Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ffranky (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
Ffranky (törölt) 2010.03.15 01:46:37
@salapapa: jééé te mi a faszt keresel itt? mi van, rámkattantál? csak szólok, a nőket szeretem. óóó látom még mindig több személyiséggel akarsz felruházni. szegény feleségem kereszteltetheti át magát. bizonyára segghülye vagy angolból, a franky ugyanis a Ferenc becézett alakja. De semmi baj én téged ezentúl mónikának foglak hívni. kib@szott szánalmas egy szerencsecsomag vagy. :D
Ffranky (törölt) 2010.03.15 18:44:23
@salapapa: Hm...tehát magadra vetted. akkor ki a hülye? a tököm se szólt hozzád. ma már eredményesen gyógyítható a paranoia. ha gondolod öt perc alatt intézek neked beutalót kedves mónika.
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
A Főtáv az ilyen ügyeit nyilván valami olyasmivel magyarázza, hogy hát így működik a rendszerük. Ezt mi el is hisszük, a kérdés, hogy miért? Vagy hogy miért nincs egy ügyintéző sem, aki ilyenkor plusz félóra munkával átcímezné a durván kegyeletsértő értesítőket? Mert…..
Ffranky (törölt) 2010.03.12 10:29:41
@salapapa: öcsém és még mindig nem adja fel.
ne gondold már magad akkora valakinek, hogy majd miattad bárki is ilyen gyerekes játéba fog kezdeni ez ilyen netfórumos üldözési mánia. ez ugyanolyn baromság mint a fizetett hozzászólós baromság a politikai fórumokon meg a többi. úgy emlékszem a fundás srác valahol a nevét is leírta. ha a te beteg agyad szerint ő meg én ugyanaz vagyunk, akkor hol itt a bújkálás? ezt megint beszoptad. ááá most esik le. basszus te azt akarod hogy a tied legyen az utolsó szó. na egye fene írj valami hatalmasat megigérem nem reagálok rá
Ffranky (törölt) 2010.03.14 12:06:29
@salapapa: olyan elgondolkodtató hogy ha te valóban olyan komoly gyerek vagy mint ahogy el akarod hitetni ugyan mi lehet az oka hogy annak ellenére is visszatolod ide a pofád hogy napok óta arról akarod meggyőzni leginkább saját magad hogy te egy fensőbbrendű menőcsávó vagy. gyönyörű segget csináltál a szádból innentől kezdve bármit is mondasz, nálam elkapáltad magad. semmibe veszlek, le se szarlak mert még annyit se érsz. további jó önfényezést.
Szürreális beszélgetéssel akarta szerződésbe lovallni Ádámot a Fundamenta Lakáskassza ügynöke, aki képtelen volt fejből megtanulni a szövegét, így felolvasott, majd a magnóját surrogtatva megpróbálta kimondatni a Naiv Ügyféllel, hogy át akar lépni az Allianzhoz. Kaland alant:…..
Ffranky (törölt) 2010.03.08 16:48:32
@salapapa: Valszeg sokat segítene rajtad, ha visszaülnél az iskolapadba és a szövegértésre kicsit ráfeküdnél. Amennyi hülyeséget összehordtál. Egód van csak IQd nincs. Igazi bunkó iparos vagy. Játszod a menőt és amikor alulmaradsz elkezdesz izmozni. Elég szánalmas. A fundisokat meg ne kóstolgasd, mert velük csak alulmaradsz. A legkorrektebb cég, én nekik köszönhetem hogy nem vitték el a házat a fejem fölül. Sok bankkal kapcsolatban vannak de az allianz nincs közte csak hogy a posthoz is mondjak vmit.