Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rds

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
On the Spot Orania – Johannesburg 2010.07.04 14:56:00
Eszterrel félórán át vitatkoztunk telefonon. Ő negyedik napja Johannesburg legkeményebb negyedeit járja fekete bandák védőgyűrűjében (máskülönben valószínűleg már nem élne vagy bedrogozva, szexrabszolgaként ismerné meg Afrika legsötétebb bugyrait, így viszont befogadják,…..
Az évtized végefelé szokás különböző listákat készíteni az elmúlt tíz év legfontosabb eseményeiről, és mivel ahogy azt olvasóink is észrevehették, itt a blogon egyrészt a múltba visszatekinteni is szeretünk, másrészt listákat is előszeretettel állítunk össze, nem…..
Rendszeres olvasóink már eddig is tudták, hogy Kekecke honnan kaphatta a nevét, meg is kapta már a magáét, mint szinte mindenki, aki veszi a bátorságot, hogy emailt küldjön nekünk. Megjött a tavasz, ilyenkor a traktorosok és motorosok is előkerülnek, mindkettő miatt szívhatják is…..
Sziasztok!Lassan közeledünk a szerver végéhez, és még mindig nem tudjuk a választ az Élet, a Világmindenség, meg Minden nagy kérdésére. Kénytelenek voltunk hát meglátogatni Vogon barátainkat, abban reménykedve, hogy (némi papírmunkát követően) majd segítenek nekünk eme…..
Most már végérvényesen kijelenthető, hogy idén a Premiershipben egy igazi kérdés vár eldöntésre, méghozzá az, ki fog a negyedik helyen végezni. Mert az, hogy a Liverpool megbotlik-e összeszarva magát a nyakában lihegő Chelsea-től, vagy majdnem húsz év után megnyeri újra a…..
A Homár az előbb ment le öngyújtóért és Olasz módra rejtvényújságért az Október 6.-a utcába, az éjjelnappaliba. A Zrínyi utcán, kábé a pálinkabolt magasságában két gimiskorú kiscsaj jött szembe, az egyik semmilyen, a másik kicsit Avril Lavigne-osan, de azért egész jól…..
rds 2007.06.27 08:59:11