Regisztráció Blogot indítok
Adatok
domusrac

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
B-oldal Bréking: Muse a Szigeten 2010.03.23 11:55:00
Bréking: MUSE a Szigeten! A Sziget Fesztivál fellépői közül is kirepültek az internetre az első fecskék, így biztos, hogy érkezik (többek között) a Muse, az Iron Maiden, a Faithless, a Gorillaz Sound System, a Bad Religion, a Hives, a Skindred, a Gwar valamint a Papa Roach is.Paul…..
Március 15… Nem tudom, kinek milyen emlékei kapcsolódnak ehhez a dátumhoz. Még ma is jól emlékszem, amikor kisiskolásként szorgosan készítettük a kokárdát, színeztük a hurkapálcikára ragasztott magyar zászlót, majd felkerestük a közeli emlékhelyek egyikét, és…..
domusrac 2010.03.16 20:04:32
@gyz: "De szerintem van más variáció is: tökéletesen mást értünk igényes és komolyan vehető alatt "

Nevezz nagyképűnek, de úgy gondolom , hogy elég jól meg tudom ítélni mi tartozik bele ebbe a kategóriába. Asszem tapasztalatom is akad már, viszonyítási alapom meg pláne.
Ezek alapján pedig én zenei szempontból teljesen komolyan tudok venni olyan számokat, mint a Nyugtalan, a Végállomás Motel, a Valahol Messze vagy a Remény Harangjai. (Ezen a műfajon belül, természetesen).
Jobb dalszövegekért pedig Paksi sosem ment a szomszédba, még akkor is, ha nem mindig értek a szövegeivel egyet és manapság már gáznak számít az Acélszív-duma. Viszont az Elmúlás kertjében vagy a Bátrakért pl. szerintem gyönyörű. És így tovább...

Na, mindegy, a lényeg, hogy ne szapuljunk már olyan zenekart, amihez feltehetően soha nem volt igazán közünk (ha jól sejtem). Légyszi...
B-oldal TOP5 fiúbanda EVÖR 2010.03.08 07:30:00
Bár egyszer már foglalkoztunk eme csodás témával (egész pontosan a TOP5 Backstreet Boys dal EVÖR című esettanulmányban), a nők iránti tiszteletünk jeléül és a NEMZETKÖZI NŐNAP alkalmából napirendre helyezzük a kérdéskört. Bár a TOP1 fiúbanda EVÖR az kétségkívül a…..