Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voter

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az LMP annyira amatőr lesz négy éven át, mint a második forduló estéjén volt, akkor megeszik őket a fenevadak. Szeretnék belelátni annak az elmeháborodott spindoctornak a fejébe, aki azt javasolta, hogy ma este inkább álljanak ki a reflektorfényből. Végülis tényleg megárthat…..
voter 2010.04.26 08:15:10
@KA_Steve: Kommunikációs szepontból pont azért dilettáns a tegnapi LMP-s teljesítmény, mert lehetett tudni, hogy mi történik ma este. Nem volt meglepetés, fel lehetett volna készülni egy ütős indítással.
Ha az MTV megüzeni, hogy a késő esti sajtótájékoztatót nem adja le csak felvételről, akkor rögtön az urnazárás után kellett volna tartani, amikor még nem jönnek az eredmények, viszont nincs miről beszélniük a tévéknek.
Diktálni kellett volna a tempót és nem követni az eseményeket. nézd meg, hogy a bukott MSZP-nek hány megszólalása volt az este folyamán. Vagy 5-6, hány LMP-s megszólalás volt élőben? Egy sem. Okos dolgo volt ez?
Ha nem lelkesednek az emberek, akkor lelkesíteni kell őket. Ha punnyadtok, akkor a kutya sem lesz rátok kíváncsi.
voter 2010.04.26 17:36:20
@iii: nem az izgalomról van szó, hanem arról, hogy képes-e alternatívát felmutatni az LMP. Vasárnap este elszalasztotta a lehetőséget, pedig tálcán kínálkozott...
263-59-47-16-1: jelen állás szerint ez a parlamenti választás végeredménye. Ehhez hasonló adatokat utoljára 1994-ben olvashattunk, akkor 209+69=278-38-26-22-20-1-1 volt a választás estéjén elénk táruló sorrend. Mint látható, az ellenzéki oldalon most 1994-hez képest még valamivel…..
 A Fidesz túlnyerte magát, elérte a politikai életciklusának a zenitjét. Mivel innen már nincs feljebb, ezért csak lefelé vezethet az útja. Ha kormányon ott folytatja, ahol ellenzékben abbahagyta, akkor négy – de legkésőbb nyolc – év múlva a politikai…..
Az ország több mint 80 százaléka – így vagy úgy – az MSZP ellen szavazott. Olyannyira, hogy a protest voksok két új pártot is beszippantottak a parlamentbe, amire 20 éve nem volt példa. Ráadásul az MDF kihullásában kimúlásában nagy szerepe volt annak, hogy sokan szoci…..
Igen, van választásunk! Igen, ez még akkor is így van, ha fixen három befutóval számolhatunk. Igen, a mi felelősségünk az, hogy a polgárháborús bipoláris pártstruktúra után ne sújtson minket a még borzalmasabb hárompárti szégyen. Igen! Igen! Igen! Tessék elmenni szavazni,…..
Választások előtt az egyik slágertémát mindig az jelenti, hogy vajon lehet-e „rosszul” szavazni, azaz „elveszhet-e” valahogy a választópolgár voksa. Sok levelet kaptam az elmúlt napokban én is ebben az ügyben, számosan tudakolták, hogy mikor járnak el okosan…..
Április 11-én nem az a tét, hogy ki alakíthat kormányt, hanem az, hogy milyen minőségű ellenzékünk lesz. Sőt, tovább megyek: most, április 11-én nem egyszerűen a következő négy évről döntünk, hanem arról, hogy lesz-e − négy, illetve nyolc év múlva − valódi…..
Lassan mondom, hogy minden baloldal megértse: idén úgy alakult, hogy NINCS elveszett szavazat. Ha ezt sikerült felfogni, akkor jöhet a következő tétel: aki otthon marad, az nem az MSZP-t bünteti, hanem úgy általában a baloldallal baszik ki. A 2010-es szavazás végeredménye attól…..
Ki-ki ízlése szerint meg tudja ítélni, hogy jó-e ha a Fidesznek kétharmada van. Értelmetlennek tartom azt az értelmiségi polémiát, ami ebben a témában folyik. Főleg azért, mert aki demokrata, annak hivatalból el kell fogadnia a választások végeredményét, még akkor is, ha ilyen…..
  Az áprilisi választások nyomán biztosan átalakul a magyar pártstruktúra. Ez egyrészt a választási eredményekből következő szükségszerűség, másrészt a ma még békésnek tűnő pártokat is szétvethet a kudarc és persze a dicsőség is. Egy héttel a választások előtt…..
Egyre világosabb, hogy a varsói expressz átgázol a szocialistákon. Lengyelországban a népharag teljesen kipenderítené az utódpártot a parlamentből, nálunk erre semmi esély. A megtépázott MSZP-nek jót fog tenni, hogy ellenzékbe kerülnek – lesz végre idejük normális…..
Nem befogott orral, hanem ésszel kell szavazni. Mivel borítékolható a győztes és fix, hogy három párt biztosan ott lesz a parlamentben, ezért a tudatos választó nyugodtan „hazardírozhat” a voksával. Nem kell, amiatt izgulnia, hogy kárba vész a szavazat! Azzal ugyanis, hogy…..
Minden ellenkező híreszteléssel szemben a Jobbikot három párt „állíthatja meg” és ezek között nincs az MSZP. Hiába szeretné magát a szocialista párt a demokrácia és, a szabadság egyedüli letéteményeseként beállítani a választási matematika – úgy…..
Lassan végéhez közeledik az a csendes népszavazás, ami a küszöbünk előtt zajlik  – különböző pártok kopogtatnak ajánlószelvényeinkért. Most dől el, hogy áprilisban milyen pártlistákra és egyéni jelöltekre szavazhatunk. Ahhoz ugyanis, hogy valaki felkerüljön a…..
Leginkább arról, hogy olyan demokrata, aki racionális érvek mentén támogat vagy utasít el pártokat, politikákat. Amikor dönt, véleményt mond, akkor tényekből indul ki és alapvetően kételkedik. A tudatos választó az a bozótharcos, akit nem a politikai kommunikáció alapozza az…..