Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aneninen

20 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van kanál! Eligazító bejegyzés 2018.06.21 09:12:48
Mint azt az előző bejegyzésben is írtam, a korábbi posztok főként a 2018-as országgyűlési választások kapcsán felmerült (igazolt és feltételezett) csalások dokumentációját tartalmazzák. Ezek lényegében a Facebook-ról lettek kimásolva, azért néznek ki olyan borzalmasan, és ennek köszönhető, hogy a…..
Tekintsük e posztot választóvonalnak! Az ennél régebbre datált írások még a választásokat követően születtek, eredetileg a Facebook-oldalamon jelentek meg. Ennek köszönhető a katasztrofális formázottságuk is (pontosabban: annak hiánya). Ennek a blognak az egyik funkciója, hogy megőrizze az akkori…..
(Május 9, a tüntetések után.) AKKOR FOCIZZUNK MI IS! Mást se olvasok, hogy mindenki milyen csalódott a tüntetések után. Rendben, értem. Azoktól kérdezem, akik erről posztolnak: Ezek szerint részedről beletörődtél, hogy végignézed, amint a fidesz kiépíti a totális diktatúrát…..
Van kanál! Intermezzó 2018.06.21 08:08:04
(Április 28) Az utóbbi időben nem egy olyan troll jelent meg különféle közösségi oldalakon, aki – kéretlenül osztja a kormánypropagandát– az oldalán használható kép és tartalom hosszú ideje nincsen (leszámítva az utóbbi idők propaganda-posztjait)– A propaganda-időszakot leszámítva a profil…..
Bár Orbán a magyar nőkkel akar megállapodást kötni, mint férfi, nekem is jogom van üzenni. Tudod, engem nagyon sokáig nem túlzottan érdekelt a politika. Négy évente elmentem szavazni, s azt leszámítva e téma maximum sörözésnél került elő, s ott is afféle elvont, távoli szálként, nagyjából akkor,…..
Ez a bejegyzés több korábbi facebook-poszt összefésülése. Ez tartalmazza mindazokat a kérdéseket, amelyekre a mai napig nem, vagy csak részben sikerült választ találni. Némely pontokban írtak hitelessége megkérdőjelezhető (ezt jeleztem). Egyes helyeken a képeket is mellékeltem, illetve a forrásokat…..
Zum teilen – die spätere Version mit Ergänzungen. (Die funktionierende Formen der gebrochenen Links kann man hier finden: https://www.facebook.com/aneninen.shadowdance/posts/1777397595616630 ) ________ Wie führt man einen Wahlbetrug in der EU durch? - der ungarische Weg In den folgenden…..
This is the next part of the previous post: Reconstruction – An English Version – Part 1Please, share both of them! ________ The third level might have originally been planned as a contingency plan in case the first two levels ‘fail’. The participation rate turned out to be very high from the…..
SHARE THIS! – PART 1 With the help of others, the English and updated version of the post which was about the events of the 8th of April has been made! OSZTHATÓ! Elkészült az angol nyelvű, és frissített változat, rengeteg hivatkozással! Köszönöm mindenkinek a közreműködést! (Mivel a…..
(Április 13.) ÚJABB OSZTANIVALÓ: SALÁTAPOSZT (jó kis név, mi? Annyira jó, hogy az idővonalamról közvetlenül, csoportból copy/paste tudod osztani.) Amellett, hogy készülnek az angol és német nyelvű változatok a rekonstrukciókról, ezúttal különféle érdekességekről tudok beszámolni. Vegyük őket…..
(Április 13, egy hosszabb poszt részlete. Most talán még aktuálisabb, mint akkor.)   (1) Ami a legfontosabb. Értem én, hogy mindenkiben hatalmas feszültség lakik, egyébként jogosan: az április 8-án bejelentett választási eredményeket nem fogjuk elfogadni! Ezt a feszültséget azonban, NE a…..
(Április 12. A végét ide is kitenném: Nekünk viszont elég EGYETLEN, minden kétséget eloszlató nyomot megtalálni. S hiába van kevesebb erőforrásunk, mi sokan vagyunk! – Mondják, most már hiába minden, ha megtaláljuk azt az egyetlen perdöntő bizonyítékot, amely igazolja a választási csalást, mert…..
