Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cukormázas villanypásztor

11 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyes szervezetek nyomást gyakorolnak az ENSZ-re, hogy ismerje el az abortuszt, mint emberi jogot az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 60. évfordulója alkalmából. A kezdeményezés élharcosa a CEDAW, a nők elleni megkülönböztetés minden formáját felszámolni…..
Ez a küldetés jutott a dánoknak az Eb-n: a világ legellenszevesebb csapata, a hollandok után a világ második legellenszenvesebb csapatát kell eltakarítania. Hősies munka, és ezért fog sikerülni:  1. Mert tavaly októberben a selejtezőben már játszottunk kiélezett helyzetben egy…..
Cukormázas villanypásztor 2012.06.13 15:48:13
@t.o.d.: A Dagadt kétszeres világbajnok, míg a másik, aki ugye olyan sokat focizott a saját EB-jén kikapott a görögöktől. Basztassunk már mást légyszi, ne olyanokat akik kérdés nélkül legendásan jó focisták. A térde, vagy más betegsége miatt lenézni egy sportolót pedig arra utal, hogy Te aztán rohadtul nem versenysportoltál soha az életedben.
Sok mindent nem tanultam meg matematikai tanulmányaim alatt, viszont egy dolgot biztosan: amennyiben kemény arcokat akarsz találni, nem reppereket, vagy extrém sportolókat kell nézegetned. Matematikusokat.Persze az sem utolsó, ha csak egy hirtelen jött kérdésre, miszerint a "4/pi az…..
Cukormázas villanypásztor 2012.05.30 21:31:01
@SweetCherry: Oooo egy Rényi Alfréd idézet, ha jól látom :)
Cukormázas villanypásztor 2012.05.31 12:59:14
@SweetCherry: Mondjuk az felmerült bennem, hogy hogyan találhattál rá erre a blogra.
Cukormázas villanypásztor 2012.05.31 22:11:56
@SweetCherry: Hát a látogatási statisztikák alapján a legfontosabb szempont, hogy az ember valamelyik szerkesztő ismerőse legyen. Most látom, hogy rossz felhasználó névvel írogatok...
 A Demokratikus Koalíció (DK) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordul a Hír Tv Célpont című műsora miatt, a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc pedig több, a szakdolgozatával foglalkozó lappal szemben jogi eljárásokat…..
 Akár öt év börtönt is kaphat az a férfi, akinek gondatlanságából tóba gurult babakocsiban fekvő 3 hónapos lánya, jóllehet az apa sértetlenül kimentette gyermekét - közölte az ügyészség.    A baleset Lengyelországban történt és Szczytnóban…..
Cukormázas villanypásztor 2012.05.06 16:36:18
 Albínó tevét áldoztak fel öngyilkossági hullám megállítása végett Kazahsztánban.     Az eset Karabulak városában történt, lakosai úgy vélik, hogy gonosz szellem sugallatára követett el öngyilkosságot 14 tizenéves az utóbbi egy évben, a ritka…..
Az érzelem érthető. Mély düh. Budapesten egy éppen mentést végző mentőst gázolt el egy kocsisort kikerülő autós. A hír szerint bunkóságból, nem véletlenül. Lassított, majd kövér gázt adott. Nagykállón egy éppen beteghez házhoz menő orvos autóját törték fel és loptak…..
 Magyarország keleti nyitásának fontosságáról beszélt a magyar kormányfő a Karim Maszimov kazah miniszterelnökkel folytatott plenáris tárgyaláson pénteken Asztanában. A találkozó utáni sajtótájékoztatón Orbán Viktor azt mondta, Kazahsztán az élő cáfolata annak,…..
 A miniszterelnök szerint Magyarország két évvel ezelőtt nemcsak kormányt, hanem gondolkodásmódot is váltott, és főképp ebből adódnak vitái az Európai Unióval.      "A magyar emberek idejekorán megértették azt, amit az EU vezetői nehezen…..
Egy nő, aki annyira magyar, mint a gulyásleves, a kifli, a rántotthús, Széchenyi és az osztrák-magyar monarchia törvényhozása. Pooooontosan, teljesen megkérdőjelezhető. Mondjuk ez a megkérdőjelezhetőség teljesen elfogadható egy olyan nőtől, aki húsz évesen változtatta a nevét…..
Szokás hasonlítani az embereket a tökéleteshez és szokás hasonlítani a tökéletest Hundinhauserhez, aki olyan, mint egy Apple termék. Nem, nem. Nem a zsebeinket akarja kiüríteni, csak amíg nem tudunk róla, addig nem is tudjuk elképzelni, hogy ez bármire is jó lehet. Viszont…..
A Nap a mai nap is felkelt. Karcsi általában ezt pont annyira tojta le magasról, mint a "minden nap tiszta fehérnemű" elvet. Jó rég óta tartotta már azt, hogy neki aztán teljesen mindegy. -Mi mindegy Karcsi? -Kérdezték egyre a barátai. -Minden mindegy, baszom. -Lelkendezett a…..
Új punk-generáció született?A társadalom ellen lázadó, örökelégtelen, olcsó szeszt fogyasztó és furcsa hajjal rendelkező punk nem is különbözik annyira a társadalmi átlagtól?A „We don’t need no education” korszak után elárasztotta a világ nyugatabbi részeit…..
prem.blog.hu 24 2012.01.23 22:06:00
A sportot szeretem csinálni (jaj!), nézni... egyszerűen élvezni. Az utóbbi két hétvégén pedig meg is volt erre minden lehetősége minden egyes premis diáknak.Gödöllő nagy város, még nagyobb, ha végiggyalogolunk rajta. Ez történt velem múlt szombaton, amikor is az olimpiai…..
Cukormázas villanypásztor 2012.01.24 08:29:43
@NDT: A Kőbányai Sőrfőzdének a legújabb, egészen csecsemőkortól ajánlott szénsavas kellemesen hűs, szűrt árpa- és malátalevével?

Amúgy ez annyira perverz egy dolog. Mert aki ebbe belemegy, az bizony szereti a hagymát, szereti, ha büdös a szája, szereti, ha másnak is az. Nah, ez esetben miért játssza meg, hogy csak a játék kedvéért eszi?
Bár azt hittük, hogy 135 percben egy témakört teljesen ki lehet vesézni, de a prem.blog.h stábja kutatott és bebizonyította, hogy nem! Palau a Csendes-óceán kellős közepén, mindentől távol (egyedül a sziget keleti fele van közel a nyugatihoz - a szerk.) , a világ végén fekszik…..
Cukormázas villanypásztor 2012.01.16 09:27:17
@zkorsos: @NDT: Ameddig én eljutottam az az, hogy spanyol szerzetesek alapították az iskolát épp akkoriban amikor Mindszenty eléggé nagy név volt a keresztény világban.
Nem én vagyok a Messiás (még - a szerk.). Nem kell elfogadni azt amit most írni fogok. Sőt, meg is lehet vétózni. Hazugnak is lehet nevezni. Meg, ha most valakinek jól esik, le is lehet hülyézni.A gimnázium egy átverés. Nem is ilyen későn kell kezdenem. Már általános iskolába is…..
2perc A telefonok töltöttsége 2011.03.09 16:32:39
Cukormázas villanypásztor 2011.03.13 12:46:12