Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3bit

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mark Malkoff komikus mindent megpróbált, hogy kihozza őket a sodrukból. Ehhez felhasznált egy pizzás fiút, a feleségét, Darth Vadert és egy kecskét is. Hiába, egy Apple Store-ban MINDENT LEHET. Danzinak köszönjük a tippet...
Egy korábbi bejegyzésemben írtam már a Forex Growth Bot-ról. Ott a robot volt a fókuszban, de én úgy gondolom, hogy a robot mellé ajándékba adott indikátor sem piskóta. Visszanézve a chartot, valami eszméletlen jól jelzi az irányokat, hogy mikor kell venni és mikor eladni.…..
Nem gondoltam volna, hogy ebből tényleg vita fog kialakulni, de sokan a mai napig úgy gondolják, hogy az Air egy netbook. Mintha ez eldöntendő kérdés lenne, mintha egyéni preferenciákon, és nem viszonylag jól körülhatárolható (bár némiképp rugalmas) definíciókon múlna, hogy…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
3bit 2010.11.08 18:29:06
Röviddel a bejelentés után volt olyan szerencsém, hogy az berlini IFA kiállításon a kezembe foghattam a Samsung andoridos tabletjét, a Galaxy Tabot. Nem tudtam túl hosszú ideig próbálgatni, de elsőre nagyon bejött. Valójában egy nagyra nőtt mobiltelefonról van szó, annyi…..
Valójában az ötlet nem új. A Facebook korábban már készített olyan alkalmazást, melynek segítségével pofonegyszerűvé vált kvíz-alkalmazások készítése, mindenféle fejlesztői tudás nélkül. A Google most valami hasonlóval próbálkozik: alkalmazáskészítő szoftvert…..
3bit 2010.07.13 12:32:58
@KGyST: Teljesen egyetértek veled. Anno a HTML, JavaScript is ennyire könnyű volt. Bele néztél a kódba és már írhattad is át magadnak saját gépen.

Én támogatom az alacsony belépési küszöböt, aki meg profi, az valóban legyen az, ne csak a legokosabb munkanélkülinek tartsa magát. :-)
Tegnap a Google Chrome Team blogján bejelentették, hogy a Mac-es Chrome a bétaállapotból felnőtt a stabilan működő alkalmazások közé. Ez mindenképpen jó hír, hiszen a böngésző a legtöbbünk gépén a leggyakrabban használt, ezáltal a legkiborítóbb program, és sokan érzik…..
3bit 2010.05.28 14:01:57
@landilevente: Csak akkor működik, ha már meglátogattad azt az oldalt és kerestél is rajta valamit. Heurisztikusan próbálja meg kitalálni, hogyan működik egy-egy oldal keresője.

Ami jó benne, hogy működik szinte mindennel: Sztaki Szótár, Ebay, Youtube, stb...

Ha jól tudom, valahol a beállításoknál meg lehet adni az oldalakat, ha valami nem jönne össze.

Remélem, segítettem.
Ezzel a poszttal adósok vagyunk már egy ideje,ugyanis eddig nem írtuk le részletesen, hogyan is működik a multitasking az  iPhone OS 4.0-ban. Hallottunk olyan kifejezéseket, hogy Task Completion meg Fast App Switching, ideje végigvenni, mit is jelentenek ezek.Alapesetben, ha egy…..
3bit 2010.04.21 12:44:15
Valószínűleg ők a világ legbátrabb és legtürelmesebb emberei, akik a BKV-vel próbálnak együtt dolgozni, de a legjobbak is, hiszen tegnap megnyerték az iPhone vs. Android konferencia Év Alkalmazása díját a BpMenetrenddel, mint legjobb iPhone-os alkalmazás készítői. Ezúton is…..
A brit 3 Mobile szolgáltató előfizetőinek nem számlázza ki a twitterezés adatforgalmát. Teljesen mindegy, hogy a Twitter weboldalán vagy mobilkliensen keresztül használja a mobilozó a szolgáltatást, az adatforgalom után nem kell fizetnie.A 3 Mobile egyébként ugyanezt a kedvezményt…..
Ma már kétszer is beszéltem helyszíni tudósítónkkal, Handrással, aki magyar idő szerint tegnap este nyolc óta konkrétan sorban áll. Ő lesz a világon a harmadik, aki kereskedelmi forgalomban átveszi az iPadet, ugyanis csak ketten vannak előtte New Yorkban, a 5th Avenue-n található…..
2010. A web kettészakadt. A két új kategória: iPad ready és iPad nem ready.Az Apple külön oldalt szentelt annak a listának, ami az Adobe Flash nélküli oldalakat sorolja fel, így adva útmutatást az iPad vásárlóknak, hol érdemes próbálkozni a teljes tartalomért. A CNN,…..
Hogyan lesz egy sikeres iwiwes kisalkalmazásból sikeres, saját lábon megálló közösségi szájt? - szerintem ez az egyik legérdekesebb kérdés a Csajok és Pasik nevű szolgáltatás saját birtokra költözése kapcsán. Nos, most, hogy elindult a CsajokésPasik.hu, érdemes is…..
3bit 2010.04.01 12:31:17
@gemina: Szerintem sem fog bejönni a fizetős chat, meg több kép, ilyesmik.

Bankkártyával fizetni Magyarországon még nem igazán elterjedt, pláne online. Fizetős SMS-nél pedig elviszi a szolgáltató elviszi a felét.

Anno egy projektnél volt hasonló ötletelés: "Legyenek ingyenes alapadatok, de több képért, több infóért fizessenek. Ez mindenkinek meg fog érni havi ezer Ft-ot." Bele is buktak.

Ennek ellenére sok sikert, de szerintem nézzenek más üzleti modell után.
Az Apple tegnap kitett néhány guided tour videót az iPad oldalára, nagyjából a legutóbbi keynote-os szöveg kicsit kiegészítve, mindenesetre érdemes végignézni, mit várhatunk. Note: amit nem említenek, abbból kitalálhatjuk azt is, mit nem.Leginkább az iWorksöt érdemes figyelni,…..
3bit 2010.03.30 14:16:08
@rudo: Ott a pont. Ráadásul a QT-ot elég aggresszíven akarják rátukmálni az emberre. Győzöm tiltani, hogy ugyan már ne telepítse föl, személy szerint rühellem és szerintem lassú, igénytelen program.
Ezt állítják a fejlesztők, akik már el is küldték az Opera Mini alkalmazást az AppStore-ba, ami nagy valószínűséggel le fog morzsolódni az engedélyezési eljáráson. Lássuk, mit nem fogunk látni soha a telefonon: A videón egyébként elvileg két iPhone 3GS-t láthatunk Edge…..
Ne menjünk el szó nélkül a tegnapi hír mellett, miszerint az Apple kidobta az AppStore-ból a wifi-detektálást tartalmazó alkalmazásokat. Korábban beengedték ezeket az appokat, de most valamiért úgy döntöttek, hogy inkább mégsem szabad wifi-detektálással operáló alkalmazást…..
3bit 2010.03.08 14:35:55
@Victoorius: szerintem el fog tartani egy darabig, pláne ha bejön a Nexus One Európába. Valőszínűleg az iPhone OS marad az első, de nagyon fel fog zárkózni hozzá az Android, mondjuk 10-15 százalékkal elmaradva.

Szerintem.