Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mina Plastic Doll

46 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Van egy kis saját világom, mint mindenkinek. Szeretek benne elmerülni és ezt rendszerint az iskolai, óraközi szünetekben gyakorlom és az, olyan órákon amiken nem csinálunk semmit. Ezért vagyok, olyan amilyen. Amit sokan nem fogadnak el. De mit csináljak, ha egy büdös szót nem…..
 Hát csütörtök pénteken itthon voltam nem mentem suliba mert nagyon gányul éreztem magam. Mind ez igaz a szombat vasárnapra is. De a szombat este nagyon durva volt. Találkoztam Zsófimmal az édes kicsi kislányommal akivel elmentünk kerianyumhoz aztán elmentünk Griffbe, ott…..
 miért van az h minden férfi olyan h egyszer azt mondja h szívesen lenne veled, úgy megölelne, olyan szívesen szeretkezne veled, másszor pedig furcsa módon elküld a francba és nem kellesz neki, maga alatt van, mindenki más kell neki csak te nem, nem akar veled beszélni, látni sem…..
Szeretek valakit csak azt nem tudom mi a francnak mikor úgysem talál viszonzásra az amit érzek. Ezt már megszoktam. Pedig annyira jó lenne, ha végre jönne valami jó is. De nem fog. Furcsa, de szeretem. És azért furcsa, mert alig ismerem. Mégis úgy érzem ő az aki kell nekem. Nagyon…..
Egy Plastic Doll élete gyertya 2010.11.24 23:23:28
 egy gyertya vagyok... egy idő után a gyertya is leég. én sem akarok mást... csak azt h szépen csendben kihunyjon a fényem és szépen csendben elmehessek. senkinek nem tűnne fel. szépen, csendben eltűnni a ködben és az emlékek között a föld mélyén.....
 The GrenmaNéha mindenki átnéz rajtam Mintha ellenem volna mindenAzt hiszem, egymagam maradtamÉs már nincs visszaút innenTalán túl kicsi vagyok erre a földreTúl kevés önmagambanHiába úszom szembe az árralEsélyem csak egy vanVAJON HALLJA VALAKI A HANGOM?VALAKI ÉRTI, HOGY…..
               Ebben a bejegyzésben az érzelmeim játszák a főszerepet. Hanem a mai nap. Reggel 6kor keltem összekészültem és elmentem dolgozni. Nagyon jól éreztem magamat. Sokat nevettem a többi konyhással.…..
Egy Plastic Doll élete pont így 2010.11.23 17:21:00
www.youtube.com/watchVan pár pillanat, amiért megéri élniLátszólag semmiség az ember mégis érziJó pár pillanat, van belőle bővenKettesben kézen fogva, mezítláb a fűbenMikor megszűnik minden, nem számít semmiPont így, pont most veled szeretnék lenniMikor megszűnik minden, nem…..
 Miért, olyan nehéz valakit kitörölni a szívünkből? Miért, olyan nehéz kitörölni egy érzelmet amit soha többé nem akarunk érezni? Miért van az h nekem nem megy? Miért van az, hogy olyan velem mintha (...), de közben mégsem? Miért van az, hogy megvagyok őrülve tőle mikor…..
kibékültünk, de még így se jó. nem vele van a probléma. mással. még most is törlődik belőlem. folyamatosan minden apró kis részletet próbálok törölni magamból. méghozzá sikeresen. és ez lep meg a legjobban. ez nem túllépés hanem érzelem törlés. Equilibrium 4eva(: Minden…..
 Még nem tűntem el. Azt kicsit későbbre tervezem. De már elkezdtem a dolgok átértékelését a fejemben, keresni mindennek az értelmét aminek kell. Elvesztettem a legjobb barátnőmet akire születésem óta mindig számíthattam. Ennek köszönhetően rájöttem, hogy soha…..
Egy Plastic Doll élete vége 2010.11.17 15:10:58
 azt hiszem nem bírom tovább. ki kell adnom magamból mindent. el kell tűnnöm. az egyetlen lehetőség h tudjátok mi van velem ez a hely lesz. néha msnen is fenn leszek rejtve meg talán talán facebookon elkaphattok néha chaten. azt hiszem ez lesz a legjobb mindenkinek. át kell…..
mostanában jócskán kijutott a jóból is meg a rosszból is. úgyhogy itt az ideje, hogy még több jó jöjjön... és jön is(: 2010.11.17-én jön egy pár napos jóság. nagyon jó lesz és tömény. nagyon várom már.  addig csak lelki terror, kínzás ami végülis mondható jónak is…..
 Nem is gondolná az ember milyen könnyen átfordulhat a szerelem gyűlöletbe. "Szerettem valakit aki nem szeretett..." Körülbelül 4 és fél hónapig tartott ez a szerelem. Részemről. Míg nem tegnap kibújt a szög a zsákból. Kiderült, hogy a majdnem 3 hónap amíg…..
