Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vác

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
Vác 2010.03.06 13:12:34
@xenuka: Egy a lényeg: mindenhol ott vannak-és pofátlanul lenyúlják az állami pénzeket-iszonyú menyiségben! Ez most egy állami-banki-idegenforgalmi-alvilági "bulijuk" lett volna megfelelő "fedősztorival", hogy ez mennyire jó a magyarnak.
Vác 2010.03.06 14:27:28
@A Nép - Te vagy!: Rendben-tegyük félre akkor az igazság magját: megint beszéljük le az oldalról a lényeget-ügyes! .-)))) Én csak azt láttam tegnap este a TV-ben, hogy az a Suchman aki egyszer már privatizálta/átjátszotta másnak a fél országot, most motorpályát építtetne az országgal valahol, mert neki/nekünk az jó lenne. Egyszerűen: borzasztóan irritáló! Ennyi. És szerintem gyorsan túl kéne lépnie az országnak ezen a projekten, mert MI belebuknánk, mint a sok más felelőtlen hülyeségbe. Emellett tisztelet minden motorsportot űző büszkeségünkre!
Vác 2010.03.06 19:16:06
@zj2490: Visszajöttem!!!!! Niklai kilépett a buliból (bár lehet, hogy csak látszólag?!?), mert tudja pontosan, hogy ez az országimázs duma a pár napos versenyért átlátszó átvágás.Eddig is, most is és a jövőben is arra szolgál ez a projekt, hogy sokan eszméletlenül meggazdagodjanak belőle. Én nem ismerem a számokat, viszont ti már mindent leírtatok róluk.Összegezve: Iszonyú ami itt folyik ebben az országban bűntetlenül, míg sokan rengeteget dolgoznak napi szinten a családjuk megélhetéséért!!! Mások meg felveszik az ingyenpénzeket, támogatásokat illetve szétlopják az agyukat, hivatkozva kisebbségi/többségi státuszukra.