Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihyke

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni. Ha…..
Mihyke 2012.08.26 23:12:26
@DIZZYREED: Kösz. Hát én semmilyen vadász nem vagyok. Általában a napi duplákra megyek, csak néha teszek pár ilyet, 50 Fttal nem nagy tét, ha meg bejön akkor pár ezer Ft nyereség elég jó.. Ez az első ilyen nagyobb. A másik meg csak a reálon ment el. Kár érte.

kepfeltoltes.hu/view/120826/buliszel_2_www.kepfeltoltes.hu_.png
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
Mihyke 2012.05.13 22:10:26
@Gepárd: Lemaradtál a végéről. :D 61-62re kikapott a CSZKA.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ezek után a célom nem más, mint bekerülni a zöld újságba" (valenciafan)..
Mihyke 2012.04.07 17:30:19
kepfeltoltes.hu/120407/asdf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerintetek így hagyja a fogadási iroda?:D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Mihyke 2011.07.06 21:03:29
@Diniyar Rinatovich Bilyaletdinov: Köszi a választ. Ezt fogom tenni. Valami itt tényleg nincs rendjén.
Mihyke 2011.07.06 21:12:55
@Afterforever301: Közbe megtaláltam a választ. Majdnem jól mondod. Az unibet akkor rakja át 1x odssra ha még az első szettben adja fel a játékos. Az ilyen teniszfeladásra van egy táblázat, a legtöbb fogadóirodával s 4 csoportra van beosztva. Játék előtt, 1szetnél, 2 szettnél, tejles meccsnél. Na az unibet a második csoportba van, ezért van így.
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz vízilabda Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
Mihyke 2011.04.29 22:45:52
@Devsey: Most néztem be, nem olvastam a reggeli tippeket. Nem rég keztem el nézegetni a kosárlabdát, úgyhogy nem nagyon vagyok benne. Vannak valahol sérültek, vagy miért ilyen gyenge a Spurs a rájátszásban? Elvégre az alapszakaszgyőztesről van szó.
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!…..
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás úszás vízilabda ökölvívás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod.…..
Mihyke 2010.12.19 19:36:06
@Babcsa: Ha pár napon belül le lesz játszva akkor beleszámít, ha nem akkor 1es odssnak tekintik. De lehet nem jól tudom.
Mihyke 2010.12.19 19:43:47
@ÁCSI MILÁNY: Köszi. Akkor tehát már van egy kis nyeremény. 5x100ral raktam 21.000et hozhatott volna ha mind bejön, így max 6-7ezret.

Másik szelóm:
Lemgo-Hamburg V ok
lazio-udinese H ok
napoli-lecce H nehezen de ok, nagyon ratyi meccs volt amúgy
(0-1) Real M.-Sevilla H ez még kellene
500-ból 2525 Ft nyeremény
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem…..
 Fogadási lista lebontva: Forma 1. jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz torna Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor…..
Mihyke 2010.10.22 09:50:39
@tippmixfüggő27: Hát elég veszélyes meccseket raksz. A Frankfurt számomra fix egyes, múlt hétvégén raktam rájuk, néztem is a meccset és elég meggyőző a teljesítményük.(Kaisers-Frankfurt 0-3)
Mihyke 2010.10.22 09:59:22
@tippmixfüggő27: Olaszba és magyarba nem nagyon vagyok otthon, de Fiorentínának tényleg illő lenne behúznia. A Liverpool szerintem nem nagyon fog produkálni semmit edzőváltásig, már ha lesz...Tehát nálam nem H.
Stuttgartot én is H-ra mondanám.
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz ökölvívás…..
 Fogadási lista lebontva: kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport röplabda tenisz   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!..
 Fogadási lista lebontva: jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport sakk tenisz ökölvívás Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres…..