Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YouGotPwnd

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tökéletes üzleti modellről készített fényképes bizonyítékot R. köszönet érte, ha lesz egy kis indító tőként, mi is hipermarketláncot alapítunk. A lényeget R. szavainál tömörebben mi sem tudnánk visszaadni: Ezt ma fényképeztem az Auchanban, a pénteken lejáró kenyeret…..
Van egy ismerősöm, aki minden választáson az éppen kormányon lévőkre szavaz. Nem vicc, minden választáson, bárki is van kormányon. Magyarázata a következő: a hatalmon lévők loptak eleget, talán újra bársonyszékekbe kerülve már nem lesznek annyira éhesek. Elmebeteg lenne?…..
YouGotPwnd 2010.04.06 11:10:10
@Franky4fingers:

És mi volt benne a pro?

Egyébként 1 órán belül elolvastad?
grat
Miután elkészültünk a négy párt programjának értékelésével, többen kérdezték tőlünk szemüket felhúzva: akkor most Ti azt mondjátok, hogy az MDF-re vagy a Jobbikra kell szavazni, mert övék a legjobb program? Nem, semmi ilyesmit nem mondunk. Több okunk is van, hogy ne mondjuk…..
YouGotPwnd 2010.03.28 03:36:55
@primatus:

Bioetanolról, ha nagyon érdekel:
www.mtvsz.hu/dynamic/biomassza-dilemma2.pdf

ha csak a lényeg érdekel:
www.enpol2000.hu/files/Gyulai%20Iv%C3%A1n-Korunk%20aranyl%C3%A1za.pdf

Arról, hogy minek kellene szerepelnie még az LMP programjában lehet vitatkozni, de szerintem fölösleges. Nyilvánvalóan nem kormányzati szerepre készülő párt, előbb meg kell határoznia a nyilvánosság felé azokat az értékeket, amik mentén tevékenykedik. Ezért szerepel bővebben kifejtve témakörönként helyzetértékelés, problémafelvetés. De ha elolvastad, akkor látod, hogy a problémák megoldásának módjait is javasolja. Vagy kevés a 228 oldal + a tanulmányok, tudományos publikációk, stb. amikre hivatkozik?
Az idei kampány sajátosságából következik, hogy akár ma is lehetett volna a választás előtti szombat: annyira semmi nem történt a belpolitikában, hogy ezt akár a kampánycsend számlájára is írhattuk volna. Igen, tudom, a terézvárosi időközi önkormányzati választás miatt…..
YouGotPwnd 2010.03.28 15:16:34
@török gábor:

Gábor, látom a mitigernek.hu -n te is szerepelsz, mint értékelő. Mit tudsz arról, hogy miért nem elemzik az LMP programját is? Látogatottság hiányában leült az egész, vagy inkább "Bokros" teendőik miatt? Addig tartott a lelkesedés, amíg kihozták a legmegalapozott programnak az MDF-ét?
Mától számítva már csak két hét van hátra a hivatalos kampány utolsó napjáig, hiszen április 10-én, szombaton elvileg már csend honol majd a magyar politikában. S bár a nyitott kérdések száma az elmúlt napokban nem változott, engem egyre jobban a választások utáni helyzet…..
A tegnap délutánt és estét Röjtökmuzsajon töltöttem, ahol egy gazdasági vezetőknek szóló konferencián vettem részt. Kicsit én is beszéltem a választás tétjéről, illetve volt szerencsém meghallgatni Navracsics Tibor és Oszkó Péter előadását, akikről, ha nem…..
YouGotPwnd 2010.03.25 23:34:33
@ubul2000:

Azért nem találtad fel a SPANYOL viaszt :)
Ui. pl Spanyolországban (is) már régóta létezik ilyen.
es.wikipedia.org/wiki/Voto_en_blanco
YouGotPwnd 2010.03.26 00:30:59
@ubul2000:

A tótaw is írt már erről:
w.blog.hu/2006/11/28/blanco
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..
YouGotPwnd 2010.03.18 17:55:56
@LMPboy: Csongrádban 2 kész, a harmadikból tegnap kevesebb, mint 100 hiányzott, úgy tudom.
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
Pontban éjfélkor láttam meg a porlepte Opelt, ahogy kibukkan az aluljáróból Pozsony szélén és pontosan három perc múlva parkoltak le mellettem. 00:03. Mikor zárt be a McDonald's meleg, kényelmes, leülős étterme? Bingó! Éjfélkor. Szerencsére a McDrive nonstop, így értő tolmácsolásom segítségével…..
YouGotPwnd 2010.03.08 03:20:35
@Death Fish faradt olajban:

Mint ahogy az is nagyon komoly volt, ahogy eljutottál a II.ker. Bethlen Gábor utcából külföldre, ugye? Csak még nem szpiking inglish ezért "death fish" lettél, nem dead.