Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ram8neS

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét sztármustra következik, Will Smith, Zachary Quinto, Ed Westwick, Justin Timberlake és még rengeteg ismert személyiség közreműködésével. Nézzük, ki találta el legjobban a múlt heti szerelést. Általánosságban elmondható, hogy azért némileg nyáriasra vették a figurát,…..
Paranoid Android A pálesz 2010.06.14 11:17:00
   Az közismert tény, hogy minden becsületes magyar embernek elemi szükséglete, hogy legyen valami függősége. Az átlag mucsaiak nagy része a hagyományos magyar agysejtszivacsosítóra is rá van kattanva, persze a kávé, a cigi, a kertévé, a netes pornó és egyéb…..
Ram8neS 2010.06.14 18:03:46
@Hajrá, Fő- és Albánia!:
"A pálinka kisipari cégeknél készül, és azokat sajnos az otthon főzött löttyöddel sosem fogod utolérni, nem véletlenül kerül egy komolyabb főzőberendezés (mindenféle ellenőrző műszerekkel, kettős falú üsttel stb.) milliós nagyságrendű forintösszegbe. "
bullshit:D úgy néz ki itt valaki nem ivott még jóféle házipálinkát.. nem a mindenféle ellenőrző műszerektől lesz finom a pálinka, a kettős falú üst pedig nem csak a milliomos kisiparosok kiváltsága;)
mindenesetre majdnem bejött a látszólagos észosztásod:)
A GQ magazinnak Simon Emmett és Nick Wilson készített fotókat többek között Fabio Capelloról, Cristiano Ronaldoról, Cesc Fabregasról, Dider Drogbáról és Rio Ferdinandról. Zseniális a képek, főleg az angol szövetségi kapitány, Fabio Capelloról készült portré tetszik.…..
Közeledik a futball világbajnokság, Június 11-én, így a Louis Vuitton a napokban bemutatta a világbajnoki trófeához készített táskáját / bőröndjét / tartóját /dobozát. A FIFA által megbízott divatcég egy kis Párizs közeli műhelyben készítette el ezt a darabot a 36 cm…..
Erősen gondolkodtam, hogy a napi csúfságok közé kéne száműzni ezt a cipőt, de aztán úgy voltam vele, hogy döntsetek Ti. A Marc Jacobs Patent Leather Brogues nevű cipő kaphat-e egy esélyt? Vajon lesz közületek valaki, akinek tetszik? (képek: design scene)..
A mai YourLook rovat igazán különlegesnek és rendhagyónak ígérkezik! Nagyon ritka ugyanis, hogy olyan képeket küldtök be, melyen arcotok is szerepel, illetve saját magatokon fényképezitek le a bemutatni kívánt ruhát. Csaba nevű olvasónk most ilyen módon mutatja be kedvenc…..
HeStyle LV iPad tok 2010.04.28 11:00:00
Közületek vajon ki lepődik meg a képek láttán? Ugyanaz, mint mindig. Amint kijön egy olyan kütyü, ami körül nagyobb a felhajtás, a Louis Vuitton egyből kiad hozzá egy tokot. Az ember választhat: a ronda barna logós kell-e neki vagy a jellegtelen szürke kockás. Én most már…..
HeStyle Zara májusi frissítés 2010.04.28 09:25:00
Nyárias, világos, formális, játékos - mindegyik jelző helyénvaló, ha vetünk a ruhákra egy pillantást. A májusi frissítésben a nyárba vezető hónap vidámsága, a formális és a laza megjelenés közti játék határozottan megjelenik. Tetszik! Nektek? Rengeteg képünk van a tovább…..
Budapest megbüntette a Jobbikot: csak 4. lett és még az LMP is előtte végzett. A dolog igazi szépsége azonban a részletekben rejlik: ha egy kicsit böngészünk a számok közt, az látjuk, hogy a tradicionálisan jobboldali Budán a Jobbik országos hírű húzóneveit gyakorlatilag…..
