Regisztráció Blogot indítok
Adatok
8kelvin8

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Paroladublőrök 2010.05.30 08:00:00
Vannak pillanatok amikor az embernek felül kéne tudni emelkedni önmagán. Egy vesztes csata utáni "eredményhirdetés" napja pont ilyen. A győztes örül és ünnepel hangosan, a vesztes meg foglalja el magát a sírástól kilógó fikacsúzli visszaszívogatásával csendben. Hátha…..
Igazi betiltás-várományos Kylie Minogue új albumáról érkező első klipje, melynek előzeteséből kiderül, a videóban mindenki egymásnak esik, a túlfűtött erotika jegyében. Aszfaltorgia. Előre!  ..
56 éves vagyok. Orvosi kutatóintézetben dolgoztam. Elektronikai, számítástechnikai fejlesztéssel foglalkoztam. Később számítástechnikai vállalkozásba kezdtem. A 2000 elején úgy dübörgött a vállalkozásom, hogy azt hittem az irány a csillagos ég. Ekkor született két…..
  Az egykor népszerű sorozat mozifilmváltozataival félelmetes irányt vett. Úgy tűnik a ruhaipar túl nagy lehetőséget látott benne, és a töménytelen termékbemutató alatt elveszett az a lényeg, amiért a négy barátnő kalandjait szerettük a tévében. A második mozifilm…..
8kelvin8 2010.05.30 12:51:51
Testimese F.Kati 2019.02.17 10:11:00
Gödöllőről utazott fel. Vékony csontú, kis szerény csaj volt. Előzőleg már többször beszéltünk telefonon, a szexről is. Egész bevállalósnak tűnt. Hideg, szemerkélő esős idő volt, beültünk a kocsiba. A park félreeső részében próbáltam eldugott helyet találni. Egy…..
Következő versenyzőnk egy lány, aki a „két tűz között” sokat csócsált kérdésköréhez csatlakozna sztorijával. Ő nem kavarja a szarkofágot, hanem összehívja a két érintett srácot, és nyíltan megmondja nekik, hogy nem hazudik tovább: azonnal választani fog…..
Hajni összejön egy kedves sráccal, és minden oké. A szép folytatásnak szinte semmi akadálya nem lenne, ha a fiú nem őrizne egy súlyos titkot. A rejtélyről hamar lehull a lepel, de inkább maradt volna rajta, ugyanis szemet bántó és fület sértő rémlátomás az! Most megismerheted…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
  Big Tits Public - Nagy dudák....A többi fotóért katt a képre!! - Click picture!! - More Photo >>>>>   ..
  Mostanában két érdekes új trailer is befutott. Az egyik a Rémálom az Elm utcában reboot/remake-é Michael Bay műhelyéből. Ez lesz Samuel Bayer kliprendező filmes debütálása, rengeteg Green Day-videó mellett ő rendezte a Smells Like Teen Spiritet is. A forgatókönyvet a…..
Fontos naphoz közeledünk a kampányban: holnap, március 15-én a három biztos bejutónak számító párt egyaránt utcai rendezvényt tart Budapesten. Egy korábbi bejegyzésben – Orbán Viktor évértékelője kapcsán – már jeleztem, hogy megítélésem szerint a hazai elemzések…..
Levélírónk a magyar oktatás problémáját veszi górcső alá, végignézve a családi hátteret, a modern média hatását és az iskolai tartalomszolgáltatást. Egy diák szemszögéből nézve az általunk már annyiszor megvizsgált problémák új aspektusait ismerhetjük meg. Kedves…..
Az amerikai fiatalember beleszeret a lányba, és hamarosan becsúszik egy gyerek is. Eleinte minden simán megy, a gyermek megszületik és mindketten elhalmozzák szeretetükkel. A lány azonban nem érzi jól magát a „házimami” szerepében és szeretne egy kicsit kalandozni még. A…..
"A nők se mind kurvák, csak meg kell találnunk azt, akit szántak nekünk." Fiatalabb olvasóinknak okulásul ajánljuk. Az én történetemben nem volt szakítás, mert járás se volt - talán jobb is, talán nem, már nem fogom megtudni, mert egy év szenvedés után kidobom ezt…..
Kínos incidens beszámolója következik: Tom mindig is higgadt típus volt, akár fát is lehetett volna hasogatni a hátán. Maximálisan megbízott szürke egér barátnőjében, egészen addig, amíg viszont nem látta őt egy videón, aktus közben, egy idegen sráccal. De még ekkor sem borul…..
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
Újra terítéken a korkülönbség kérdése, valamint a „két tűz között”- kapcsolatok bonyolult lelki motívuma. A lány azt hitte, terhes - aggodalmát meg is osztotta párjával, aki meglepően jól fogadta a hírt. Később kiderül, hogy a gyerek vaklárma volt. Aztán…..
retro gastro Piros mogyorós csoki 2010.03.11 06:16:00
Aki a ’70-es években volt gyerek, annak mogyorós csoki csak egy van: a piros. Hiába tűnt el az ABC-k polcairól már több mint húsz éve, ha mogyorós csokira gondolok, mindig a piros csomagolást, az egész mogyoró darabokat és a 3 cm széles létraszerű osztással ellátott…..
Jól indult a mai napom. Kolléganőmmel kivettünk egy nap szabit és elmentünk egy aquapark "élmény"-részlegébe. Egy darabig minden rendben volt, de masszázsra is befizettünk és itt volt a hiba. Előbb ő ment, aztán melegváltásban én. Annyit kaptam csak el tőle egy…..
  Sandee Westgate A többi fotóért katt a képre!! - Click picture!! - More Photo >>>>>   ..
„Láthatólag nagyon nem tetszett neki, hogy barátnőm folyamatosan levegőnek nézi.” – Levélírónk már korábban is megtisztelt izgalmas kalandjaival, és most újra egy mókás sztorit küldött nekünk. Egy erősen kapatos srác - persze, akaratán kívül - hozza össze…..
Vagy nagyon buta, vagy nagyon megfontolt. Rövid, gyilkos történet. Nem írtam volna meg a sztorit, ha nem poston belül lettem volna megkérve, de ha így alakult, hát legyen, extraként csak annyit tudok mondani, esküszöm, nem fake. A másoknál három-négy bekezdésre nyúló bevezetést…..
Főleg űzött, gyerekprogramra ácsingózó fiatal apáknak szól ez az információ, de küldöm mindenkinek, aki szereti a felháborodottan néző madarakat. Korábban posztoltam arról, hogy a nagy hideg + nagy hó kombó elől rengeteg erdei fülesbagoly költözött be a Városmajorba.…..