Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boppi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A franciák csapatfőnöke, Jean-Louis Valentin lemondott posztjáról a délutáni sajtótájékoztatón. A káosz teljes, nem elég a szörnyű játék, az Anelka-botrány, a kékek egyszerűen lemondták a vasárnapi edzést. Miután a még meglévő rajongóknak autogramot…..
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
Guten Morgen Afrika! Deutsche Fans 2010.06.10 05:55:00
Elég volt a félmeztelen focistákból!  A csajokat úgysem érdekli a foci, minket annál inkább a csajok. Ezért mi sem maradunk ki a sunabemutatóból, csak megvártuk míg elmegy a monszun és kisüt a nap. Csapatunk két vezérszurkolójával kedveskedünk szurkereinknek, reméljük ezt…..
Egyre több jel utal arra, hogy válogatottunk világméretű összeesküvés áldozata.Ugye, a kufsteini csata láttán az mindenki számára nyilvánvaló, hogy a meteorológusokat és a lengyeleket kilóra megvették. Iszonyatos csúszkálásra kényszerítettek bennünket, de mi álltuk a sarat,…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
boppi 2010.04.13 10:15:38
Pontban éjfélkor láttam meg a porlepte Opelt, ahogy kibukkan az aluljáróból Pozsony szélén és pontosan három perc múlva parkoltak le mellettem. 00:03. Mikor zárt be a McDonald's meleg, kényelmes, leülős étterme? Bingó! Éjfélkor. Szerencsére a McDrive nonstop, így értő tolmácsolásom segítségével…..