Interben), annyira jól alakul a magánélete. A portugál sajtó szerint ugyanis őrülten beleszeretett Luana Bellettibe, a jelenleg a Chelsea-ben futballozó brazil válogatott húgába. Nagyon…..
A volt Real Madrid-játékos Miguel Torres, aki jelenleg a Getaféban futballozik vérbeli nőcsábász. Pár hónappal ezelőtt még Patricia Condéval (1975. 10. 05. – 1–3. kép) járt, aki a La Sexta csatornán vezeti a nagyon népszerű „Sé lo que hicistéis” (Tudom, mit…..
Olaszországban sem akartak elmaradni az angolok mögött. Látva, hogy milyen érdeklődés kísérte John Terry botrányát, az egyik olasz lap is felröppentett egy hírt egy hasonló szerelmi háromszögről. A történet főszereplői Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa, felesége, Alena;…..
Nagyon megértő volt Belletti, a Chelsea játékosa, amikor március 2-án délelőtt felhívta a család brazil bébiszittere, hogy aznap este ne számítsanak rá, mert megbetegedett. Persze, semmi gond, maradj csak otthon, gyógyulj meg – mondta Belletti. Ezek után nem kis…..
Marco Borriello (1982. 06. 18., Nápoly)Camila Morais (1985. december 23.Marco Borriello idén tavasszal jött össze a brazil származású showgirl Camila Morais-szal. Camila egyébként több fehérneműcég és fürdőruhamárka arca.Camila Morais Marco korábbi barátnője, az argentin…..
A Manchester City csatára, Carlos Tévez minden bizonnyal megcsalta feleségét a modell Mariana Paesanival (képeinken) – írta a Daily Mirror. Az argentin játékos az elsők között volt, aki korábban élesen kritizálta John Terryt, amiért viszonyt folytatott egykori csapattársa,…..