Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorbeste

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ismét egyik vendégbloggerünk - Andrássy Gábor - fantasztikus cikkét olvashatjuk a mechanikus hangszerekről. Ezek a mai szemmel is elképesztően összetett hangszerek nyomtatott áramkörök, chipek és elektromos áram nélkül tudtak lejátszani zeneszámokat. Hihetetlenül komplex szerkezetek voltak,…..
Gramofon Online Két hét mérlege 2010.04.12 10:00:00
Több mint két hete nyílt az az online nemzeti hangarchívum, amelynek  eltökélt szándéka megnyitni a magángyűjtemények kapuit és felkutatni, közkincsé tenni a Magyarországon gyártott mintegy ötvenezer hanglemezfelvétel minden egyes darabjának adatait és hanganyagát. Ez…..
Óbudai hangulat 2010.08.20 14:25:00
  Ifjúkorom sokat látott helyszínén készültek a képek. Sokat jártam erre, sok szép emlék fűződik ide... Óbuda. Óbuda Budapest legrégebbi városrésze. Idáig, sokat nem tudtam róla, de most, hogy kikeresgéltem... még érdekesebbnek gondolom, az elmúlt évtizedek ottani…..
Ez a bejegyzés a vájtfülűek számára íródott. Azok közül is első sorban csak azoknak szól, akik kíváncsiak a száz év előtti hangfelvételek legapróbb zörejeire, nemkívánatos, ám annál érdekesebb "hibáira". Köztudomású, hogy az egyes művészettörténeti ágak…..
Az ügyfélszolgálatunkra érkezett az alábbi videóval megtámogatott kérés. Feladója arra volt kíváncsi, hogy Bolondóra-archívokat talál-e valahol. Figyelmeztetés: az alábbi videón "a Grease, a Hair, a Bolondóra tehetséges, jóképű, egyénien vad figurája" (Z.S.) Gomez…..