Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bözsenéne

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi kacifántos ügy tényleg abszurd jogi helyzetről szó: mi van akkor, ha valaki elismer egy szolgáltató felé egy nem jogos tartozást, és az eladott ingatlana későbbi tulajdonosán akarja behajtani?   Fél millió forintot a következőképpen akarja rajtam behajtani a…..
Bözsenéne 2007.12.04 13:59:36
Zsír!Sajna már nekem kell perelni, mivel bíró elutasította, hogy bizonyíthassak, mondván, hogy az egy másik per(vagyis kártérítési pert kell ellene indítanom, az ELÉMÜ ellen meg jogtalan követelésért(8 hónap=bizonyíthatóan lakatlan faház=400000.-Vill.számla tippelés??? Addíg viszont megítélte a 400000.-Ft-ot, a követelés dupláját, ugye milliárdosunk ügyvédi, kamatbéli, és egyéb költségeivel együtt.
Sajnos ahogy nem tudtam ügyvédet fizetni(3. tárgyalásra)), bíró abban a pillanatban leállította a további bizonyítékaim bemutatását, és szakérttő kirendelését? így csak a negyedét tudtam az ELMÜ-vel visszafizettetni milliárdosunknak. Ezt a negyedéért elintézhettem volna per nélkül, ha akkor szól.(most inkább nem minősíteném)
A fószer azért követeli rajtam, így utólag, miután nélkülem kifizette, mert az órát nem tudtam átiratni a nevemre, így mossa kezeit. Csakhogy pont ő nem jött el, eltünt, és pont a fő gondom, hogy 20 évvel ezelőtt eszembe nem jutott volna sajna aláiratni vele az óraállást, de egyébként is mindkét félnek személyesen be kellett menni az átiratáshoz!!!!Bárcsak valaki emlékezne ere az időszakra(másképp mentek a dolgok), mert az ELMÜ persze, írásban, a bíróságnak "nem emlékszik", hogy ez volt a szabály.Igy meg azt mond amit akar.
Persze nem véletlen, hogy nem keresett meg 2003-ban, hogy megvárta míg perelik, hogy ő is perelhessen, ahol aztán én meg nem is bizonyíthatok??
Mindenesetre, ha küldik íz ítéletet, fellebbezni lehet, aztán meglátjuk. Hirtelen nincs ennyi pénzem, úgyhogy nem tudom mi van ilyenkor, mert ha el adom a lakásomat, az nem megy 15 nap alatt? Persze részletet lehet kérni, vagy vonja le a 26000.-Ft-os járadékomból, közben meg csak sikerül kátéríteni rajta.
üdv., és köszi azért