Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rexner10

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A balesetek számának csökkentése érdekében női kerékpár használatát ajánlja nemtől függetlenül az idősebb férfiak és nők számára egy svéd kutatócsoport. A Svéd Nemzeti Út- és Közlekedéskutatási Intézet (VTI) tanulmánya szerint a 65 év felettieket érinti az olyan…..
Szombaton délután vonul végig Budapest belvárosán az utolsó Critical Mass. Várható, hogy a frissen kitört tavaszban több tízezer kerékpáros vesz majd részt a rendezvényen. A biciklis felvonulás 15.55-kor indul XIII. kerületből, a Szent István park alatti alsó rakpartról és…..
rexner10 2013.04.18 17:21:39
@Brumogó Mackó:
Jelenlegi kressz szerint lehet kerékpározni járdán, max 10 kmph-val.... persze ki méri azt.

jó ha tudod és megállitanak.

www.bicaj.hu
15. alkalommal emelkednek a levegőbe a kerékpárok Szegeden! 2013. április 21-én vasárnap, 15:00-kor indul útjára a szegedi Critical Mass, azaz a kerékpáros felvonulás. Ezúttal is nagy, közös örömbiciklizéssel szeretnénk megünnepelni Földünk napját, de mivel 22. hétfőre esik,…..
rexner10 2013.04.18 17:19:05
Talán ti is találkoztatok már papírból készült gyöngyökkel, bár első pillantásra én meg sem mondanám, hogy abból készültek. Lenyűgöz ez a fajta találékonyság, hiszen egy rendkívül egyszerű technikával roppant egyedi gyöngyszemeket, majd ezekből ékszereket készíthetünk, közben pedig az…..
Gyöngysulival ugyan nem jelentkezem már a nyáron, de azért ha fűzök valamit, azt megmutatom gyorsan.A múlt hétvégi lagzira készült ez a két fülbevaló. Az állványt Gittitől kaptam szülinapomra. (Ezúton is köszönöm neki :))A rózsaszín fülbevalót egy bézs virágmintás…..