Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuszipussz

22 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jóestét Kívánok Minden Kedves Olvasónak! :)Aki régebbóta látogatta az előző blogomat, az rájöhetett, hogy imádok angolról magyarra fordítani.^^ Most berakom ide az egyik számomra legfontosabb dal magyar szövegét.[meghallgatom.] Véleményeknek örülnék. ^^ Köszönöm.…..
Nyuszipussz 2010.04.13 19:14:02
Először is hírdetnék egy kicsit. A minap nyomultam Google-n. ( Jah, marha nagyon élvezetes volt xD), aztán ráleltem egy oldalra ami Taylor Lautnerrel foglalkozott. A sz6erkesztője majdnem gyilkos lett. Esküszöm! Be akarta adni nekünk áprilisi tréfa ként hogy TL kiszáll a Breaking…..
9. fejezet: hazaútRövid rávezető tatalom: lusta vagyok írni. Engesztelésem nem igazán sikerült, hiszen még mindig éreztem a levegőben, hogy jake valamiért haragszik rám. Vagy is, úgy tesz mintha haragudna rám. - Most komolyan megsértődtél?- Nem. Csak húzom az agyadat.…..
Hello, megint én vagyok. a kimaradozásokért bocsámnat, fanfiem befagyása miatt is, de annyira sok dolgom van, volt, lesz. Ha most kicsit behalt a blog, akkor ez azért van. Viszont: VAN TL POSZTEREM!!!! xDPusszantás: nyuszipussz..
 Modern kislány vagyok nagy hibákkal teli,a foglalkozásom: nem háztartásbeli.Főzni én nem tudok, mosáshoz nem értek,a házimunkához csöpp kedvet sem érzek.Viszont egyet büszkén be merek vallani,sok mindent nem tudok, de van ám valami:Amihez én olyan pompásan értek,mint…..
Mostanában nem tudok sokat írni, szóval sorry... :(..
Szombaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!Végre teljesen vége van a hétnek, Én viszont csupa nátha vagyok, am jha 90x nem fújtam orrot egyszer sem. Komolyan! Olyan szar rossz náthásnak lenni, és különben is. Ki akar egész héten náthás lenni? Nyomom magamba a c-vitamint mintha egy drogos…..
8. fejezet: keveredések.Korhatár: 14Rövid rávezető tatalom: Ezt nincsen kedvem ehhez a rövidkéhez írni, olvasd el >.< - Fázom. – nyafiztam. - az rossz. - Mondta Jacob, akin szintén csak egy pulcsi volt, meg egy póló. – Kéred az én pulóverem? – ajánlotta…..
7. fejezet: Az ölelésKorhatár:14Rövid rávezető tartalom: Hát... öhm... szóval, Rachel megteszi az első nagy lépést Jacob felé. Röviden ennyi >.<Hamarosan megérkeztünk. Az idő nem volt túl jó, de elterelődtek a gondolataim felőle. Jacob kinyitotta az ajtót nekem, és én…..
6. fejezet: A kukkolóKorhatár: 12- trágár kifejezésekRövid rávezető tartalom:Jake Kukkolóvá válik, Raxh meg egyszer csak rajta fekve találja magát. Izgi!!Miközben Jake helyet foglalt apja mellett én beraktam a pattogatott kukoricát a mikróba 4 percre. Lassacskán elkezdett pattogni.…..
5. fejezet: Az első pár óra Black családnál Korhatár: nincsRövid rávezető tartalom: Rachel megérkezik La pushba, és összeismerkedik a család többi tagjával, és kipakol. - De mindig ebben lakni már nem olyan izgalmas. – mondta, majd mikor a verandára értünk letette az…..
4. fejezet: A legnagyobb döntés fejben dől elKorhatár:13 Rövid rávezető tartalom: Rachelnek nagy döntés előtt kell majd állnia mielőtt la pushba érne. Mobilbajok. Az ám. Nem fog neki ízleni a Chilis gumicukor, és a cipekedésben is béna. ^^ röviden ennyi Zuhanyzás után…..
3. fejezet: Eseménydús pár napKorhatár: 14 – trágár kifejtésekRövid rávezető tartalom: Betörés, lecsapás, és hülye álom. Hívások meg egyebek. Pakolás az útra. Részletesebbre vágysz? Hát hajrá!A szüleim valószínűleg későn érhettek haza, mert én már hét…..
2. fejezet: VallomásokKorhatár: 12 Rövid rávezető tartalom: Rachel megtudja a titkot, majd jót szórakozik GracevelVolt egy megérzésem hogy Grace lesz az. Lelkileg felkészültem, hogy ő lesz az, és hogy olyan dolgokat fog közölni velem, amiket nem igazán fogok szeretni. Még mindig…..
1. fejezet: A kirándulás és a csajokKorhatár nincs - Trágár kifejezésekRövid rávezető tartalom: megtudhatod ebben a fejezetben, hogy miképpen jut Rachel La Pushban és abba is beavatlak hogy hogyan áll főhősnőnk társasági élete mostanság. Egy kellemes téli délelőttön majd…..
Itt a péntek. Bár tegnap elfelejtettem írni, nem maradtatok le semmiről, mert tehnap semmi érdekes sem történt.Ma nem voltam suliban fajaaa!!! mert versenyezni voltam. 1 óra volt a verseny, vagy is szövegértési verseny. tehát, 1 óra alatt kellett 3 feladatsort megoldani. De, mivel…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Gondoltál már arra mi lesz ha keresztezel két nagysikerű könyvet? Nem? És olvasnád? Igen?Görgess lejjebb!Előszó és részeltek:Fanficom:Éljenek a bonyodalmak!A shiver borzongásból ismert Grace barátnője vagy is Rachel cserediákként átkerül 1 hónapra, La Pushba ahol megismerkedhet…..
Itt a kedd, de még semminek sincs vége... Tarts ki, már nem sok van hétvégéig. A maival együtt már csak 4 nap.Ma jó napom volt, meg nem is. Írtunk a rendhagyóükból, csak nekem lett 5-ös. Utánam, a legjobb jegy a kettes volt. Pfff... Micsoda társaság xDHittanon is voltam, agyon…..
Itt a hétfő, mikor minden jónak vége... A hétfő a legnehezebb nap mindig. Ekkor mindig szembesülnöd kell vele, hogy vége a hétvégének. Reggel mikor tükörbe nézel látod a szemed alatti karikákat: megártott az esti tévézés. De hát mit tegyen az ember ha vasárnap este vannak a…..
 Lassan itt a hétfő, én meg még nem tanultam semmit. Halálosan unom magam. megpróbáltam fotózgatni, de a digitális gépünk beszart elromlott. A jó képek mindig elevsztek, csak a rosszak maradttak meg. Egy rajzpályázaton kaarok újat nyerni, de láttam ogy egy "kid"…..
Létrehoztam ezt a blogot fogammamsincs miért. De célom sincsen vele. Tehát, igyekszem ide mindenfélét feltenni, és hamarosan a fanficemet is lehet itt olvasni.Én szemmel követném. De hát ha nem teszed, te tudod.Mondjuk örülnék ha regisztrálnál...Hétfőn kezdem a szerkizést, mert…..