Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quickhand

2 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Meglehetősen sokszor hallottuk már mindannyian ezt a mondatot mindenféle helyzetben, és szövegkörnyezetben. Nyilvánvaló tény: Ez egy játék. Viszont az is tény, hogy minden játék értelmetlenné válik abban a pillanatban, amikor nem tulajdonítanak a résztvevők…..
Quickhand 2010.11.02 23:52:04
@Styx86: ez esetben sajnálom a szánalmas jelzőt a kommetedre ténylegesen egyedül vagyok atm nem mintha gondom lenne ez ügyben csak most így jó nekem. Mentségemre csak az hozható fel soha ki nem találtam volna a szövegkörnyezetböl konkrétan mire is gondoltál és a mérsékelt második válaszod késztetett arra először tisztázzuk mire is értetted mert akkor gyanús volt ennyire rosszindulatú nem lennél. Amúgy nem vagyok sértődékeny csak rájátszok néha de egyértelműen rosszindulatból írta akkor :] Amit írtam fentebb is arra lehetett volna úgy válaszolni hogy " lehet Quick te így látod de mi ténylegesen ezért vagy azért csináljuk bármilyen hihetetlen és ez szerintünk így hogy benne vagyunk nagyobb játékélvezetet nyújt stb" vagy ehhez hasonlóan de látszik a válaszából, hogy szinte át se olvassa és semmibe nézi azt más máshogy láthatja a dolgokat.Én azért próbálok azért érvelni is mit miért gondolok úgy ahogy. Néha kicsit szélsőséges vélemény de ebben a valo oldal sincs szükében :]

Maystro te meg portolgass aztán lessed mikor stunnolnak be hogy előbújhass :]
Quickhand 2010.11.08 19:13:19
Üdv! Valorian, Derion itt vitassuk meg azokat a dolgokat mit a hivatalos fórumon nem tudunk mert egyből zárják. jöhetnek ide furcsa képek, videók. Beszéljünk a legutolsó csatáról kastélyról.Beszéljünk a furcsa bugokról, beszéljünk azokról akik nem tudnak tisztességesen…..
Quickhand 2010.11.01 11:17:33
@Styx86: nekem "szar" gépem van mégis meghalok 2 sec alatt belefutok pár aoeba és leszedik buffom erre se lehet fogni. Nem jó vagy rossz gép kell ide gyerekek szerintem ami nekem van gép az minimum van a játékosok 99%-ának. Valahogy szinte az összes csodajátékos odaát van ilyen tekintetben.
Túl sok lett a hozzászólás és nehéz követni, ide irjátok, az új véleményeket:D..
Quickhand 2010.07.13 23:10:31
@WizzurahDD:
nem vagy sokkal jobb mint WhiteAngel így a hosszú kommented alapján, ő kicsit egyszerűbben adta elő de te még rosszabb vagy mint kiderült ezzel a "foglalunk Phoneix elöl ha akarjátok" ritka gerinctelen mondatoddal. Nem hiszem ki kell fejtenem miért. Az általánosítás társadalmunk és így az emberek nagy hibája.
Hajnalban, elmentünk segíteni az egyik céh társunknak Káoszba. Mikor észre vettük, hogy egy piros pötty közeledik felénk a radaron. Egy 80-as derioni volt, kinek az az élvezet, hogy az 50-es fejlődni kivánó játékosokat ostromolja. Neki estünk ketten buff nélkül. Végül is…..
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
Quickhand 2010.07.01 16:27:50
@AxxE:
". Ami durva hogy csoportbubiban hkpotival sem bírtok feljönni a kaputol. Mi ugyanennyi emberrel, ilyen opciókkal már rég lerohannánk titeket, és arcal a porban feküdnétek"
annyira rohannál le csopibubival minket mint mi titeket. Sőt én emlékszem dupla csopi bubitok is fel lett már jópárszor őrölve. lol ez miez ? látványpékség? itt az emberek low dilettánsok akik egy hete játszanak? Ne a közönségnek beszéljünk már emberek akik elhisznek mindent attól függően melyik oldalon állnak, hanem egymáshoz akik tudják mit jelent 14sec stun amit akár már két mágus tud okozni és már meg is haltál.. Az meg inkább elkeserítő pont említi Manci ő már mióta játszik és nem fogja fel mi is az amit csinál amikor kiskarira vált.
