Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andris`

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Ma este meglesz a Bajnokok Ligája első két elődöntőse, és bár sokan lefutottnak tekintik mindkét párharcot, az NST meghívott szakértői az esélytelenebbnek tartott csapatok részéről is hihetetlen magabiztossággal nyilatkoznak az esélyekről. Barcelonában az lesz a kérdés, kinél…..
andris` 2010.04.06 23:04:52
@Árpádka: azért szombaton annyira nem voltunk rosszak, igaz nagyon hiányzott Rooney, de így is a Chelsea csak egy méterese lesgóllal tudott nyerni (igaz Macheda is kezelt a góljánál). nem játszott rosszul a MU, és az Old Traffordon senkinek sincsen könnyű dolga.
andris` 2010.04.06 23:08:49
@Árpádka: igen, ezért is nem értettem, hogy miért nem Macheda kezdett
andris` 2010.04.06 22:52:40
@Árpádka: de a MU nem fog holnap kiesni :)
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..