Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Pé (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Room 2010.04.30 20:02:00
Úgy volt megbeszélve, hogy este nyolc órára ideér a csapat. Most van nyolc óra, ha nincsennek is a fejem felett, már nagyon közel kell lenniük. Lehet, hogy csak a képzeletem játszik velem, de mintha nagyon halkan kutyák ugatását hallottam volna. Persze ez nem valószínű, mivel a…..
Mr Pé (törölt) 2010.05.01 12:20:44
@mqqq:

Kisbarátom... ezt a szemembe is mernéd mondani?
A blogon lehetőség van kommentelni. Ha valami nem tetszik Ádám brátunknak, akkor törli. Ezt gondoltam a blogról, miért ne írhatnám le. Nekem is tetszett. Nem kell ám faszozni. Főleg úgy, hogy nem tudod ki vagyok. Szóval vedd elő a hogyanbeszéljünkszépen szótárat.
Mr Pé (törölt) 2010.05.01 20:01:43
@mqqq:

Oké! Azért ne egyél meg! Egyetértek, a végét majd megírja jól a könyvben. :D
Mr Pé (törölt) 2010.10.12 03:05:16
@Mr Pé:

ÉS IGEN! Kívánom, hogy legyen belőle nagy hasznod. Gondolom majd kiírod ide is, hogy hol és mikortól lehet megvásárolni.
Az Apple megszívatta magát az iPhone 4 dizájnjával, mostanra nem nagyon lehet vitatni, hogy ebben a formában tervezési hiba az antennaként is szolgáló fémkeret. Mert hiába szép a telefon, ha telefonálás közben eldobja a jelet (és ha csak a júzerek egyszámjegyű százalékánál…..
Ha jobban meggondolom Kanye West teljes egészében elrettentő példa, de most a képen is látható, hogy mi a bajom vele. Az énekes a King Tut kiállítást látogatta meg New Yorkban és arra gondolt, hogy e jeles alkalomra a legmegfelelőbb kiegészítő a szarkofághoz passzoló gigantikus…..
szappanopera Kijutós blog 2009.12.10 09:35:00
Úgy egy bő hete a barátom mutatott nekem egy blogot. Akkor indult az oldal, még kevés bejegyzéssel. Így tömören miről is szól: Egy programozó srác (Neumann Ádám) azt írja, hogy Erdélyben meglátogatta az ismerőseit, az estét egy panzióban töltötte, pontosabban kezdte. Aztán…..