Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malkáv Mester

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tutti Frutti Party internetes magazinon megjelent interjút itt olvashatjátok!Gondolom most sokan azt kérdezite magatoktól, esetleg másoktól, hogy kik azok a malkavian vámpírok?! Ugyanezt kérdeztem én is Nemo-tól (nem, nem a kapitánytól, hanem a leányzótól aki viseli ezt a vágást)…..
Az egyik képen egy telibeszínezett, elég konkrét minta, míg a második képen egy visszafogott, már már szolidnak mondható kis varrás! Melyiket vállalnátok be inkább? Azt amelyik picike, vagy a hatalmas, radikális arcvarrást?   ..
Kostek munkáiban az tetszik a legjobban, hogy merész avantgard dolgokat képes alkotni, de néha olyan bonyolult mintákat, hogy szinte követhetetlen az egész. És valahogy pont ettől lesz utánozhatatlan a művészete, hiszen kétszer ugyanazt a mintát lehetetlen lenne megcsinálni. A mostani…..
Malkáv Mester 2010.03.17 06:09:56
testmódosítás Nyelvkettévágás 2010.03.09 13:02:00
Mivel mostanában elég sok negatív komment érkezik a képeken látható személyekre, így el fogok kezdeni moderálni, amit eddig csak azért nem tettem meg, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, legyen az pozitív vagy akár negatív. Ezen a dolgon most sem szeretnék változtatni:…..
Malkáv Mester 2010.03.10 06:47:48
@rémTündér /beletemeti a felemást..../:

Így van. No food, no life. :D
Malkáv Mester is megmondhatta volna csodálatos bölcsességeit de... Hát igazság szerint aznap kicsit fáradt voltam és a zenemnél sem éreztem, hogy szereti a csímet, szóval aztán a végén... :D
Mit is akartam mondani? Jah, hogy igazad van. :@

Juj, tényleg tökéletes munka. O_O
      A tovább gombra kattintva a Seven-nel készült interjút olvashatjátok! -milyen stílusú tetoválások vannak rajtad?   Misztikus szimbólumok, régies tőrök, egy zenekar neve a hátamon, illetve keresztény vallás elleni jelképek.   -keresztény ellenesnek…..