Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andy Barhol

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Andy Barhol 2006.09.25 18:38:31
A TV2 Híradója kapta telefonvégre Rudi Zoltánt, az MTV elnökét, miközben begőzölt futballhuligánok ostromolják a köztévét, utcakővel dobálják a rendőröket és az ablakokat, aztán roppantul csodálkoznak, hogy erre nem rózsaszirom, hanem könnygáz a válasz. "Próbáljuk…..
Az MTI legvarázslatosabb rovata, a Panoráma munkatársai is nyomon követik a Sziget mindennapjait. Közös éneklés ágyéksimogatással! Mintegy tíz rajongó mászott fel a Sziget Nagyszínpadára az Iggy and the Stooges koncertje közben. A fiatalok a koncert kezdete után fél órával…..
Csáp Géza Punks not deaf 2006.08.15 11:59:00
  Antiparádé, ért az első vizuális inger a Hammerworld sátor sms-falára tekintve, majd az Exploitedre melegítő közönség sűrűjébe vetettem magam. A BKV-n is megfigyelhető tömegeloszlási logika ezen a helyszínen is érvényesült. A bejárat közelében téblábolók között…..
Tegnap sétálgattam a Sziget fesztiválon, és kellemes gitárzenét kerestem, hogy jó hangulatban  megihassak egy finom frissítő italt. Sajnos személyes kedvencem, Jamie Winchester a Jamie-Robi formációból éppen nem játszott sehol, ezért kicsit elkedvetlenedve róttam a…..