Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guile

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                Akkor vágjunk bele!Elnézést, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem.Sokat vagyok mostanában távol. Nagyon élvezem, mert sikerült az itthoni dolgoktól iszonyatosan kiakadnom megint.Elbúcsúzom a…..
Guile 2010.05.26 19:56:57
Szia Judy.
Hiányoztál ám. Nem kicsit, nagyon.
A média ma már messze nem a tények közléséről, hanem nézettséget és a lapszámot növelő botrányhajhászásról szól.
Mikor hallottad hogy magyar újságíró az utóbbi időben rangos elismerést kapott?
Úgy vélem nemcsak az ő "érdemük" hogy itt tartunk. Hiszen ahol a főműsoridőben a showműsorok keretein belül szinte naponta a deviancia és a szélsőség a téma. Ameddig erre van igény addig szerintem a médiában se történik változás. Nézz rá a napilapok címlapjára. Az aktuális botrány mellett, kell hogy legyen rajta egy két fedetlen kebel. Ezek ellen semmi kifogásom. Viszont a mocskolódást nem értem. Ha valakit nem kedvelek, számomra semleges lesz a sorsa. De csak azért valakit elővenni, mert kicsit is ismertebb és a cirka létéből is sztorit lehet kreálni, szerintem méltánytalan.
Ezek az emberkék, nagyon a hiénákra és a keselyűkre emlékeztetnek. Ott dongnak az ember közelében lesik az eladható sztorit. Ami viszont engem illet bátran nevezhet bárki csökött agyúnak. Ha ez a véleménye hát lelke rajta. Mindenesetre
megnézném a szekrényüket, hány olyan dolgot néznek, űznek,gyűjtenek amit nyíltan fikáznak. Tudod a bor és a víz témája. Ahhoz nincs elég kreativitásuk,hogy valami újat eredetit alkossanak, sok energia befektetése árán, ehelyett kényelmesen hátradőlve lehet kritizálni.
Tudod mit? A képen látható gyönyörű tangás testrészedre csak akkor vessenek pillantást,ha egy kicsit levetkőztek az álszentségükből és letettek valami eredetit az asztalra. Csak azért bejárni olyan hírekért, amit más fórumokon kigúnyolnak,merő rosszindulat.De sajnos itt tartunk 2010-ben.
Fityiszt nekik, tessék jól érezni magad.
Örülünk Neked.
Csóközön.
Üdv.: Guile
Kellemes húsvéti ünnepet Minden kedves látogatónak! Ismét itt vagyok!Nagyon szuper volt minden! Rengeteg felkérés érkezett közben itthon, és külföldön egyaránt, aminek nagyon örülök!A magánéletem is rendeződni látszik… de ezt még nem merem elkiabálni! Csak annyit,…..
Judy Nero Hivatalos Blogja Amazonok 2010.03.17 22:42:00
Amazonok!Ezek vagyunk mi!A szex harcosai...legalább is ezt mondják!:)Ez a kép az öltözönkben készült, mert amint látjátok külföldön még ez is jár a fellépőknek!Itthon jobb esetben, egy pohár vizet vágnak hozzánk...amiben egyszer még kábítószert is sikerült…..
Előjáróban annyit, hogy a kedves Tv2, és én közöttem még semmiféle megállapodás nem született! Holnap fogunk leülni és tárgyalni az ügyről és remélhetőleg születik valami kedvező kompromisszum! Ne izguljatok! Nem hagyom magam könnyen! Münchenbe voltam,…..
A mai napom egy kicsit félre sikerült…Reggel a Mokka c. műsorban kezdtem, mert behívtak egy olyan témában, amiről azt hittem sok embernek segíteni fog, ha beszélek. Hát! Nem így történt. Beültettek élő adásba, ahol egy teljesen más témával kezdtek el foglalkozni,…..
Guile 2010.03.09 19:58:16
Sz@judynero:
Szia Judy.
Természetesen maradok, és örömmel teszem.
Őszintén mondva meglepődtem amikor a Csocseszes műsor után már nem láttalak.
Nem tudom ott mi történt de biztosan nem tartozik rám, és ezt nem is feszegetem.
Mindenesetre az ottani törzsgárdának is pótolhatatlanul hiányoztál. Nem is nagyon tudom mi van velük.
Hogy is volt: " Ne egyetek dinnyét mert ............"
Mindenesetre ez a mondatod és az ehhez társuló mosolyod kellemes emlékként a sírig velem marad.
Fel a fejjel,és ahol kell csak keményen.
Üdv.: Guile
Guile 2010.03.11 20:47:40
@Telediploma .:
Helló.
Őszinte köszönettel kell adózzam a jelenlétednek.
Végre megtudhattam hogy egy hozzászólást lehet úgy is írni, hogy az nélkülöz minden udvariasságot és tartalmat.
Végre fényt gyújtottál ebben a minket elborító sötétségben. Hiába, ehhez minimum egy @Telediploma kell?
Felvilágosítottál a lényegről, hívhatlak LUCIFERnek, Mester?
Isszuk a szavaidat, csak taníts.
További kellemes billentyű koptatást kívánok.