Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Korrekt Költöztetés

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Verbatim legújabb multimédiás merevlemeze médialejátszó és -felvevő egyben. A beépített tévé-vevőnek köszönhetően tévéből, kábeles/műholdas dekóderről, dvd- vagy akár vhs-lejátszóról (ha létezik még olyan valahol :) vehejünk fel, illetve nézhetünk vissza filmeket. A…..
A Duracell vezeték nélküli töltőjével egyelőre csak mobiltelefonokat tudunk feltölteni, de ez már egy lépés egy jobb világ felé, amikor egyrészt nem kell zsinórrengetegben orra bukni, amikor a különböző kütyüket elkezdjük tölteni, másrészt nem kell tíz különböző…..
Ennyit változott a világ, ennyire picik lettek a tárolók harminc év alatt. A bal oldali monstrumon a piros gomb akkora, mint a jobb oldali SD-kártya. A bal oldali IBM által összeállított tár nyolc darab 2,5 GB-os részből áll és majdnem kétezer kilogrammot nyom. Az egész monstrum 648…..
A legjobb dolog az, ha az embernek (értsd: vállalkozásnak) nincs konkurense. Ennél már csak egy jobb dolog van: ha FANTASZTIKUS konkurense van. Jópár hónapja annak, hogy írtam a marketing spirituális megközelítéséről. Abban a cikkben többek között azt is leírtam, hogy milyen…..
Mai hír, hogy az Abaqoos magyar online fizetőrendszert immár nem csak az OTP, hanem az Erste, a CIB és a K&H ügyfelei is igénybe tudják venni. Mind a négy bank fiókhálózatában készpénzben is lehet az Abaqoos-számlára befizetni, függetlenül attól, hogy a befizető ügyfele-e az…..
Emlékeztek a Nano Warra, a Phage Warsra, a Phage Wars 2-re, esetleg a Bug Warra? Akkor gyorsan felejtsétek el ezt mind, mert itt a Civilizations Wars, a „fél csapattal odacsapunk” jellegű stratégiák királya. A feladat alapvetően itt is az, mint az elődökben: vannak bázisaink,…..
A Blosics újabb remek képviselője a „romboljunk, de okosan” receptre készült játékoknak. Zöld téglákból kell 100 pontnyit lezúznunk megfelelő szögben és méretben megküldött golyókkal. A golyók mérete és a ledöntött vörös téglák értéke levonódik a…..
Mit kell tudnia egy órának a pontos időn kívül? Nos, úgy tűnik, manapság illik tudnia a mai és a holnapi időjárást, pontos hómérsékletet, páratartalmat. Természetesen a dátumot, hogy milyen nap van ma, legalább kétféle ébresztő időpontot. És ezt mind ki kell írnia a…..
Korrekt Költöztetés 2010.03.14 12:46:36
 videó: Horváth Dániel fotós: Michael Maximilliam Hermansen stylist: Horváth Eszterstylist asszisztens: Daubner Anna smink: Titkos Bernadett és Váczy Gabriella Eszter haj: Barsi Balázs és Koczka András Gergely fotóasszistens: Krulik Marcell Köszönjük a KREA Kortárts…..
Egyik beküldő olvasónk több képpel illusztrálta a rendszerének kinézetét, ezekből válogatok most a poszt keretében (remélem nem gond, hogy 7 képből 4 került csak ki).A háttérkép nekem tetszik, de a rendszer betűtípusával valahogy nem vagyok kibékülve (Jut eszembe tartottam…..
Korrekt Költöztetés 2010.03.14 12:19:51
 Sokat gondolkodtam azon, hogy lecserélem a plafonba épített halogén MR16 foglalatú izzóimat a sokkal kevesebbet fogyasztó LED-es változatokra.Az ilyen izzók meglehetősen drágák (voltak), de egyre olcsóbban hozzáférhetőek, ahogyan fejlődik a technika, és persze a kezdeti fő…..
Bár joggal gondolhatnánk, hogy a Google álommunkahelynek számít Kaliforniában is, sok magas beosztású munkatársuk néhány év elteltével mégis inkább kiszáll a bizniszből. Mivel elég sokat keresnek, így nem esik nehezükre visszavonulni és a hobbijuknak élni, vagy saját céget…..
Bigyóblog Fényképes Rubik kocka 2006.11.16 12:24:00
Bevalljuk, soha nem tudtuk összerakni a Rubik kockát. Pedig még a neten is utánanéztünk a módszereknek. Egyszerűen elakadtunk már az első sornál. Most még nehezítenek is rajta, minden oldalon egy-egy fénykép van. Így ötvözve a klasszikus Rubik kockát a Puzzle-lal. Persze saját…..
Bigyóblog Fa, post-it, pendrive 2009.02.05 14:40:00
Három Kettő az egyben. Egy fából készült pendrive, post-ittal kiegészítve. Hogy legyen mire firkálni. Persze emiatt nem az a "könnyedén zsebrevágom"-típusú kütyü, hiszen összegyűrődik a papír. De irodában, otthoni íróasztalon jól néz ki.Via Übergizmo..
Egy újabb magyar fejlesztésű alkalmazás kúszik felfelé az amerikai AppStore toplistáján, a Pearl Fisher Games saját fejlesztésű appjai közül kettővel (Blyx és Memory+) is bekerültek a Games/Educational Top 25-jébe.Ez ugyan csak egy alkategória, a Games kategória legfelső bugyrait…..
Kaptunk pár jegyet az áprilisi iPhone vs Android konferenciára. Tegnap már meghirdettem egy játékot a facebookos Webisztán-csoportban. A tagoknak a kedvenc alkalmazásukat kell megírniuk a csoport falára, hogy részt vegyenek a sorsoláson. És mivel úgy tűnik, hogy sokan érdeklődnek a…..
B-oldal TOP40 koncertalbum 2010.03.07 07:20:00
A Planet Radio hallgatói megszavazták a legjobb koncertalbumokat, abból is egész pontosan 40-et helyeztek a toplistára. A lenti felsorolás alapján tulajdonképpen ez nem is a TOP40 koncertalbum EVÖR, hanem inkább egy rockzenei koncert toplista, abból is a klasszikus fajta. Rock'n'roll és…..
Korrekt Költöztetés 2010.03.07 16:40:28
Úgy alakult, hogy kaptunk 3 jegyet az áprilisi iPhone vs Android konferenciára, és ennek kapcsán kérdeztük tőletek a facebookos Webisztán-csoportban, hogy mi a kedvenc alkalmazásotok.Szép számmal érkeztek válaszok. A legtöbben a dallamfelismerő Shazamot írtátok be kedvencnek.…..
A székek királya, a királyok széke. Ez a Thonet szék. Gyártója, a több mint 190 éves múltra visszatekinthető német Thonet most, egy évszázados profiljától merőben eltérő területen jelentkezik izgalmasan új innovációjával. A 2010. március 4-én megnyitott 80. genfi autószalonon fog debütálni az a…..
Korrekt Költöztetés 2010.03.06 17:12:33
Az alábbiak a M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y • 2009. évi 185. szám-ból kerültek módosítás nélkül kimásolva. Ami egyelőre számomra és mások számára is kérdéses, az a 30.§ értelmezése. Ennek igyekszem utánajárni, illetve ha van róla konkrét információtok, azt…..
Rengeteg minden összegyűlt a utóbbi néhány napban, amíg a költöztetés tartott, mégis, akármihez nyúltam, semmiből nem volt elég, egy olyan poszthoz, ami méltó lenne az új hely első bejegyzése címre. Ígyhát most ömlesztve kaptok mindent: sztorit, képet, videót... Vágjunk is…..