Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frankó 1

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorsfordító lehet 2011 ősze. Orbán Viktor elérte - az eddigi - mélypontot, de még nem koppant. Ő legalább is nem érzi úgy, vagy ha igen, akkor nem vallja be. Ehelyett beszól kormánya új szóvivőjének. El tudom képzelni, miféle ordibálás zajlik a Nándorfehérvári terem…..
frankó 1 2011.09.22 21:10:29
@altimus: Na a sok komment után végre valaki viszonylag értelmeset írt.
az a véleményem ,hogy frissíteni kéne a politikában is .Elég baj hogy csak gyurcsányról meg orbánról lehet beszélni.Takarodjanak el inkább dolgozni.Ha lehetne akkor inkább a bajnai meg a kósa közül választanék
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
frankó 1 2011.05.06 21:42:27
@Megfigyelo: Lájkolom a hozzászólásod
frankó 1 2011.05.06 21:58:59
@kamuszutra: Azért ha egyet is értek veled de ez a hozzáállás azért egy kicsit erős .Ne legyél olyan mint "azok" akik gyűlőlködnek és mások szenvedésén jót röhögnek ,mert akkor mivel vagy külömb töllük?
Öt új adónemet vezethet be Budapest, miután a Fővárosi Közgyűlés minapi ülésén a képviselők elfogadták a főváros 2011 és 2014 közötti gazdasági tervét. A terv öt új adónem bevezetését is felvetette, így Budapest vizsgálja, hogy bevezethető-e az úgynevezett…..
Sylvester Stallone a Rambo 4 után azt mondta, hogy számíthatunk a következő részre, majd néhány hete az idős akciósztár úgy nyilatkozott, hogy 99 % az esély arra, hogy nem fogja újra eljátszani a karaktert. Ennek ellenére Cannes-ban mégis reklámozzák a Rambo 5-öt, legalábbis a…..
Részlet a 2010-es David di Donatello-díj átadásából (az kb. az olasz Oscar.) ..
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
frankó 1 2010.04.21 21:10:09
@pesti lokista: 1. én nem vagyok komcsi 2. tőrődj a saját farkaddal 3. amúgy meg igazad van (részben)
frankó 1 2010.04.21 21:27:33
@Eyesis: Nekem nem MSZP kell és nem is fidesz Nekem csak egy olyan párt kell aki 1.nem akar vezérkedni 2.nem akar tönkretenni 3.megadja azt ,hogy szabadon és normálisan élhessek.Az sem zavar ha fideszből-mszp ből állna össze.De nézzd meg milyen gyűlőlködés folyik itt.Ezt a megosztást a fidesz kezdte ilyen durván el
A Lidl típusú olcsó szupermarketek egyik bájos vonása, hogy mindig árulnak pár teljesen értelmetlen, de mélyen leértékelt szerszámot. A sör és a pulykasonka mellé bármikor beugorhat egy jutányos forrasztópáka, vagy napelemes, magától úszkáló műkacsa. JamiCot a fent látható…..
  Van a Google keresőnek az a szolgáltatása, amely a keresett kifejezés (vagy annak első néhány betűje) begépelése után kiad egy listát arról, hogy az adott kifejezésre milyen más szavakkal kombinálva keresnek a legtöbbször az internetezők. Ha például beírjuk a…..