Öhm., hát heló megint. Pénteken AKSI ülésen voltam és nagyon jól éreztem magam. Onnan mentünk edzésre aztán elmentünk egy kocsma/étterembe. Onnan éjjel-nappaliba aztán haza és Vínél aludtam. Szombaton szétuntam a fejemet, sütöttem egy sütit aztán felmentem Víhez X-Faktort…..
A mai nap is egy ilyen. Már rohanással kellett indítanom ugyanis 6 helyett 6:52kor keltem. Gyorsan pakolás, öltözés, inni csinálni, hajatcsinálni, sminkelni, elindulni és még oda is érni. Hát odaérni nem sikerült időben ugyanis 7:30 helyett 7:35kor értem oda. Az öltözőben…..
 Miért van az, hogyha én valakit kinézek magamnak annak vagy van csaja, vagy nem kellek neki. Érdekes, de én mindig kifogom az ilyeneket. Persze nekem az is jó, ha csak barátok vagyunk, de basszus ez nem mehet mindig így. Oké most még egy ideig elfogom ezt viselni, ugyanis nem lehet…..
Egy hete folyamatosan dolgozok kb. éjt nap alá véve. Nem bánom, mert így minden este úgy feküdhetek le, hogy: "ma is csináltam valamit aminek van értelme". Minden egyes nap meg lehetek elégedve azzal amit tettem, amit mondtam, ahogy foglalkoztam másokkal. Igaz ez a…..
Egy új korszak kezdetére! Hát ez is eljött. Egy mondatban összefoglalható lényege: Ezennel felhagytam mindennemű dárk-goth formámmal, mind külseileg, életmódilag, mint "tévé-dárk", vagy épp bármi ami ehez köthető. Ebben a világban semmiféle keresnivalóm,…..
Mina Plastic Doll 2010.10.08 00:42:12
@JamesDouglasM: bocs de te pofázol h nincs magán élete annak aki blogokat olvas. te mégis mi a büdös francokat csinálsz ember? gondolkozzál már és utána oltogass te faszparaszt
Egy Plastic Doll élete Szeretlek 2010.10.05 16:19:00
 Én mindig gondolok rád, ahogy felkel a Nap,És minden este, mikor nézem a csillagokat.De nagyon szar az, hogy most nem vagy itt velem. Soha nem múlik el irántad a szerelmem.Szeretlek s-el, szeretlek z-vel,Szeretlek a szeretlek összes betűjével.Én még várok rád.Ó én úgy…..
mindenki tudta már csak én nem, hogy pénteken megkapom a PlüssVörösPandát amire annyira vágyok. mikor a kezembe lett adva boldogan szorongattam, mosolyogtam és ölelgettem. majdnem elsírtam maagam örömömben...nekem a VörösPanda valakit jelképez. valakit akit szeretek és fontos…..
Mina Plastic Doll 2010.10.02 13:22:48
-véletlenülse- szülinap 2010.09.26 12:35:57
szeptember 25,álmos szombat reggel,nyugalom.így indult ez a nap.sajnos soha semmi nem lehet ennyire egyszerű,s bár utálok veszekedni,mégis azzal indult a nap.hát nem örültem neki.szerencsére gyorsan túl tettem magam a problémán,hiszen ma egészen másra kellett figyelnem.mindig is szerettem volna egy…..
Mina Plastic Doll 2010.09.28 23:25:13
Ismét jelentkezem. Mostanában az agyi kapacitásom nem éri el azt a szintet, hogy valami édekfeszítőbbet is tudjak írni ugyanis nemhogy másokon még magamon sem igazodom ki. Túl bensőséges dolgok szóval inkább megkímélem a "nagy" olvasó közösséget. Azt a kemény 0 főt.…..
Mina Plastic Doll 2010.09.22 18:55:11
Mina Plastic Doll 2010.09.28 23:20:42
@farkaslány: mégszép(: és neked mindig örülök(:
 Sziasztok!Most elmondom a titkot, hogyan lehet gyorsan és könnyedén pénzt szerezni. Jól figyeljetek, mert egyszer írom le!1. Legyen sok könyved. 2. Amiről úgy gondolod, hogy nem kell.3. Vidd el egy antikváriumba!!!Nem biztos, hogy minden könyvet be fognak venni. Amit bevesznek…..
 Napsütés, csicsergő madarak, siető emberek, lustálkodó macskák... Ennyit látok a délutánból. Én itthon ücsörgök. Az ablak innenső feléről tiszta unalmas és rohanó. Csak várok, várok és várok. Várok valamire aminek már lassan itt az ideje... Sőt már meg kellett volna…..