Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasafi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mielőtt a fideszes elvtársak felkeresik a nekik fenntartott, számukra ingyenes ellátást biztosító kormányzati luxuskórházat egy gyors kivizsgálásra, azért csak felvetném, hogy sajnálnám, ha a fülkeforradalmi kormány vezetőjét rabláncon mutogatná a…..
sasafi 2011.07.20 16:35:40
dhm
hogyvolt VV4 - 4X94 2011.03.21 15:00:00
Véget ért a jótékonysági hét a Villában, egyúttal megkezdődött a tüzelési időszak, amihez minden kutyás sorstársamnak kívánok kitartást, türelmet, erős idegeket és humort, és ne felejtsenek el magnéziumot bevenni. Pötyinek egyébként a szőke, sportos testalkatú csajok…..
A közmédia Szalai Annamária lábánál hever, szájában biliárdgolyó, fején bőrmaszk, a fekete lakkon a médiatanács elnökének ujjai dobolnak kéjesen. Csend van, vagy inkább csak kuss. Igen az MSZP sajtóközleményei, és az egyre hisztérikusabb baloldali média cikkei alapján a…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Mitől lesz valaki Megasztár? Már azon kívül, hogy felfedezik ez egyik hazai dalosműsorban, miközben a bikicsunájt igyekszik szótagokra bontva memorizálni beskálázás közben?Friderikusz Sándort lehet kedvelni vagy utálni, de a hazai tévésó bizniszben betöltött úttörő…..