Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noua (simplejack)

19 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A GarageLive gondozásában az ősszel jön a Lost Continent zenekar új EP-je, amin legalább öt dal lesz majd. Az egyik köztük a lentebb premierező Rusty Casket lesz majd. A hozzá készült klip a zenekar első hivatalos videója, amit a Magyar Pankrátor Szövetség edzőtermében…..
noua (simplejack) 2016.03.18 03:34:12
és kettőés há'monster..
Héder Barnának és Palik Lacinak üzenem, hogy megtaláltam Daemon Hill-t!!! Ma hajnalban, 5:45-kor egy presszókávéval, és egy nulla-négyes Csévi Körtével a kezében sétált ki a csepeli gyártelepen az Öntöde utcai régi kohó épületéből. Szakállat viselt, és egy foltozott…..
"criss cross rhythms that explode with happiness"   Drága ecsém felhívott két-három napja, hogy Csú kapott a születésnapjára egy páros jegyet a Stargarden-re, mert nagyon szereti az Osibisa-t. Az volt a kísérőlevelen, hogy vigyen, akit akar (és akitől nem áll…..
        A Amy Animó…..
Szombatestepesten. Azt hittem Babilonom megvár, de mint mindig, most is idő előtt elkezdett élni, és létrehozni "valami jót, valami kedveset" - írná Kaiko, de neheem, most ez egészen más volt. Inkább megfoghatatlan, vagy ha nem akarok ennyire frázisokban beszélni: szar. Az a…..
Kirándulás az Egri Díszletvárhoz G Y A L O G ! :Dazt találtam ki, hogy vasárnap hajnali reggel tízkor összegyűlünk mi harcosok, és a fehérnép a solymári madaras nagyközért /auchan, igen!/ parkolójában (mondjuk a bal oldali bejárattal szemben - ez van a legközelebb a 18-as…..
Sokat foglalkoztam metafizikával. Ennek persze semmi köze a mai témához, de legalább értelme sincs.Mai témám az, hogy milyen különböző dolgokat ehet meg az ember. Persze a többségét (zöldségek, gyümölcsök, húsok, kenyér, stb.) már ismerjük, ezért olyan dologról lesz itt…..
noua (simplejack) 2010.03.31 16:25:04
Küldte: Lekter ecsém"Múlt héten hosszas filozófiai vitát folytattam Dr. Günter von Hazelnut-tal, a vadon élő patások (ide értve az albatroszokat is, akik ugyan nem patások, inkább szárnyasok, de ezt Günter is tudja) szakértőjével. A vitánk tárgya az volt, hogy vajon…..
Íme, Chars-szal "összefutottunk" az Arckönyvön:"Chars - március 18., 14:49Szia pöcs!Na beregisztráltam a p*námat én is. Nem tudom hogy jelöljelek ismerősnek, de ha idő közben rájövök, tuti megverlek. Na s*ggbekuki. Noi siamo il pumaÉn - március 20., 17:22p*na. sör.…..
Arról, hogyan kell csirkét lopniMindenek előtt nagyon fontos, hogy akkora vesztest képezzünk magunkból, hogy idővel kialakulhasson a következő helyzet: annyira messze megyünk mulatni Budapesttől, ahol a falunak már nincs lakossága. Az első napot nyilván néhány meleg sör…..
..hétfő reggel van. legalábbis azt hiszem. veled is ez történt?kedden indultam el, és ma szombat van. mindenki itt van. carl, a skizofr-énem, az öreg Csekiszt, lent a metróban, ami akárhogy igyekszem is, nem újul. izzadok, szakad rámfele minden, de aki kívül helyezi magát…..
ígértem: hát itt is vagyok.csak szépen derekasan szétszórtan fogom az arcotokba tolázni az infót, mint Éjcsboly egy görbe ám yukas átmulatott éjszaka után a mokkospilzert, mélyen a pajesz meg a frufruk mögé, mert még nekem sincs meg igazán, hogy valójában* mi is…..
LÉLEKFITNESS - NOWA H.BALL reverse 2010.03.20 18:25:00
..nemrég keltem fel, vagy föl, mindegy. kis kávé, és a kedvenc tízóraim, amit még valahol a solymári paplak pincéjében ettem utoljára, kilencvenben. kinyitottam az összes ablakot, letekertem az összes konvektort. szeretem a konvektorokat, bár nem leszek kanos tőlük, mint egy-egy…..
"Az alkohol egy olyan folyadék, ami energiát csoportosít át a jövőből e jelenbe."Éppen a Teréz anya, csapjad! c. nótát kerestem a neten, mert valahonnan meg kell szereznem a gépre is, mikor ebbe az idézetbe botlottam. Ezt is megosztom veletek, akárcsak a számot,…..
"mindjárt elmúlik." Current mood: remek. tényleg. eeh...anyám!durva lett az este - pedig direkt mentettem magam, amíg csak lehetett. amikor karon ragadtak, és belökdöstek arra a helyre, ahol aztán hajnalig díteltünk,…..
11 Nov 2008 hol is tartottam? mindegy, pár perc, és jövök.(le kell hoznom a fűnyírót a kertből, meg lebonyolítani néhány véresen fontos, és komoly hívást,…..
lemegy a próba - végülis béke van.két új szám gyökereit basztatjuk, meg 13, sharky, dot."akkor legyen az első négy negyedes háromnegyed után a háromnegyedes négy negyed, de először csak négy a harmadik kör végén, a plusz egyben, aztán 5, 6, 7, 8, és utána…..
háromnegyed tizenegy # 2009-03-02 23:02 hétfő sok víz lefolyt a dunán az utolsó (itteni) posztom óta, nem kevés idő telt el, és... háhh... majdnem azt írtam, hogy nem kis dolgok történtek. de. kis dolgok. nagy emberrel, kis dolgok. megfordult a Világ papa. gyakorlatilag…..
Mert az egész az úgy volt… Egysötét téli estén Uzsi felkelt, és nem látott semmit. Ideiglenesenelvesztette látását a nappal elfogyasztott alkohol miatt. Ez volt afordulópont, mert ezentúl mindig nappal aludt, este ébredt, és már nemhitte el senkinek a környezetében,…..
éyyo - halok megfele... # 2009-03-31 22:34 kedd perceken belül behágok, mint az állat, addig még ezt a pilzert elpöppentem, a dekkről majd eszembe jut Betke kisasszony - róla meg hogy az élet szép... és offra helyezem magam valami furcsa érzelmi síkon, amit nyilván…..