Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nos

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..
Subba Pucsítás a Ferenciek terén 2007.08.17 14:19:33
Hogy mik vannak manapság, ezeknek semmi sem szent, az utcán gyerekek is vannak, nadeijet a templom szomszédságában, satöbbi satöbbi. A linket Edyna30 kommentjéből csórtuk, köszönettel...
Rossz PC játékok sorozat iwiw 2007.08.17 13:11:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel fenn vagyok.Az első aki megkérdezi mit írjon be a keresőbe nem lesz visszajelölve ;)..
Valóban, újra megszokott gépem mellett ülök, és már nagyon vártam ezt :)Külföldön jó pár játékot vettem szerintem jó áron, remélem nem kell majd bemutatnom őket.Max Payne 2Doom 3CSI trilógiaCall of Duty expansion pack (united offensive)FahrenheitRainbow 6 LockdownNem a…..
Banán, Gomba és Retek Kezdődik! 2007.08.13 14:25:00
Sziasztok. Ezennel elkezdődik a Banán, Gomba és Retek címmel megáldott képregény sorozat! :)Tartalma, és szövege miatt nem ajánlott 18 éven aluliaknak.Egy kis előtörténet: Banán, Gomba és Retek gyerekkori barátok. Retek és Gomba elég érdekesen élik az életüket. Banán…..
Boncza, bazmeg, nem hisszük el, hogy nem jöttél rá önállóan, hogy ilyet nem rakunk ki magunkról a netre. Keservesen fogod ezt bánni pár év múlva. ..
Nos 2007.08.13 00:52:11
Subba Egy szélvető alkat 2007.06.21 15:23:00
<-- Ez a férfi itt balra Fegyverneki Szabó AndrásEz meg az ő második verseskötete -->Bolond nyuggert már mindenki látott, de Fegyverneki (illetve F.) Szabó úr fejlövése szórakoztatóbb a buszokon normális fiatalokat vegzáló rémeknél. Ő ugyanis verseket ír több…..