Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kdennis

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit megkésve ugyan, de ide is kirakom eme remek San Andreas mod fordításának előzetesét: Amit tudni illik a modról és a fordításról: Néhány éve pár lelkes modder nekiállt a San Andreas alá megcsinálni a PS konzolokra kiadott Vice City Stories gépre írt verzióját. Aki…..
A tegnapi naptól kapható a Play-en a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Play Edition verziója stock JB-vel, a'la Nexus. A változások listájával oldalakat lehetne megtölteni, mint ahogy meg is töltenek külföldi tech portálok, én most ennek egy apró, de fontos darabkájával…..
Az orvosok irigyelnék a tünetfelismerést!..
kdennis 2011.07.14 20:45:21
A Transformers harmadik részéhez kitettek egy videoklipet a Linkin Park zenéjével, ami akár előzetesnek is elmenne. Tyrese Gibson nemrég arra célzott, hogy esetleg Steven Spielberg rendezhetné meg a negyedik részt, erre a sok külföldi oldal máris felkapta a fejét, hogy esetleg talán…..
Nem is oly rég kért meg egy filmművészetis srác, hogy tegyem ki az általa készített videókritikát az oldalra. Állítása szerint nagyon hasznosnak bizonyultak a hozzászólások és sokat tanult belőle. Megcsinálta a következő kritikát is, amelyben a Másnaposok 2-ről esik szó. ..
Kijött egy jelenet a Transformers 3-ból, de alapjában véve semmi érdekeset nem mutat, kivéve ha valakinek Rosie Huntington-Whiteley annak számít.  Hol vannak a robotok? Nem elképzelhetetlen, hogy a nagy fehérségben a két verda közül legalább az egyik az. De legalább Shia LaBeouf…..
A Youtube videóhoz a következőt fűzte hozzá a feltöltő: Ne hagyd, hogy Hollywood hülyét csináljon belőled. Mindegyik film ugyanarról szól. És mi szerepel az alább látható képsorokon? A készítője fogta magát és a 2011-es előzetesekből kivágta az akciókat, a lassításokat,…..
Filmdroid Jelenet a Thorból 2011.03.31 11:00:35
A Paramount közzétett egy jelenetet a Thor filmből. A Villámisten Földre érkezése utáni első percet mutatja be. Natalie Portmanék rátalálnak, Chris Hemsworth kissé dühös, majd Kat Denningstől sokkot kap...
Ha Michael Bay-en múlt volna, akkor csak 2012-ben nézhettük volna meg az Autubok és az Álcák évszázados küzdelmének következő fejezetét. Ám a stúdió rábeszélte a rendezőt, hogy tegyen le egyéb filmterveiről és csinálja meg a Transformers 3-at. Bay hangoztatja, hogy számára…..
Egyedülálló backdoor kommunikációs gyűjteményünk megbecsült darabja lesz István találata, amit a debreceni Cora-ban, a posta melletti pénzváltónál lőtt. A Homár-gyerekek még abban a korban vannak, amikor minden ilyesmiről részletesen beszámolnak, úgyhogy nekem ez a…..