Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solymosi Eszter Tiszaeszlár

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én egy határozottan baloldali ember vagyok. Ezt fontos leszögezni a levelem elején, úgy érzem. Ám emellett szeretek megismerkedni minden párt programjával, álláspontjával. Hisz végső soron nálam a választásnál ez a legfontosabb, nem a párszimpátia. Hát akkor ez alól a Jobbik se…..
 Termelési riport Fotó: Vörös SzilárdA Dél-Borsodban fekvő Igriciben - amely az igricekről, az énekmondókról, a kapta a nevét és ezerháromszázan lakják -, negyven roma és nem roma őstermelő dolgozik együtt az Igrici Kertészeti Szövetkezetben március óta. Öt hektáron 25…..
Gondolati munkafázis Magyar vagyok 2010.03.04 09:10:00
Nem is voltam más soha. Ez a hazám. Ez a nyelvem. Ez a zászlóm. Szeretem a hazámat. Nekem valahogy ez a legjobb hely a világon, összes bajával és hibájával együtt: csak itt tudok élni. Itt vagyok otthon. Ha valaki bántja, nekem fáj. Persze minden egyes ember elleni bűntett…..
Pro Béla: A magukat kereszténynek nevező pártok és politikusaik hülyék, el vannak tévedve. Kontra Lajos: Nem hülyék azok, csak keresztények, és ez alapján politizálnak. Pro Béla: Ez marhaság, a kereszténységből nem következik semmi politikai dolog. Kontra Lajos: Dehogynem, pl…..
Solymosi Eszter Tiszaeszlár 2010.03.18 18:42:38
@Avatar: a melegek csak ne parádézzanak a belvárosban
  „Ne nagyon kérdezgess az ügyben senkit, mert gyanús leszel. Mindenhol betonfalakba fogsz ütközni. Senki nem tud semmit, és ha tudnának is valamit, se fogják elmondani” – mondta a Mandinernek egy kormányzati forrás. Mi mégis elmentünk a falakig, hogy…..
Solymosi Eszter Tiszaeszlár 2010.03.21 10:42:17
@Karpo: ma 240 nézz utána hogy vadászott le izrael egy polgári gépet 60 áldozattal a fedélzetén

"egy goj megölése nem több mint egy vadállat elejtése"idézet a zsidó bibliából
Solymosi Eszter Tiszaeszlár 2010.03.21 10:48:26
@Téglagyári Megálló: mi ez a dubaj te hol élsz egy szatyorban a mosad dubajban likvidált egy magasrangú palesztin szabadságharcost

nem tévedés szabadságharcost
Ha valaki nem ismerné Iványi Gábor lekészt, nagy, ősz szakálla alapján nézhetné rabbinak, pópának vagy dervisnek is. Ő a Magyarországi Evangélikus Testvérközösség egyik alapítója, irányításával épült fel a gyülekezet békásmegyeri temploma. Egyik tornyán kereszt,…..
Solymosi Eszter Tiszaeszlár 2010.03.18 08:36:06