Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Telgárti Zsutai (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megrendítő a hír! Nem ilyen építészeti krónikára akartam kinyitni reggeli ablakom. Hihetetlen, fájó, nemakarom-hír!Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az epiteszforum.hu alapítója, főszerkesztője, kedves kollégánk, barátunk, Vargha Mihály 2010. március 8-án, életének 58.…..
Telgárti Zsutai (törölt) 2010.03.10 15:31:59
RIP
Ha valaki azt hinné, hogy a Nap Kérdése blog szerkesztői az abszolút nihil képviselői, akik csak a könnyed szórakozás hívei, azok nem járnak messze az igazságtól. Mikor elkezdtük a blogot, többek közt az is célunk volt, hogy olyan embereket mutassunk be, akikkel érdemes…..
Telgárti Zsutai (törölt) 2010.03.10 15:18:43
Betiltották az egykori Playboy-modell/szilikonbaba/házipornós szőkenő egyik, valóban provokatív reklámját az ausztrálok, mert szerintük ilyen dolgokat nem illendő a tévében mutogatni, mármint felfújt csöcsökre lassított felvételben kiömlő tejet. Nem mondom, hogy ilyenekkel…..
mert az kétségkívül bíztató, hogy megszűnik a napkelte. nem is igazán értette az ember, hogy miként lehet ilyen bptv-re való stúdióbelsővel és egyáltalán ilyen igénytelen műsort készíteni, azt meg nyilván különösen nem, hogy mindez miként került a közszolgálati…..
végre van némi idő, szombat reggel, aludni úgysem bírt blogger, már nyolc előtt megjárta a lellei interspart, úgyhogy ez most hosszabb, kifejtős post lesz. alapvetően két dologról fog szólni: egyrészt arról a bizonyos plakátról, amelyen félmeztelen gyermekek szerepelnek, s amely…..