Ram8neS 2010.04.25 20:30:39
@Agyalapi: te és hercegnö barátod gondolom a tescóban látott először és utoljára paradicsomot. abból is a híres nevezetes spanyolt, ami finomabb, mint a magyar.
hajtjátok a semmit, hogy támogatás így, támogatás úgy, de azt nem veszitek észre, hogy az elmúlt 20 év kormányzatai miatt kerültek ilyen sorba a magyar földművesek, nem pedig poénból akarják drágábban adni a paradicsomot stb.
másrészt a minőséget meg kell fizetni, de gondolom ti erről se hallottatok még.
A futball folyamatos változásának gyakran áldozatul esnek bizonyos posztok, míg mások csak átalakulnak. A kapusok már régen nincsenek beszögelve a ketrecbe, és a kirúgásokat sem a söprögetők végzik el helyettük – már csak azért sem, mert ez az állatfaj is kihalt, az…..
Ram8neS 2010.03.30 15:34:34
@Neil Blender: Riquelmének feleannyi meccsét se láttam, mint Gutinak, de amikor igen, akkor kb ugyanaz történt.
mindketten zsenik, HA van kit megjátszani. hiába van Guti a pályán, ha előtte már évek óta állandóan pl egy Raúlt kéne indítani. "érdekes", most, hogy Cristiano,Higuaín,Marcelo,Kaká, esetleg Benzema játszanak előtte, mindjárt hozza a konstans jó meccseket, halálpasszokat stb ;)
az irányítók önmagukban semmit sem érnek, ha nincsenek előttük megfelelő társak.
azonban se Cristiano, se Messi, sőt szerintem még Ronaldinho sem sorolható közéjük. hármukat én egy szintnek tartom, egyik ebben, a másik másban jobb. a brazil már nem fog befutni akkora karriert,mint amekkora várt rá (a mentalitásának köszönhetően), de Cristiano és Messi versenyfutása elég keménynek ígérkezik.
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
A Nooka óráknak Amerikában hatalmas népszerűségük van, rengeteg sztár hordja a márka különleges óráit, ebből adódóan pedig az átlagemberek is veszik mint a cukrot. Normál esetben ez megint csak egy hülyeség lenne, de ezek az órák szerintem sztárok nélkül is népszerűek…..
A Bodega és a Converse újra közös fába vágta a fejszéjét és megalkotta ezt az előreláthatólag 120 dollárba kerülő, limitált szériás cipőt. Nem lett rossz, nekem tetszik!Nektek mi a véleményetek?Tetszik vagy Nem tetszik?..
Ram8neS 2010.03.09 19:21:10
@Daniel David: most nem azért, de amikor ők nem voltak, akkor leginkább rockereken,punkokon lehetett ilyent látni. ehhez csak csatlakoztak a mostani trendet követő "emberek".

@Szeptim: Amerikában meg 21re változtatnád a számot, számos afrikai országban meg 12 körülire? ;) a "fiatalság" percekben,napokban,években való behatárolhatósága az egyik legnagyobb hülyeség a Földön. ráadásul a divat sem kor kérdése
A napokban rendezték meg a huszonötödik Independent Spirit díjkiosztó gálát, melyen Adrien Brody is részt vett. A színész nem éppen megszokott dologgal, egy pár bőrkesztyűvel próbálta feldobni az öltözékét, bár nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet volt. Sőt, kifejezetten…..
Ram8neS 2010.03.08 01:39:28
@uvy_peti: milyen hajat ajánlanál neki?:DD
HeStyle Topman 2010 tavasz 2010.03.04 14:40:29
A jó hír után, nézzünk bele a Topman 2010-es tavaszi/nyári kampányába, amelyből vadonatúj képek jelentek meg a napokban. A többnyire matróz stílusú és motívumú ruhák uralta képeken Charlie Westerberg modell szerepel, a fotós pedig Beau Grealy volt. A képek szerintem rekemül…..