Regisztráció Blogot indítok
Adatok
operás

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Menetrend szerint érkezett az Opera következő verziója, a 10.52-es, amely ezúttal nem csak (amúgy nagyon is szükséges) hibajavításként funkcionál, hanem elhozta a megújult és jelentősen felgyorsított Operát a Mac-eseknek is. Sajnos a Linux hívek egyelőre meg kell elégedjenek az…..
A mai napon az Opera kiadta az első hivatalos javítást a nagy sikerű 10.5-ös verzióhoz, a végleges változat megegyezik az RC3-al, az összeállítás a 3315-ös sorszámot viseli. Az Opera 10.51 egyelőre csak Windows operációs rendszerre érhető el. Elődjéhez viszonyítva nagyobb…..
operás 2010.03.22 22:39:15
@email: nekem nem akadozik.
operás 2010.03.22 23:59:05
@meneruwa: ugyanígy vagyok, én is Chromra megyek gmailezni, aztámn sok mindent ott csinálok, nem megyek mindig vissza Operara. Nekem nincs piros lap; én a gmailben beállítottam a https-t, bár nem emlékszem, volt-e http esetben piros lap, talán :)
Nem tudom, hogy mit csesztek így el a 10.5-ösben és hozták tovább, mert egyik korábbi verzióval sem volt ilyen gondom.
A vártnál sokkal kevesebbet kellett várni rá, hiszen alig két és fél hónappal az első pre-alfa után tegnap megjelent az Opera 10.5 (vagy ha így jobban tetszik 10.50) végleges változata - egyelőre csak Windowsra. Személy szerint úgy gondolom, hogy elsiették a dolgot, egy jó hónapig…..