Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PNora

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai túra egy teszt volt. Az I. Jack és Parson Rusell Terrier Túra! Teszt volt a kutyáknak, a gazdiknak, a szervezőknek, mindenkinek... Személy szerint nagyon jól éreztem magam, bár vegyes érzelmekkel telve értem haza. Kutyáink csuda jól viselkedtek, boldogan…..
PNora 2010.03.22 11:36:24
@marooned: Sziasztok!
Teljesen egyetértek. Jobb egy nagy mint sok elaprózott megállás, másrészt jobban kellene figyelni egymás tempójára, főleg az elejének. Szerintem egy első túrának a lényege az ismerkedés, és nem a tervteljesítés. Ami talán könnyebb ha egymásra figyelve lassítunk, és szóba elegyedünk. Én totál elvesztem részemről a tempó tartása és a 10 percenként 5 percet állunk között.

Másrészt teljesen lemaradtam arról hogy tulajdonképpen miért fordultunk vissza?
Én úgy értettem az eredeti útvonal egy körtúra lett volna.

De a lényeg, Freya imádta, élvezte, mindenkihez futkározott, játszott, patakban gázolt, és csodás idő volt szóval összességében jól éreztük magunkat.
Szeretnénk ha máskor is lenne ilyen és kicsit hosszabb táv is. Azért ennyitől még neki az esti másfél órás rohangálás kellett a teljes elfáradáshoz :)
Tegnap "összeült" egy mini kupaktanács, ahol beszélgettünk a tervekről, lehetőségekről, jövőről. A lényeg az, hogy mivel nem tudjuk, hogy a sok kutyu hogyan fog egymással viselkedni, hogyan viszonyulnak egymáshoz, stb... Ezért elsőre egy rövidebb sétára indulunk, amit a…..