Regisztráció Blogot indítok
Adatok
landov

37 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt! A munkahelyen felborítottak egy állvánnyal és 5 métert zuhantam. Betonon értem földet. Eltört a kezem, átszakadt a combizmom, a fejem és a sípcsontom melletti izom szétszakadt.…..
landov 2017.02.11 08:16:35
@Ernő Horváth: Kedves Ernő!
Vegye ésszre, hogy trollokkal vitázik.

Nincs értelme, azt a szerepet játszák, hogy mi nem dolgozunk, nem szaporodunk, csak piálunk, meg netezgetünk.

Üdv!
Sok jobboldali barátom, ismerősöm és rokonom van. Nagyon jól megvagyunk egymással, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy attól, hogy másképp látjuk a dolgokat és másképp vélekedünk a világról, még nem kell egymás torkának esnünk. És bármilyen szörnyű liberálisnak is hangzik…..
Az ózdi önkormányzat június 27-i ülésén úgy döntött, hogy a város 123 közkútjából mindössze 34 működhet tovább változatlanul, a többit elzárják (28 db), illetve a kapacitását szűkítik, hogy „a kútból kinyerhető víz 2,5 és 5 liter/perc közé essen.”(61 db). Az…..
Az elmúlt héten ahogy egyre több kép került fel a nürnbergi Toy Fair-en megjelent új, eddig nem látott készletekről, Ti is aktívvá váltatok. Hol kommentben, hol levélben kezdtétek küldeni az újdonságokról készített nagyrészt rosszminőségű, lopva kattintott fotókat. A…..
landov 2012.02.08 22:23:22
Sajnos csak szőrmentén tudunk foglalkozni a LEGO legújabb dobásával, a Master Builder Academy (MBA) programmal, mivel egyelőre kizárólag az Egyesült Államokban indul el, majd annak sikerétől függően migrálják más területekre is. Az MBA lényege, hogy egy 30 dolláros alapkészlet…..
Csúcsott döntött a munkanélküliség, sajnos ... Tavaly ősszel 3 millió 788 ezer volt a foglalkoztatottak száma, míg a munkanélkülieké 445 ezer fő, ami 10,5 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. És ne feledjük, ez csak a regisztrált munkanélküliek száma, arról…..
robotika A Mind Machine projekt 2010.01.07 10:00:00
Visszatérés a mesterséges intelligencia gyökereihez, talán több sikerrel, mint az évtizedekkel ezelőtti próbálkozások. A Mind Machine projekt célja természetes értelemben vett intelligencia létrehozása, ahogy azt az MI indulásakor elképzelték, szemben a mai egy területre…..
landov 2010.01.07 14:40:46
 - Te Pista, bajban vagyunk. Lemondott az a köcsög, úgyhogy kezdhetünk megint kampányolni. Pedig de utálom! Ráadásul pont a legszarabb időpontban, amikor a lófasz sem szavaz ránk. Kértem a központot, hogy legalább egyet hozzanak nyilvánosságra azokból a tuti felvételekből, de…..
Az egyik szcientológus, bizonyos F. Sz., küldte ezt körbe az ismerőseinek. Kiegészítettem magyarázó szövegekkel, mert sokat elárul a belső mentalitásról:   Szia! Képzeljétek el, nem is tudom mennyi munkaóra volt ebben a ciklusban, de nagyon sok. De nagyon megérte, most már…..
Hamis álmok - I. fejezet: Hazafelé(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)           Felébredtem a sötétben, életem zord valósága méregként áradt szét öntudatomban. Hallottam az ócska,…..
Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok, a pekingi olimpia esélyese, kedden délelőtt edzés közben elhunyt, olvasható az Indexen.Minden tiszteletem a sportemberé, a könnyeimmel küszködök, és ezen az úton részvétemet fejezem ki a családnak, minden sportolótársnak, és ahogy a…..
Természetesen Vajdahunyad várához is kapcsolódik egy-két legenda; ezek közül ma a várudvaron látható kút köré font történetet meséljük el nektek. Persze garancia nincs, hogy minden száz százalékig úgy történt volna, ahogyan itt alant olvashatjátok, de a lényeg változatlan.…..
A The Times-ban megjelent egy igen részletes cikk a szcientológia vs. Anonymous témában. Íme: The Times cikk A Sea Arrrgh hadművelet összesítése:Kb. 3200 tüntető volt világszerte, itt vannak a pontos számok:AustralAsia / NZ: Adelaide: 40-50 Auckland: 39 Bangkok: 1 Brisbane: 60+…..
A tegnap lehozott galgagyörki eset most kézikamerás változatban, 28 perc szürrealisztikus utazás Abszurdisztán egyik szegletébe. (Amúgy Galgagyörk Pest megyében van, Budapesttől 50 km-re). Sikerült feltöltenem a 2 videót, így normálisan meg lehet nézni (a videók innen vannak).…..
Olasz fiatalok molotov koktélokkal kövekkel és botokkal támadtak a romák táboraira  a dél-olaszországi Nápoly külvárosában, több tábort felgyújtottak. Az eset kedd este történt, néhány nappal azután, hogy egy csecsemő elrablásának kísérletével gyanúsítottak meg egy…..
Arra gondoltam, a múltkori aggasztó témák után jó lenne egy vidám poszt. Szemezzünk hát a OT-k sikerjelentéseiből. Talán nem szép dolog mások kárán nevetni, de úgyse ismerjük az illetőket, akik írták, megsérteni őket nem fogom, sőt talán sikerül betekintést nyújtani egy…..
Egy iskolaigazgatótól kaptam ezt az emailt, ma reggel kapta a Drogmentes Magyarországért Maratonoktól - ld. előző bejegyzés a szcientológia kapcsolatról. (kiemelések tőlem, megjegyzések piros színnel): Kedves Igazgató Asszony/Úr! Örömmel tudatjuk, hogy Martinek János, Janics…..
Forrás: http://en.wikinews.org/wiki/Church_of_Scientology_warns_Wikileaks_over_documents A Wikileaks.org-ról (MTI hírből): Bizalmas politikai és gazdasági információk, értesülések a feladó kilétét titokban tartva terjeszthetők a WikiLeaks elnevezésű új szolgáltatás útján. Az…..
A szcientológia központi adománygyűjtő szervezet az IAS (International Association of Scientologists). Itt vannak a tagsági és támogatási szintek, és a legnagyobb támogatók nevei. Tagsági szintek: Féléves bevezető tagság           …..
Az egyik lelkes szcientológus kommentező gyakran belinkelgeti az egyház friss, még ropogós videóit, amelyben mindenféle tisztviselők nyilatkoznak elismerően a Szcientológia Egyház érdemeiről. Egy francia internetes lap a két nyilatkozó francia tisztviselőnek utánajárt. 1. Ő az…..