Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChesireCat (törölt)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mir eszbe kaptam mar landolt is a gep a vilag legforgalmasabb es legnagyobb legi kikotojeben.Ekkor varnunk kellett egy 10-15 percet mire leengedtek minket a geprol,de vegre kozoltek hogy le lehet szallni.Elmondhatatlan elmeny 2 es fel ora repules utan ujra a szilard talajon allni 2000 kilometerrel…..
Tamás mamáját egy éven belül harmadszor törték össze vétlenként. Utoljára frontálisan repült bele valaki, azonban az Aegon Biztosító csak a kocsi eurotax értékének 60% szándékozik fizetni. Ami különösen a 7,5 milliósra felkúszott hitel fejében nem vicces: 1 hónapja…..
Ooorsi velünk együtt ünnepli, hogy a strandon nem csak gofrit lehet kapni, illetve azt, hogy a magyar ábécében megjelent az ékezetes ipszilon...
ChesireCat (törölt) 2010.07.07 00:02:22
ChesireCat (törölt) 2010.07.07 00:03:33
Az amerikai híroldalak lényegében tényként közlik, hogy a Fehér Ház a mai napon keresetet nyújt be az arizonai bevándorlási törvény ellen. Obamáék nagy eséllyel arra hivatkoznak majd, hogy a határok és a bevándorlók ellenőrzése nem állami, hanem szövetségi hatáskörbe…..
ChesireCat (törölt) 2010.07.06 22:54:48
@hagyma: na énis eztmondom, nekem is vinni kellett az ssn-hez is meg a jogsihoz is egy rakat papirt meg bizonyitékot, hogy ki vagyok, honnan jöttem és miért. aki itt jogsit szerez az legális :D
ha meg mzoltán bediktálná a régi ssn-t egy ellenőrzéskor, szerintem azonnal látszana, hogy már nemkéne itt lennie. Én úgy sejtem, ezeknek van olyan adatbázisuk mindenkiről, hogy besírnánk rajta :))
ChesireCat (törölt) 2010.07.06 23:01:22
@mzoltán: kiszolgáltatott munkaerő? ószegények :) lehet akkor hazamenni vagy legálisan bejutni, ugyanis van rá millió mód. amerika legyen akkor menekülttábor? vagy hogy lenne jó? aza nagyon alacsony bér meg valószinüleg még igy is magasabb mint amit otthon keresett.

én nem élek arizonában, de nyilván volt rá okuk, hogy lépni kellett. obama meg olyan amilyen. a HIV tesztet is eltörölték, ami nekem még épp kötelező volt hogy kijöhessek. mostmár nyugodtan jöhetnek az aidsesek. ez mind csupa jó döntés ugye :)
ChesireCat (törölt) 2010.07.06 23:24:54
@mzoltán: mondd már meg nekem kérlek hogy az aids-esek melyik rasszhoz tartoznak :) meg ki beszélt itt mexikóról? végig te.
biztonságos? Hinni jó? 2010.06.25 18:23:00
Őszintén sajnálom az egyetlen teremtő istenben hívőket. Mert gyermekkoruk óta szorongásokkal plántálták teli a pszichéjüket. Mert folyamatos logikai és önellentmondásba keverednek, amikor a jóságos mindenható istenük nem akadályoz meg tömegmészárlásokat, vérengzést, nemi…..
Ha bajod van a magas fehér srácokkal, azaz: világos haj, kék szemés ha a (sajnos hazánkban is 75-80%-os) többséget alkotó azaz: törpe tucat délies&cigányos típusú srácok tetszenek = kerek buksi fej: barna majom szem, sötét haj mint a harmadik világban Ázsia Afrika D-Amerika…..
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
ChesireCat (törölt) 2010.05.12 19:55:07
@CatMother: én az óperenciás tengeren túl vagyok :D

most nem csak ez a 3 napos szabály vagy nemszabály a lényeg. Van otthon millió meg egy példa arra, hogy nem bánnak jól ezek a cégek a vásárlóval. Mennyire fájt volna az Extreme Digitalnak eladni azt a ramot mégegyszer? Az a baj, hogy otthon egyáltalán nem szempont, hogy a vásárló elégedett legyen. Én dolgoztam a Springfield-ben régen (a Westendben), ott direkt megmondta az üzletvezető, hogy bár a SPF szabályai szerint ők adnak vissza pénzt, de ezt a vásárlónak nem szabad megmondani és ragaszkodni kell ahhoz, hogy inkább válasszon mást. Ennek a csúcspontja az volt, mikor egy külföldi nőt alázgatott az üzletben hogy ezt a pólót nem veszi vissza mert használták (nem volt igaza) és ott szagolgatta mindenki előtt és elvárta, hogy én is mondjam azt. Aztán egy srác hozott vissza egy nadrágot mert a festés kifoltosodott rajta, annál hangosan fejtegette, hogy azzal ő nem tud mit csinálni ha valaki így beleizzad a nadrágba... Meg úgy általában bármilyen minőségi probléma volt, soha nem mulasztották el, hogy megjegyzéseket tegyenek, huzogassák a szájukat. És innen még MILYEN messze van, hogy ok nélkül vidd vissza a terméket... Szomorú na
ChesireCat (törölt) 2010.05.12 20:02:28
@yippyupp: jaja engem is irritál mikor úgy jelzi a magyar ember, hogy Külföldiában van, hogy direkt nem használ ékezetet. Én meg csakazértis használok. :D
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..