Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Láb

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009. július 25-én amerikai napot tartottak Kecskeméten a Kte pályán. A nap főeseménye egy amerikai football meccs volt, melyen a Kecskemét Goats és a Békéscsaba Raptors mérte össze tudását és erejét. Az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a…..
Mr. Láb 2010.10.11 13:31:55
 Egy olyan megkerülhetetlen filmtörténeti klasszikust, mint Alfred Hitchcock Psycho-ja teljesen felesleges, őrült ötlet folytatni. Hiszen te sem szoktad a pirosnál satu kuplung mellett gázfröccsökkel kínálgatni a zöldtrabantodat, amikor egy tűzpiros Ferrari áll a szomszéd…..
 Üdvözöllek titeket kíváncsi olvasók!Becsattogott nagy hótaposó, illetve talán hó olvasztó csizmájában a március. Ez azt is jelenti hogy vége a kínzóan hosszura sikeredett télnek és ilyenkor bizony az én szívem már szaporábban kattog, nem, ez nem a szerelem, hanem a…..
Tegnap este rendezték a Super Bowl-t, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntőjét aminek csak egy része a sport, legalább olyan fontos a körítés, a felvezetés, a félidei műsor és a szünetekben sugárzott reklámok is - így lehet 100 millió nézőt leültetni a tévé elé három és…..
Néha az aktuális, rocker énemet elönti valamilyen rózsaszín, unikornisnyállal kevert cukormáz, és akkor elkezdek lelkesedni a pihe-puha plüssnyuszikért, rágógumi ízű szájfényekért, málnás cupcake-ekért és például Jean-Charles de Castelbajac őszi, Bambis kollekciójáért…..
A Star Wars megvolt, most komolyabb vizekre evez az Adidas, Jeremy Scottal a csónakban. A Mickey egeres cipő már elérhető, csakis annak, aki bohócot akar csinálni magából. (fashionindie)..
Mielőtt Bangkok Charlie közreadná a "Ladyboy, avagy a látszat Thaiföldön gyakran csal" című kulturantropológia témakörben íródott akadémiai székfoglalóját, egy kis játékra invitálok mindenkit. A Thaifölddel foglalkozó fórumokban, no meg itt a blogon a kommentekben is…..
Mr. Láb 2010.03.10 13:54:09
@kismajom2: :D:D:D jó utat:D

Nekem Firefox alatt is okozott meglepetést:D
Mr. Láb 2010.03.09 22:19:51
@Kontárblog: Biztos alaposak akartak lenni:D
Vajon melyik sör lehet az, amit - költségben - csak a Honda és a Pepsi reklámja előz meg? Nem annyira meglepő a válasz: a Guinness. AMV BBDO nevű reklámügynökség készítette el a Guinness „Tipping Point” fantázianevű reklámját, amelyben rengeteg híres szakember vett…..
Mr. Láb 2010.03.09 22:15:45
@bowlingking: ehhehehe nekem is tetszett a labdát a csontvázba rúgó műláb. Lehet a sport utáni sörvágyat szimbolizálta:D:D
Sör kutyáknak. Nos, igen, nem is annyira új keletű a dolog, már 3 éve lehet kapni olyan sört, amit az ember legjobb barátjának készítenek. Itt a megoldás, hogy együtt igyunk kiskedvenceinkkel.   Hollandiába nyúlik vissza a történet, egészen 2007-ig. Történt…..
Már megszokhattuk, hogy az ehhez hasonló különleges és már-már fura ízesítésű sörök vagy Amerikában, vagy Japánban látják meg a napvilágot. Ezúttal nem is olyan régen, Japán volt a soros, hogy kitaláljon valami extrém dolgot.  Felmerül a kérdés, kinek juthatott eszébe…..
Napi muffin A NAP FELVÉTELE: 2010.03.09 21:32:00
Tömegközlekedő galamb!Mozgó lépcsős részre kíváncsi lettem volna....Ha van olyan videó/kép melyet megosztana, kérjük küldje el a következő email címre:hirborze@windowslive.com..
 Percre pontosan 104 órán keresztül nézte a rajzfilmeket Fölkl László a Csepel Plaza mozijában. - írta a mozinet.hu.  Az 52 éves gépkocsivezető 14 emberrel ült be a Cinema Csepel egyik termébe március 4-én délután, hogy megdöntsék a maratoni filmnézés…..
Star-online Style-Ginnifer Goodwin 2010.03.04 21:58:42
                   Nagyon megtetszett ez a lila Christian Dior összeállítás, rögtön tavaszi hangulatom lesz tőle. Külön pirospont, hogy rövid haja van, nekem is ilyen van, csak hosszabb egy…..
Mielőtt befejeznem az Oscar posztot, itt az új Vasember előzetes. Nagyon komoly, ahogy Tony felveszi a hordozható cuccát...
Mr. Láb 2010.03.08 22:46:15
@LtGlove: a számból vagyis az ujjamból vetted ki a szót. Kicsit kreatívabbat vártam. A filmek jól néznek ki de valahogy a legutóbbi edward nortonos hulkban is egy másik hasonló jóval izmosabb cucc volt az ellenség... Már várom hogy vajon amerikakapitányból mikor lesz film... neki vajon ki lenne az ellensége irakkapitány?:)
A tervezők a végletekig kihasználják egy cipősarok adta lehetőségeket. Rengeteg megoldást láthattunk már a szivecske saroktól egészen a kövekkel kirakott csillogó villogó csodákig, szerencsére idén tavasszal sem maradtunk érdekes megvalósított…..