Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nowayoutofhere

4 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking Internet! Azonnal törölni kell az interneten található Playson MC videóklipeket! Üdvözlöm kedves "Subba Zsazsa"! Az oldalon szereplő playson mc videot a YuuTube oldalról töltötte le, ami jogellenes! A YouTube Vezetőségével már kapcsolatban vagyok, mivel ügyfelem,…..
(ez a poszt a Freakonomicsblog Copyrighting Fashion: Who Gains? cikkének felhasználásával készült, az eredeti szerzők Kal Raustiala és Chris Sprigman)A szerzői joggal kapcsolatos kérdésekben sokan hajlamosak extrém álláspontot elfoglalni.Így tett Charles Schumer new…..
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
nowayoutofhere 2010.08.24 10:39:31
@ninimimi: Úgy érted nem számolt be arról a média, hogy az iskolai lövöldözések iskolákban történtek???
nowayoutofhere 2010.08.24 11:06:12
@ninimimi: the a 'gun free zone' az nem egy megye, járás vagy kerület. Az maga az iskola! Attól gun free, hogy a tanárok sem mehetnek be pisztollyal tanítani. Tehát az, hogy 'gun free zone'-ban történtek a lövöldözések, az csak annyit jelent, hogy az iskolai lövöldözések iskolában történtek.
Ha még mindig nem értelek, akkor ezer bocs.
nowayoutofhere 2010.08.24 18:34:42
@ninimimi:
Tényleg nem értem, hogy mire kellett volna felhívni a figyelmet. Be kellett volna mondani a hírben, hogy az "egyébként a szabad fegyvertartást pártoló országban elkövetett mészárlások többnyire iskolákban történnek, ahova a fegyvert nem szabad bevinni"? És ebből azt a következtetést kellett volna levonni, hogy oda is be lehessen vinni? Így?
@szaktatar:
A szerző egyetlen egy statisztikát sem hivatkozik. Egyszerűen nem működik az, hogy a közgazdasági címet adunk neki, és kiragadunk néhány összefüggést. Ezzel lejáratja a közgazdasági elemzést.
Tőlem elvárod, hogy statisztikákat hivatkozzak (nekem erre nincs energiám, de nem is írok blogcikket belőle, viszont azok a hatások, amiket hivatkoztam, de amelyeket a szerző nem vesz figyelembe, ugyanolyan közgazdasági összefüggésen alapulnak, mint amelyeket a szerző sorol).
A szerző állításaira azt mondod, hogy őt igazolja valamennyi statisztika, de még egy ilyet se láttunk.
  Szándékosan nem olvastam egyetlen hozzászólást sem a témában, és nem is vállalkoznék mély elemzésre, hisz maga a történet messze nem ér meg ennyit. Inkább arról mesélek, hogy egy az internettől elzárt, balatonközeli településen mennyire érzik magukénak az emberek az…..
A legtöbb országban mára leginkább az alkotmánybíróságok töltik be a korábbi felsőházak, második kamarák funkcióját. (Fotó: mkab.hu) Tegnap az Országgyűlés megválasztotta az új köztársasági elnököt. Sokan attól félnek, hogy Sólyom László Schmitt Pálra…..
A büntetőjog szigorítására (a three strikes törvénykezésre) szükség van. A valós ellenérvekről és a valós bukatókról azonban nem beszélünk. A politikai vitákban a tervezettel vele szemben felhozott ellenérvek vagy demagógok, vagy egyoldalúak, vagy hamisak.  „A…..
nowayoutofhere 2010.06.29 08:55:45
@Iustizmord: akkor biztos rosszul írtam, ha nem érthető:
Az elkövető megjelenik egy pláza parkolójában, betöri az egyik autó ablakát, kiemeli a mobilt, egy arra járó övéről letépi a másik mobilt, plusz egy harmadik személyt agyonlő - passzióból. Ez két rablás és egy emberölés halmazata. - kötelező életfogyt.
A másik elkövető megjelenik egy pláza parkolójában, három embert lelő és elveszi ami náluk van. Ez egy kétszeresen minősülő emberölés - nincs kötelező életfogyt.
A fideszes Szatmáry Kristóf, a kis- és középvállalkozások védelme érdekében törvénymódosítást javasol. A törvényjavaslat – többek között – biztosítani kívánja, hogy e vállalkozások szabályos működését ellenőrző hatóságok – az adó- és…..
Remek ez a világkiállítás, sikerült mindent  kihozni a Nagy Eseményből: kamu közbeszerzésre alapított kft, D24-es ügynök elvtárs, 3.5 milliárd közpénz, offshore cégek, egy keljfeljancsi meg egy sci-fi kisfilm. Egy szocialista módra elkúrt ziccer szomorú krónikája…..
Guo Jia így szólt: "Uram, tudod jól, ki veszített, és miért, Liu Bang, a Legfőbb Ős, és riválisa, Xiang Yu viszályában. Az előbbi csak nagyobb bölcsessége segítségével győzedelmeskedett. Xiang Yu erősebb volt, de végül felülkerekedtek rajta. Riválisodnak tíz gyenge…..
Nem kívánok állástfoglalni abban a kérdésben, hogy a holokauszttagadás büntethetősége jó vagy rossz közpolitikai döntés volt. Komoly érvek szólnak ellene, de értelmesen lehet mellette is érvelni.Lázár János, Kósa Lajos, Balsai István és Rubovszky György a következő…..
Lokális klímaváltozás 666 2010.03.08 10:05:00
666: Hétfőn délután 4 óráig pontosan ennyi kopogtatócédulát adtak le a nevemre. Délután 5 óráig is pontosan ennyit. Állok az aluljáróban és várom a többit. Ha máshonnan nem, az ott térítő Jehova Tanúitól tudhatjuk: 666 a sátán száma. „Jön a világ vége!”…..