Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mukodj

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint az már régóta tudható, idén érkezik az elmúlt évek alatt mára megkerülhetetlen popikonná váló Lady Gaga második nagylemeze, ennek felvezetéseként pedig a mai napon megjelent az énekesnő legújabb, Born This Way című száma (a lapozás után meghallgatható). A május 23-án…..
Kambodzsa projekt Halong bay 2010.12.27 14:42:00
Viszonylag kevés befizetett túrán vettem részt életemben és ez a kirándulás is csak megerősítette bennem ezt a hozzáállást. Az első ajánlathoz képest 30 dollárral olcsóbban vágtunk neki az útnak, ami némi sikerélményt jelentett, de aztán végig ott lebegett felettünk a…..
Kambodzsa projekt Mar ketten 2010.12.02 08:52:30
Ropke egy napi utazast kovetoen en is megerkeztem vegre Kamodzsaba. Erdekes volt, hogy most szinte otthon erzesem volt, ahogy a tuk tukba beulve elindultunk a repterrol a varosba. Most egy olyan gepen irok, ahol nem latszik az osszes irasjel, igy kisse lassan haladok. Boca a hatterben gepek belsejet…..
Amikor a magyar mélyszegénységben élőkről, és a legelmaradottabb településekről beszélünk, akkor az emberek többsége egy szomorú sóhajjal illeti a kérdést, mert annyira, de annyira reménytelennek, és feloldhatatlannak tűnő problémáról van szó. Nem beszélve arról, hogy a…..
Az alapítványál ahol dolgozunk, van egy kollégánk, aki mozgássérült és kerekesszékkel él. Nekünk ez mára természetes, és szemünk már igen éles látással veszi észre mindazokat az akadályokat, mellyekkel neki meg kell bírkóznia. Sokáig azonban magam sem voltam tisztában vele,…..
Az szja 1%-a felajánlásának lehetősége nyilván már mindenki előtt ismert! Most csak egy jópofa játékot szeretnék bemutatni, amely egyben az 1% jelentősségére hívja fel a figyelmet, miközben munka alatt megfáradt féktelen agyvelőnknek némi pihenőt és szórakozást is nyújt.…..
Ember a rendszerben 10 perc szoli! 2010.03.08 17:55:00
Kezdetnek tágítsuk kicsit a világegyetemet, és látókörünket!Van a Magyar Ökomenikus Segélyszervezetnek egy remek kezdeményezése, ami segít felhívni a figyelmet a világban fennálló szociális, egészségügyi és kulturális problémákra. Talán nem is sejtjük, hogy Magyarország,…..
Ember a rendszerben Welcome poszt 2010.03.08 14:59:00
Ezt a blogot azért hoztuk létre, mert beszélni, írni, olvasni, megosztani, elmondani, kivesézni szeretnénk azt, hogy mit tehetünk mi, egyes emberek azért, hogy magunk körül kicsit szebbé, jobbá, "felhasználó barátabbá" tegyük a világot, környezetünket. Civilben az erő,…..