Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kálci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
> 2012. január 1-től tilos a dohányzás a kocsmákban, éttermekben és lényegében minden zárt közforgalmú helyen, bár a hatóságok 3 hónapig még nem büntetnek a szabály megsértése miatt. Két nappal a nemdohányzók védelméről szóló törvény szigorításának hatályba…..
Elképesztő abba belegondolni, hogy egy városnyi ember halálát okozzák daganatos megbetegedések egy évben. Szinte nincs olyan család az országban, aki valamilyen módon ne lenne érintett a témában.európai szinten is rettenetes a helyzetünk, amin érdemes lenne elgondolkodni. A…..
kálci 2010.06.25 09:13:26
@Colour of silence: Hát ez igaz. Többen állítják, hogy az evolúciónak vége, hiszen nem a túlélés és jobb érvényesülés dönt a szaporodásban. Egy életképtelen elméleti matematikus (bocs a példáért) is ugyanúgy tud családot alapítani, mint egy súlyemelő (szintén bocs) akinek nyilvánvalóan jobb esélyei lennének a táplálékszerzésben. De ez csak egy dolog. Én nem gondolom azt, hogy az emberiség állati megközelítése a normális. Analógia megvan, de attól vagyunk emberek, hogy nem vagyunk állatok :). Attól vagyunk emberek, hogy érzelmeink, értelmünk és sokféle értékrendünk van. Ez alapból kizárja az állati evolúciós analógiát. Egyébként aki nem beteg az is ugyanolyan eséllyel szaporodik, szóval nincsenek hátrányban a rákbetegségre kevésbé fogékonyak.
 Tegnap este visszatértem, még egyetemi gólyaként végigbulizott éjszakáim egyik legfőbb színhelyére. A hely persze már nem a régi, hiszen az elmúlt évek alatt sokáig zárva volt, majd az új tulajdonos pizzériát csinált belőle. Hangulatos kis hely lett, de nekem nagyon…..
kálci 2010.05.24 07:30:16
 Mostantól mindig elérhető az aktuálisan legfrissebb Ovi Maps   Mióta ingyenes lett az Nokia navigációs programja, az Ovi Maps, a Nokia ügyesen megoldotta, hogy csak bizonyos telefonok tudják használni az alkalmazást. A tiltás nem csak az i8910 HD-re vonatkozik, hanem néhány…..
Szignózás Ezt a posztomat azoknak szánom, akik még csak most ismerkednek a Symbian rendszerrel. A szignózás egy biztonsági „intézkedés” a Symbian rendszer megalkotóitól. A szignó egy biztonsági tanusítvány, amit csak a biztonságos programok kaphatnak meg.  A Symbian…..
kálci 2010.04.10 08:50:54
 Itt az HD kompatibilis Resco Bubbles   Szép jó reggelt mindenkinek! Ez a játék az, amire nagyon sokan vártunk, és bizony elég hosszú időn át. A régebbi verziók csak a Nokia telefonokat támogatták, de ez most megváltozott! Nemrég írtam a blogon, hogy mennyire bejött nekem…..