Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hopppppá

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem igaz, hogy a médiatörvény megalkotásába nem vonták bele a médiaszakmát, világosan különváltak viszont a politikai és a szakmai elgondolások. Ennek így is kell lennie, mégsincs rendben minden. Egy hosszú írás arról, hogyan dolgoztunk együtt, milyen erényei vannak a…..
Hopppppá 2011.01.13 15:18:37
@Bobby Baccala: a sok fikázóból hányan olvastak egyáltalán bele a törvény szövegébe?
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Tizenöt-húsz éve olvastam valahol, talán Farkasházy Teddy Tivadar írta, hogy nem jók a gólösszefoglalók, mert olyanok, mint a pornófilmek: csak a lényeget mutatják, de olyan töménységben, hogy attól nem megjön az ember kedve, hanem elmegy. Nos, akkor itt most keménypornó…..
Hopppppá 2010.05.26 09:59:11
„Úgy kezdődött a baj” – fogalmazott csütörtöki sajtótájékoztatóján Orbán Viktor, majd így folytatta: „Lassacskán a miniszterelnök, ahelyett, hogy a miniszterekre hagyta volna a munkát, egy miniszterelnök-helyettessel koordináltatta volna a munkájukat,…..
Ennek a történetnek a segítségével valószínűleg több emberrel lehetne elhitetni, hogy a Fidesztől félni kell, mint anno a sokkal elvontabb fenyegetésként bemutatott köteles beszéddel. (Fotó: szegedma.hu) Itt a Fidesz idei köteles beszéde. Egy hangfelvételen Kubatov Gábor, a…..
Hopppppá 2010.04.09 09:19:34
@kíváncsivagyok: Térjél már magadhoz! HONNAN A FENÉBŐL lehetne ezt tudni. Az életszerű az, hogy ha valaki már háromszor kidobta az aktivistádat, de elment szavazni, akkor az nem rád szavaz. Ennyi, és nem több. Fidesz szemszögből nézve egy kétszereplős választáson "komcsi". Ezzel a minősítéssel persze lehet vitatkozni.
Hopppppá 2010.04.09 09:24:36
@kíváncsivagyok: Miért nem lehet ezt megérteni? NEM TUDHATJA SENKI RAJTAD KÍVÜL, HOGY HOGYAN SZAVAZTÁL.
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Nagy divatja van ma a rettegésnek. Mintha a magyarok lételemévé vált volna citerázó térdekkel élni. Van aki a Maszop és Gyurcsány rémuralmától retteg, van ki Patás Orbán eljövetelét várja a sarokban térdelve, arccal a falnak fordulva csendes imával, de akadnak szép számmal a…..
Hopppppá 2010.04.08 12:33:44
@gono: Mi ebben a bűncselekmény? Törvényesen vásárolt adatbázisból kivonjuk egy törvényesen gyűjtött lista adatait. Ez? Persze.
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..
Ez a szubjektív beszámoló elsősorban a Jobbik politikai attitűdjének gyökeres megváltozását tárgyalja. A videó és a tegnapi rövid élménybeszámoló mellett igyekeztünk viszonylag érdekes képanyagot is létrehozni a tegnapi nagygyűlésekkel kapcsolatban. Ennek kis részét ebben a…..
Hopppppá 2010.03.17 08:08:16
@Yendi: Ha a jobbikra szavazol akkor igen, mert aki náci politikát támogat nem lehet nem náci. Tényleg azt gondolod, hogy ez az egyetlen lehetőséged? Ha igen akkor még buta és hiszékeny vagy. Áruld már el miért dőlsz be ennek a maszlagnak? MI a frásztól lett hiteles a jobbik? Megnézted alaposan kikkel veszi körül magát? Gondolkozz! Inkább maradj otthon.
Itt van, elkészült, nem kis büszkeséggel jelentem... :) Tartalmilag nem kommentálnám különösképpen a 11 perces kisfilmet, úgy érzem, magáért beszél, a hivatalos honlap pedig minden esetleges kétséget eloszlat. Igen, itt tart Magyarország 2010-ben, megcsinálták - a hétszázát!…..