Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szövegelő

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Tűnj el! 2013.01.22 21:42:46
Mennyi, de mennyi energiát és pénzt felemészthet az, hogy egy-egy számunkra fontos szóra elől lehessünk a Google keresőben! A keresőoptimalizálás, vagyis a SEO, bár kicsit misztikusnak tűnik a nem hozzáértőknek, valójában egy időt és tudást igénylő feladat. Nem…..
Ma voltam a Google Ügynökségi Napon (twitteltem is róla valamennyit), és sok hasznos és érdekes dolgot hallottam. Az egyik nagyon jó előadást Geiger Tamás, alias DuracellTomi tartotta a YouTube-ban elhelyezett reklámok kapcsán. Tudjuk, ezek azok a reklámok, amik március 1. óta…..
A stressz, a fejfájás, a zaklatott életvitel, az éjszakázások - nemcsak a vendéglátós szakmai sajátjai. Azt hiszem, nem én vagyok az egyedüli, aki ezeket át szokta élni.Most például fáj a fejem, második napja nem ebédeltem rendesen, és mégis tornyosulnak előttem a feladatok.…..
Te nézel tévét? Vagy csak az online világban élsz, és egyáltalán nem is érdekel ez az egész sugárzott média történet? Nem vagy egyedül, de kisebbségben vagy. És ha nem is érdekel a tévé, a hatását biztosan érzed. Főleg, ha marketinggel foglalkozol. Hiszen a tévé a…..
A sorozat első két részében (1. rész, 2. rész) már leírtam pár dolgot, mire kell figyelni, ha weboldalt készítünk. Most íme néhány újabb gondolat! Mikor néztél rá utoljára az oldaladra? Minden nap? És mindig a saját gépedről nézed? Kipróbáltad már másmilyen…..
kikvogymuk AZ APOLITIKUS 2010.08.03 08:04:00
  BARÁT: Mit szólsz, leváltották a szövetségi kapitányt. APOLITIKUS: Neeee! Csak ezt ne! Nem gondolod, hogy leállok veled politizálni?! BARÁT: Én csak... APOLITIKUS:Tudom cimbora, te csak célozgatni akartál arra, hogy én szavaztam azokra, akik hivatalba…..
kikvogymuk A BULVÁRSRÁC 1. 2010.06.29 08:23:00
Összejöttem a fittness edzőmmel Hiába óvott az egész Vittula és a szellemi holdudvarom az efféle kalandok káros következményeitől, úgy, mint imidzs-erózió és karakter-devalváció, mégis megszólalt bennem a társadalmi korlátokat elsöprő drámaiság, dúltak a hormonok, szóval…..
Modorosblog A simlis mixer 2010.06.10 07:00:00
A grátisz Unit Magazin 2010. 3. "szirup"-számából kapjátok a mait - keressétek a lelőhelyeken, - itt pedig digitális formátumban is megnézheted a cikket, megszokottan frappáns illusztrációval.Ha pedig csatlakozol a facebookos Modoroldalhoz, legközelebb te is már korábban…..
Váj mí kolegina is ihletet kapott, így az alábbi posztot van szerencsém most leközölni.Sanyarú sorsa úgy hozta, hogy egy kis vagy közepes városban, urambocsá’ faluban rakta le a gólya. Első 1,5-2 évtizedében nem is volt különösebb baja a földrajzi leosztással, viszont egy…..
Temptation friss olvasója a blognak, szinte a semmiből tűnt elő, és rögtön küldött is egy figyelemreméltó posztot. Az általa leírt, gyakori nőtípus jellemzőire sebészi pontossággal tapint rá, és nem kíméli :)A szülők elég jól kerestek a hetvenes-nyolcvanas években ahhoz,…..
Szövegelő 2010.03.05 22:01:59
@LyukasBogrács: Ja. a Mama az naggyon fontos tényező! Amellett, hogy ellátja a háztartást, csajt kicsi korától oktatja, hogy kell a "férfival bánni". Rosszabb esetben megözvegyülö lányával összeköltözve kész a boszorkányklub.
Szövegelő 2010.03.08 16:12:46
@SOPHIE: Drágám, te egy truccos kis troll vagy, de jól áll neked:)))
Ha a múltkor valakinek a lelkében nem indult el a misztikus bizsergés, akkor az azt jelenti, hogy még nincs meg a győztes. Újabb és újabb fordulók, újabb és újabb guruk, tökéletesebbnél tökéletesebb válaszok életünk kérdéseire. Egy kisbogár pozitív halálélményétől a…..