Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CRIS

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azaz a Streets Racer (alias Maluch Racer) harmadik része! Jippííí! Milyen jó lehet, ha már a hivatalos trailerbe(!) is jutott bug. De ezt láttuk már az első részben is...  Küldte: buldi53   ..
CRIS 2010.07.14 14:25:11
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.06.08 22:11:00
Sokan követelték, de én már annyira nem akartam, de most muszáj lesz, mert ezt képtelen vagyok úgy megvágni, hogy 15 perc körüli legyen. :-/Úgyhogy két rész jön, de egyszerre fogom megjelentetni mindkettőt. Hétvégén szeretném ha már fenn lenne, muszáj lesz valami határidőt…..
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
Ha épp nem lenne periszkóp a kéznél, Nyújtsd ki a nyakad és úgy nézzél    Küldte: MrBen..
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Sokan elküldték nekem ezt itt, hogy a City Interactive márkajelzés alatt megjelenik egy 'Sniper : Ghost Warrior' nevű játék és hogy ez a Mesterlövész folytatása. Megnéztem a trailert és nem egészen értem, hogy miért írjátok ezt? Nem vélek felfedezni különösebben…..
Természetesen utólag kiderült, hogy ez az Arcade Boxing (mint anno a HEAT) is ingyenes játék (csak ezt is átnevezték, elvileg Boxer's Story a neve), csak éppen itthon voltak olyan jófejek, hogy eladják sikersorozatként. Érdekes.Úgyhogy ha ki szeretnéd próbálni, tessék nyugodtan…..
A múltkori esetet még én rögzítettem a FIFA 06-ban, most 'mamusz' küldött valamit, amit a FIFA 10-ben látott. Ehhez igazából nincs mit hozzáfűzni, tessék megnézni  ..
Két fronton is dúl a szerelem!Küldte: Capeta ..
Csupán a következő alany igen hiperaktív főhőse :)..
CRIS 2010.03.26 16:13:46
@gabrocki: ez buta vlt
freddyD-nek van haja. a videokban latni lehet!
CRIS 2010.03.26 16:17:48
@gabrocki: ja es ezen kivul meg neki koszonhetjuk, h most a szar pc-s gamekrol beszelgethetunk!
most gondoljatok bele:
ha freddy nem csinalja meg anno a MESTERLOVESZ videot....
hat nem lenne ugy se ures az eletem, de mindenesetre nagyon videokat csinal, es nagyszeru szorakozas nezni oket, es beszelni arrol, h telleg ilyen szar jatekok is vannak
CRIS 2010.03.26 16:19:10
@CRIS: bocs, kihagytam egy szot
szoval ott, h nagyon videokat csinal, az azt akarja jelenteni h nagyon jo videokat csinal
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
Szerencsétlen játékos nyakcsigolyái nagy bulit csaptak Küldte: CRIS   ..