(Még mindig Április 11, este.)   Nem véletlenül írtam ebben a posztban https://www.facebook.com/aneninen.shadowdance/posts/1773881379301585 hogy nem szabad, hogy felkészületlenül érjenek minket a fordulatok. (A második felét kell nézni.) Egyre több helyen jelenik meg az a felfogás, hogy igazából…..
Van kanál! Kisszínes 2018.06.21 07:55:24
(Április 11. Olvasóink küldték, mindenféle érdekesség a választásokkal kapcsolatban. Egyelőre ez a bejegyzés csak egy Facebook-link, később, ha időm engedi, átmásolom ide a…..
(Április 11. Főleg a poszt második fele miatt másoltam át, annak legnagyobb része ugyanis jelenleg is aktuális: folyamatosan észben kell tartanunk!)   Akit csak az érdekel, hol tartunk az eredeti teendő-listához képest, az elejét olvassa el! Akit csak az érdekel, mire kell felkészülni, mit fog…..
Van kanál! Salátaposzt 2018.06.21 07:53:47
(Még mindig április 10., egy része ma már idejét múlt, ám érdemes megőrizni. A kiemelések utólag történtek.) (1) Elkezdtek megszólalni a szavazóbiztosok! Egyre több bizonyíték gyűlik össze, hogy választási csalás történt! Tolmácsolnám Krisztina Lukácsi kérését, mely szerint MINDEN szavazóbiztos,…..
(Hozzám április 10-én ért el, maga a poszt idősebb. Nem az egyetlen olyan eset, amely később részletes vizsgálat nélkül sikkadt el.) Miklós Tóth Zsiga megosztott egy hivatkozást a V18 ALAPÍTÓK csoportban. 37 perce · Igen ezt én is alá tudom támasztani, mert én is végig dolgoztam a napot választási…..
(Április 9-én, este. Ez volt az a poszt, amelyet 1500-nál is többen osztottak meg, és amely sok későbbi vizsgálódás kiindulási pontjául szolgált. Az ekkor még rengeteg feltételezést tartalmazó rekonstrukció számos eleme később igazolódott is.)   Három szinten zajlott a választási csalás. Az ELSŐ…..
(Április 9., valamikor délelőtt. Az itt megfogalmazott dolgok közül sok minden végül nem valósult meg, ugyanakkor, a bejegyzés nemcsak az akkoriban követett logika megértése szempontjából fontos, hanem azért is, hogy megőrizzük a később elveszett szálakat.) A csalásokat három, illetve négy…..
(Április 8., nagyjából 23:30 körül) Még valami, és ezt is ossza mindenki! Nézzétek vissza, hogyan beszéltek az este elején a pártok szóvivői! Az ellenzékiek bizakodtak, és még a fidesz szóvivője is arról beszélt, "valószínűleg meglesz a többség". Ekkor már voltak a birtokukban (a delegáltjaiktól)…..
Aneninen 2016.08.06 10:13:25
@a BircaHang Média szerk.: Mondd csak, fizetnek az ilyen hozzászólásokért, vagy magadtól vagy ennyire agyhalott?

PUFF EGY GYOMROS!
Könnyed, egyszerű logikai játék a Lightybulb 2. A feladat felkapcsolni egy villanykörtét, de azt az egyet viszont hússzor. Akinek van hozzá affinitása, azoknak ujjgyakorlat lehet a játék, a többieknek akár az ebédszünetre is kitarthat...
A portálok veszélyesek. Óvatlanul megnyitva őket beszippanthatják az embert, utána pedig küzdhet azért, hogy visszakerüljön a saját dimenziójába. Így járt az Absorbed főhőse is, nekünk pedig az a dolgunk, hogy segítsük őt céljának elérésében. Segítségünkre van még egy…..
A mai adag munkakerülést a Reprisal biztosítja, melyet Gazsi küldött nekünk. Nem egy túlbonyolított játék, ahogy levélírónk fogalmaz: "Egyszerű a feladat, népünk csak síkvidéken tud birodalmat építeni, ezért a tájat kedvükre kell alakítani, majd nekiugrasztani az ellennek,…..
Nagymellű szőkék nélkül tudom, hogy nehéz eladni bármit is. De a Skullz alapötlete király (persze nem egyedi). A megvalósítás nem rossz. Nem ez lesz az év játéka, de kellemes szórakozást nyújt akár egész napra is. Feltéve, ha elrejtsük a második monitoron, és csak…..