Quickhand 2010.07.02 15:43:46
@bucsicsa: unalomig ismételt sablon válaszod helyett nem is vártam mást. Én tudom miért csinálsz úgy mintha nem értenéd mert akkor válaszolni kellene rá " valorian oldalnak erre van szüksége" hm most meg is tettem helyetted. Gondolom ezért nem írtad le ezt a kínos választ inkább az értetlenkedés mögé bújtál. Nincs ebböl gond. Nem az zavar senkit van ilyen kari aki néha felbukkan hanem az hogy ez a taktika részét képezi ha nem lett volna ez a része érthető.

Styx valszeg én nem mennék amúgy sem egy az utálom a sört a másik meg ilyen dolgok miatt nem szoktam utazgatni nem vagyok az a extra közösségi tipus xD A lényeg viszont én speciel nem utálok senkit sőt eszembe nem jutna egy játékbeli karakter miatt bárki iránt is negatív érzelmeket táplálni lol. Inkább pozitív a hozzáállásom ha már egy ugyanazon játéknak vagyunk a rabjai xD Nekem nicns senkiröl kialakult véleményem sőt nem is esnék ebbe a hibába egy játékbeli karakter alapján ítélkezzek :D Szerintem az ember a barátairól tudja senki nem tökéletes.
Most már felkészültünk rendesen, van HK-nk, van lerontás tekercsünk, és egy jó nagy adag nyugtatónk az asztal sarkán bekészítve. Vágjunk is bele... Az első lépés, hogy kitaláljuk hanyas tárgyat szeretnénk! Ez nagyon fontos! "Lőjük be" előre, hogy hol akarunk…..
Quickhand 2010.06.03 16:34:40
Szép leírások de igazábol csak átszaladtam rajtuk én már annyit eltoltam másfél év alatt. :D Az eröltetésröl tényleg nem szabad eröltetni. 11röl a legjobb próbálni ha 2x próbálod és nem ad 13-14et akkor várni kell pár órát vagy NAPSZAKOT váltani ha info sávból látod senkinek sem adja igazán. Bár az sem kizárt hárman törnek melletted neked meg felmegy 20ig de ez ritka. :] A töréses technikához annyit ezt én is egy 11es tárgyal csinálom de ha 2x nem adja mint írtam akkor inkább nem szenvedek vele és nem rizikóztatom 15öst hanem várok. Nem vagyok a 20x betöröm mert utána már adnia kell dolog híve. Ha 20x betöröd(költői túlzás xD) akkor nem vagy a kovács kedvence aznap. Esélyed redukálódik erősen arra 15röl beadja hiába adja 15-16ig. Ha viszont rögtön adja 11röl vagy másodikra a törésre használt tárgyat akkor sem viszem tovább hanem meglovagolom a felfelé szálló ágát a fejlesztésnek és áttérek a 15ösre. Mert gondolom mindenki tapasztalta hogy hullámzik a fejlesztési szerencséd az egyes hullámok nagysága pedig attól függ milyen "szerencsés" vagy. Ha 11en 2x töri 3.-ra adja de csak 12-t az már sejteti nem nagy a számodra plusszos hullámok nagysága :D Tehát ha fejlesztesz is próbáld megsaccolni a lehetőségeid. Van amikor a lendület nem elég 18hoz és 15nél érdemes megállni és trükközni 18ad legyen mégis. Tehát ha látod kicsi a lendületed akkor mindenképp 15nél stop és törés technika. :D A legszerencsésebbek azok akik egy szettet vagy 2-3-4 tárgyat akarnak felhúzni 500-1250hk-val ilyenkor folyamatosan cserélgettem tárgyakat amivel elértem pl 13at annál stop és jön a többi hasonló szintre húzása és így 17-18-ig. Mint a "tanonc teki + 3tárgyat húzok" technika :]Szal én ennyit írtam volna saját tapasztalat gyanánt. :] bb
Ez egy meglehetősen bonyolultnak tűnő dodlog, pedig ha rájössz a nyitjára meglátod h nem az.. Viszont drága mulatság, és időigényes is.ELSŐ LÉPÉSHárom lehetőséged van az első lépésre:Veszel ékszereket és mesterformulát amit elviszel a kovácshoz és benyomod őket sorban.…..
