Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamara23

39 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
rövid iromány az ötvenhatos események közül választott témakörök egyikéről Az 1956-os forradalmat követő megtorlás időszaka Az 1956-os forradalom leverése után hatalomra kerülő kádári vezetés, bár a szovjet desztalinizáció miatt látszatra elhatárolódott a Rákosi…..
hát, telik a nyár. jelenleg a számomra legaggasztóbb jelenség a továbbtanulás, habár még majd' egy évig előttem a lehetőség a készülésre, de alapjában véve sem vagyok a toppon lelkiekben (azt hiszem, irritál néhány ezer ember). hogy ezt orvosoljam, a fertőző és világuralomra…..
Semmi konkrét Swag? Inkább SWAT 2012.07.15 18:33:00
swag. something worthless and gay. vagy secretly we are gay. vagy csak simán fag. istenem, úgy kritizálnám ezt az újsütetű szart, meg úgy alapvetően a nyugatmajmoló tinédzser társadalmat, de nincs erőm.. már belefáradtam, hogy olyanokkal osztom a véleményem, akik a tükörbe köpve…..
A következő bejegyzésem egy házifeladat gyümölcse, s elsősorban azoknak célzom, akiknek a jövőben, hasonló célból szüksége lehet rá, vagy csak marhára unatkoznak:)Etika és büntetőjog. Különbözőnek tűnhet a két fogalom, melyek között ennek ellenére nemegy párhuzamra…..
Semmi konkrét Nyuszitojta 2012.04.09 14:41:00
Viszonylag eseménydús két nappal szolgált a szünetnek ugyan óvatosan nevezhető tavaszi holiday (kerülöm a szóismétlést). Húsvét hétfőre ki is józanodtam, s olcsókölnitől illatozva fogok hozzá bejegyzésemnek. Sajnos suliidőben hiányzik a beleélés és a hülyeség az…..
Semmi konkrét Mellékeltem 2012.03.15 17:05:00
Mellékeltem, ezért egy kávét mellékeltem. alakulóban az élet.. nem szapulom, számlát kérhet. rémalakokat nem kémlelek, helyette csak rímelek, nem pedig színlelek, mert színeket többé nem lelek és elveszítelek. régóta bolygatja neuronjaim a frísztájl, habár személy szerint…..
habár tegnap téged is antidepresszánsként használtalak, leírom, mi jött be még. először is, egy kis alternatív, olckúl zene, melyek közül a legkatartikusabb a következő szám volt:a legaranyosabb:és a legkedvcsinálóbb: valamint zúztam egy jót egy egész napi…..
Semmi konkrét Utállak, január!:) 2012.01.29 19:28:00
az előző bejegyzésem sulira készült, de meghagyom, hátha jól jön valakinek médiára:) amúgy hát, ismét süllyedek az élet mocsarában és kétségbeesetten keresem a fényt az egyre nyomasztóbb télvégi mindennapok letargiájának kiküszöbölésére. kerestem emberekben, de…..
Szinte minden film (vagy televíziós műsor) képsorait összeillesztik, összevágják, más szóval montírozzák. (vágás) A montírozásnak köszönhetően a cselekmény többnyire pergőbb lesz a valódi történések ritmusánál, sokszor szempillantás alatt új térben és másik időben…..
2perc Photoshop baki 2011.12.28 16:32:00
vid4u.init(330,247,"W97qF890kJ","4O5mKW7UTj",1); 2perc.blog.hu ..
"alattomosság sötét felhője borította be a boldogság kék egét." egész nap ez a szöveg jár a fejemben. olyasmi. nem tudom, hogy a karácsonytól való undor orvoslásra szorul-e, mindenesetre az évek elteltével egyre kevésbé várom ezt a kissé monumentalizált ünnepet. pár…..
Semmi konkrét vubvubvubvubvűű 2011.12.17 13:00:00
Meneküljünk az álmok világába! ez a jelmondatom, mióta élek, habár jelenleg a rémálmok világán kívül nem sok helyre van belépőkártyám:l de én ezzel is megelégszem, nagyobb ihletadó, mint a csillámpónik és szivárványok. szóval a planéta ahova most menekülök, egy új…..
Azt hiszem, most jött el az idő. Igen, megtaláltalak a pöcegödörben, úgyhogy újult erővel fogjunk is hozzá egy újabb bejegyzéshez.:) A probléma, ami pedig bejegyzés írására késztetett, a facebook. Megtaláltam a fiatalság elhülyülésének fő gyökerét, ami ezen…..
2perc Durva a buli 2011.11.06 11:03:00
2perc.blog.hu ..
tamara23 2011.11.06 17:13:05
tamara23 2011.09.11 20:43:34
Semmi konkrét Ádijjosz 2011.08.04 13:50:00
hmm.. ez életem hatodik blogja. az önkifejezés és a szólásszabadság megszállottja vagyok, de van egy olyan érzésem, hogy rohadtul nem érdekel senkit, mit gondol egy koszos hippi az univerzumról, embertársairól és egyéb haszontalan, világmegváltó dolgokról. minek osztanám meg…..
Semmi konkrét Serious Sam.. 2011.07.29 14:16:00
Egy virtuális nosztalgiakörút során futottam össze régi kedvencem, a Serious Sam felújított változatával, immár Xbox-on. Mikor beruháztunk második számítógépünkre, hónapokig csupán egyetlen játékkal vagy személlyel nyomultunk. Serious Sammel. Érthető tehát, hogy mély…..
tamara23 2011.07.25 13:17:58
tamara23 2011.07.25 13:14:39
Semmi konkrét Vaskabátok 2011.07.25 12:49:00
Újabb(najó, 2007-es) kiváló film került ki a Haláli hullák hajnala  rendezőitől. Vaskabátok. A film címe árulkodó, ugyanis egy munkamániás zsaru, és későbbi társai köré íródik a kissé bonyolult, de logikusan követhető történet. Nem is írnék róla ennél többet,…..
Engem is elért a cb láz. Najó, már kihevertem, de amíg toltam az ipart, született egy-két  ironikus párbeszéd, ami megmutatja, mire is képes egy "gondolkodó" gép. És hogy mire kell vigyázni, ha vele beszélsz:)  ..
Csipkebogyó, borostyánlevél,Minden ember szebb jövőt remél.Delelő Nap, zúgó szöcskedal,Minden ember állatot takar.Bárányfelhő, aranysárga rét,Minden ember mások kárán vét.Gyermekláncfűn ringó pillangó,Minden ember magánakvaló.A Hold mindjárt a horizontra ér,Minden ember…..
Megfojt, gyötör, és ide-oda lök örökkévalóság végtelen, átjárhatatlan űre, ahol nem állhatsz meg, csak sodródsz az árral, nem tudod, mikor ér véget, nem tudod, elkezdődött-e, nem ismered a fájdalmat, nincs boldogságérzeted sem, csak sodródsz, örökké, fájdalom és öröm…..
Bambán ballagó birkák baktatnak azéter élettelenül égő érccsillámtól ékes égtükrén mígkegyetlen komoran kancsalító kacsák kacskán kúsznak kék kantárján követve asátán sarkantyúján serkenő sápadt sugarak sörtésztától sáros sávját.  ..
Életem hajnalán Szeretni szeretnék. Borongó, zöld homály Szemébe merednék. Távol a köd mögött Tábortűz fénye leng, Egy árny a láng fölött Szférájában mereng. Akkordokat penget Formátlan gitárján, Egy terccel mélyebben Szél húz át a hátán. Lépnék, de nem tudok,…..