Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Starbert

124 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utóbbi jó egy hónapban többek között ezeket a filmeket vásároltam, de szeptemberben jön aztán a blu-ray armageddon. Ennyi kék lemezt még nem rendeltem elő, mint akkor. Pénztárcám fogja bánni, de nem sajnálom. Majd a Cápa Digibook-ról is lesz kicsomagolós videó. Elvárásaim…..
 Itt egy interjú Fieldy-vel. Elég vicces mert az oké, hogy nem biztos benne, hogy a TPOT a 10. Korn album de a könyve nevét se tudja... xD ..
Starbert 2012.04.05 18:57:15
Starbert 2012.01.30 20:34:46
Ha ismered a bandát, azt is tudod, hogy a Neidermeyer's Mind a banda első demo kazettája volt. Én például rongyosra hallgatom a mai napig, már csak azért is, mert a Blind című nóta szerintem sokkal nagyobbat üt itt, mint a nagylemezen. Érdekes, hogy nap mint nap összefutok ezzel a…..
Tudomásom szerint ez a dal eddig még nem szerepelt az oldalon, én is csak most találtam rá. Ez a szám a "Kovers" albumon szerepel, amiről elég kevés információt találni, hiszen hivatalosan meg sem jelent. A Love My Way feldolgozás már valószínűleg Head nélkül ment…..
-Míg a Rythm Magazine 4 csillagot adott az 5-ből a The Path Of Totality albumnak, The Skinny nevetséges 1 (!!!) csillagot adott. Szerény véleményem szerint már csak a Get Up több mint 1 csillag. (Nyaljon melaszt)- Jonathan Davis adott egy interjút Kerragnak. Ott el is mondta…..
Megkérdezem a kedves olvasókat,hogy mit gondolnak arról,hogy legyen-e az oldalnak facebook oldala? Tudom egy szutyok a facebook, de az a sajnálatos igazság...hogy tökéletes reklámozó hely. Olvasók és Starbert mit gondoltok erről?+ egy kis extra: Seen It All fordítás..
Starbert 2011.11.17 16:54:07
1. Jonathan Davis is hozzájárult a Tokio Hotel egy lemezének dalai megkomponálásában. Ez a Humanoid deluxe albumon kapott helyet.2. Egy 2002-es hír szerint JD sorozatgyilkos-múzeumot akart nyitni. (Azóta ez az álom bizonyára már megvalósult.) Régóta gyűjt már…..
A tizedik lemezről két számot már nyilvánosságra is hoztak, ezeket le is lehet ingyenesen tölteni, azonban van egy dal, amiről csak élő felvételek jelentek eddig meg. Ez nem más, mint a Tension. ..
Ez a KoRn DVD a legújabb lemezük, a Path of Totality különkiadásos verziójához jár.Dallista:1. Main Menu Page Loop (Uber-Time)2. Track Selection Menu Page #1 Loop3. Track Selection Menu Page #2 Loop4. Intro/Uber-Time (Crop Circle)5. Oildale (Crop Circle)6. Pop A Pill (Crop Circle)7. Oildale…..
Október 21-én jelenik csak majd meg a kislemez, de az internetre már felkerült a szerzemény, ami üt, mint az ipari áram! Tessék meghallgatni!..
Flymore - (2009) Millenium IV V01. Intro02. Misunderstanding03. Wake Up04. All the Time I Bled05. My Last Goodbye06. I Will Still Sing07. Queen of the Damned08. Nothing Personal09. Insane10. Hold on11. Live It Up12. My Destination13. Asylum (Bonus Track)  Kislemez: Dalcímek…..
Ahol a kedvenceim élnek... Flymore 2011.09.28 20:40:00
FlymoreSzemélyes kitérőÉrdekesen alakult ennek a bandának a megismerése/megszeretése, ugyanis... Ho-ho-ho! Kicsit vegyünk vissza a tempóból,... na: Legkedveltebb külföldi bandám a KoRn, minden lemezük megvan gyáriban, ezzel is tiszteletemet nyilvánítom ki a srácok felé. Minden…..
Billy Talent közreműködések/Egyéb számokAnti-Flag - Wake Up the Town (feat. Ben Kowalewicz)Billy Talent - Waiting RoomBilly Talent - I Fought the Law (feat. Vom Ritchie and Bernd Kurtzke)Rise Against - Prayer of the Refugee (With Ben Kowalewicz)Smiling Politely - Cancer Bats (feat. Ben…..
Quimby - Egyéb megjelenésekSzilárdnak - a Quimby zongoristájának - eddig megjelent lemezei:Szilárd - Halmazállapot (2002.)Szilárd - Súlytalanság (2005.)Szilárd - Egy más világ (remix album 2007.)Szilárd - 21:00 / koncert DVD (2009.)Szilárd - Sorminta (2009.)G. Ferinek - a Quimby…..
Quimby - 20. születésnap az ArénábanA részletekről pedig beszéljen inkább maga az ünnepelt:..
2006. augusztus 1-én HiFi Buys Amphitheatre-ben tartott a KoRn koncertet (Deftones-al együtt), ami alatt egy férfi - Andy Richardson - életét vesztette. A színpad előtt kialakult dühöngőben Michael Scott Axley és pár ismeretlen társa keresték a konfliktust, folyamatosan kötekedtek.…..
A régen jól ismert Brian-ünk ezt a képet rakta fel mostanában a netre:Namost. Bakersfield-ben volt egy show-ja Head bácsinak amin (nem tudom minek, biztos a "Washed My Blood" számát meghalgatni de) megjelent a mi Davis haverunk.Nos ezen a képen látható a szexi raszta hajú Head…..
Anonim MC[Lejjebb a "tovább" gombbal tudjátok tovább olvasni a bejegyzést, illetve ott találjátok meg az eddig megjelent albumjait!]Én őt még az amatőr-felvételekkor, illetve K-Európa lemez megjelenésekor ismertem meg. Mikor megtudtam, hogy kiadatlan számok terjengenek tőle,…..
Ahol a kedvenceim élnek... korn 2011.09.09 20:32:00
KORN - Elsőosztályú magyar fanbase!ERROR!Az oldal betöltése sikertelen, mert már létezik! Ugyanis létrehoztam még régebben egy KoRn-nal kapcsolatos blogot, amit mostanság inkább csak felügyelek, minthogy bejegyzéseket írnék rajta. Felvettem egy másik tagot, akinek szintén admin…..