Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DA77

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetvenes évek végén Márkus László tette fel – kissé kiborulva – a már klasszikussá vált kérdést: „Mi került ezen a fotelen 7200 forintba?”. Vágó István is többször értetlenkedett, amikor bemutatta a kozmoszból érkező negatív energiákat pozitív energiává alakító készüléket,…..
DA77 2010.03.06 17:46:33
:) örülök, hogy rátaláltam erre a blogra, bár nem mostani keletű.
Én viszont mostanában lettem elcsalva gyanútlanul egy magnapress előadásra, így ez által rájöttem én is elég szkeptikus vagyok, mert azon nyomban mágnes információkért jöttem az internetre:)

Számomra több ellentmondás és homályos része van az előadásnak. Azt pld nem értem, hogy lehet a mánesességet gaussban mérni, márpedig állítólag 5000 gauss tudása van a készüléknek:)
Gaussról úgy tudom matematikus volt, és több matematikai alaptétele használatos, a legismertebb a gauss féle szórásszámítási mód, amit a statisztikai adatok feldolgozásában használnak.

Én is úgy tudtam nincs egy pólusú mágnes, de itt megtudtam, hogy az a világszabadalom ér annyit, amivel az egyik pólust a ketyerén belül leárnyékolják. Ez egy ötvözet állítólag, de utána érdeklődtem műszaki körökben, és még senki nem hallott róla, pedig ha valóban lenne ilyen állítólag sok dologra lehetne használni.

A mágnes vérlemezkékre gyakorolt hatása, orvosi körökben komoly kacagást váltott ki. Azt mondják, ha ez ilyen egyszerű lenne, elég lenne minden ember betolni egy MR gépbe, és addig tárolni, míg jó nem lesz a vérképe.

Ami szerintem és eddig általam megkérdezettek szerint érdekes, az az akkupunktúrás pontok kezelése, amit fél szemmel az orvostudomány is elismer már, ezt azonban tök mindegy mivel nyomkodják:)

Csak azért írtam ezt le nektek, bővüljön a tudatotok mágnes ügyben:) úgy látom jó sok szkeptikus van itt..::))
DA77 2010.03.11 07:40:48
@Ági01: Mint mondtam, én előadáson voltam, fogtam, éreztem, és felmerültek a kérdéseim, amire eddig sem kaptam választ.
Már megbocsáss, de arra sincs hiteles bizonyíték, hogy valóban van valami hatása, mert én pld. 3 alkalmat kaptam ingyen, de semmi változást nem éreztem magamon, amiért elrohantam volna megvenni. Az összes ilyen fajta kütyünek, bevizygálatlan, MLM ben terjesztett ketyvasznak, csodaszernek egyetlen bizonyított hatása van: A placebó :) ami az emberek 30% ára érvényes, és az összes néphülyítő termék eladója erre a 30% ra pályázik :) :) És ez orvosilag igazolt eredmény.