Már jó régen nem írtam, és ennek több oka is volt.. Egyrészt nem nagyon mozdultak a dolgok sem pozitív, sem negatív irányban, bár indultak kezdeményezések, de nem akartam elhamarkodottan véleményt nyilvánítani. Másrészt kicsit állóvíz lett újra a TF, és nem nagyon láttuk a…..
Quickhand 2010.04.25 10:56:56
@SumirantAnathel: azt majd eldönti mindenki sikerként könyveli-e el hogy 100+ ember tud csak érvényesülni kree ellen amelyik a héten kb 20-30 emberrel harcolt. Tegnap nem voltam mert buliztam ugye PROFI azt mondta nagyon kevesen voltak sajna de ettöl függetlenül még mindig nem látom azt a széttörhetetlen valoriant. Én sikerként könyvelek el minden TF-et. Látni azt egyedül egyik céh sem boldogul odaát ellenünk, látni azt ahogy átgyalogoltunk Valkyre-on is 2 napja ezek a szép dolgok. Átmenetileg lehet győzelem valorian oldalé de a dicsőség a miénk ez egyértelmű :]Szerintem ha fele annyian leszünk mint ti már semmit nem tudtok megtartani vagy max 1 várat ez mindig így volt és lesz is mert mi mindig ember hátrányban harcolunk és pont ez tett minket erőssé :] Idő kérdése minden csak. Egyetlen szerencsétek az a karakter választó képernyő mert az alapján még globalon én is val oldalt választottam mert szimpatikusabbvolt és ez miatt is vagytok rengetegen. Nem tudom ki látta 300 című filmet gondolom sokan, most kb erre emlékeztet minden nap harcunk :D
 Egész biztosan sok céh fog ránk rossz szemmel nézni az elkövetkező időkben, már most is berágtak páran.. és ez még rosszabb lesz.   Több oka is van a dolognak, és reméljük meglesz a következménye is hosszútávon. Nem az az ok, ahogy a félelmetesen ostoba…..
Quickhand 2010.03.26 11:01:59
@Sakhar:
mivel vettem effektváltoztatós pakkokat azokban volt anno jap nem is kevés ezt a mennyiséget 2 nap alatt el is spamoltam nagy részét ardirban az afterpartyn a kergessük Quicket 20-an elnevezésű ardir túrán xD És ha jól megnézed az írásom azt látod az a játék egészére vonatkozik. Én értem a déli randalírozás okát a nem publikus valami olyasmi lehet összefog pár céh aztán mikor kialakul ez a 2-3 váras dolog és nem jut mindenkinek vár kissebbek hátha beolvadnak nagyokba. Amire én utaltam Hunters visszajön ott lesz szabadon észak ahol megint csatározhatnak szóval ez nem annyira evidens.

xSleipnirx:
egyértelműen jobb így a játék pont a harc a lényeg. Most van egy meglepetés ugye. Remélem már több nem lesz max ha még Hunti is visszatér később. Rendezzük soraink és próbálunk válaszolni illően. :D Én csak azon morgok ha kis dolgok miatt bukunk egy várat mint tegnap Dzsungel. Én az ilyen amúgy elkerülhető dolgokat nem szeretem gondolom ezzel más is így van. Ha elbukunk mert gyengék vagyunk az nem zavar ha kihozzuk magunkból a legjobbat. Afterpartyt meg ja rakjuk át kaos/tyco bár inkább kaos akkor már :]
Tegnap a Kree érdekes, és meglehetősen kockázatos tervet talált ki, viszont sikeresen véghez vitték. Minden területüket otthagyták védtelenül Gebrah-ban, és teljes erővel ránk támadtak Tacyntorega-ban. Nem sokon múlt hogy terület nélkül maradjanak, ugyanis az első, és a…..
2010.03.06 16:43:52
Na ide kerülnek az okosságok ezentúl :D..
2010.03.06 16:43:42
Na ide kerülnek az okosságok ezentúl :D..