Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mamondom

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pártunk és Kormányunk figyel az egészségünkre! És ez jól is van így. Most éppen törvénybe akarja iktatni, hogy ezentúl nem lehet büntetlenül mérgezni a magyart. Aki a nemzettestet finomított cukorral, sóval vagy koffeinnel akarja sorvasztani, az fizessen! Kivéve, persze, egyes…..
Magyarország Alkotmánya – Tervezet XIV. Cikk(2) Magyarország az alapvető jogokat mindenkinek bármely megkülönböztetés, nevezetesen faj, szín, nem, fogyatékosság, nyelv, vallás, politikai  vagy más vélemény, nemzeti vagy társadalmi származás, vagyoni, születési…..
Méezsör. - Szeretnék még egy (utolsó) sört kérni. Ndüzed. - Kérem adjon tüzet, legyen szíves. Gyogizsdzsaj. - Nagyon vonzónak találom Önt, kisasszony. Möfaszan. - Bocsánat, nem értettem amit mondott. Huubaze. - Sajnos úgy érzem, hogy rövidesen rosszul leszek. Jjjjjaaaa.. -…..
Hogy nekem is legyen -1°C 2010.12.01 14:45:00
December 1. A tél - mintha csak tudná, hogy már a naptár szerint is ő uralkodhat - egyből fehér, puha lepellel kezdi beborítani a tájat, és sűrű hóeséssel köszönti három hónapos uralkodásának első napját. Az elmúlt hét végén már ugyan megmutatta, hogy hamarosan eljön az…..
Mamondom 2010.12.01 20:13:28
A világ legpontosabb órájával - amely 3,7 milliárd év alatt siet vagy késik egy másodpercet - egy szobában is sikerült kimutatni, hogy a magasabban lévő órák gyorsabban járnak. Ez többek között azt jelenti, hogy immár kimutathatóan gyorsabban öregszik az, aki pár…..
Hogy nekem is legyen Újra Pesten 2010.09.11 18:23:24
Megint nem sikerült tartani a minden napra egy bejegyzés című tervet, de én a magam részéről annak is örülnék ha 2-3 naponta tudnék valamit alkotni. Na talán majd most, hogy itt leszek pesten. Aztán kitudja.Egyelőre ott tartok, hogy tegnap este feljöttem, és most itt vagyok. Ma…..
Hogy nekem is legyen GT után 2010.08.28 21:11:49
Bár kezdenek kétségeim lenni afelől, hogy ilyen ritka postolással még van egyáltalán valaki aki olvassa a blogot (kommentben lehet cáfolni, hülönben a holnap érdeklődés hiányában elmarad - és ezt vegyétek fenyegetésnek), azért megírom hogy rendben megérkeztem, lesz GT…..
A videó, aminél jogosan teszem fel a kérdést: miéééééért??? ..
Hát igen, ez volt múlt hétvégén (17-18), amikoris két napot töltöttem a papám szőlőhegyén a szüleimmel.Idén papám egészségi állapota annyira leromlott, hogy belátta, nem tud tovább foglalkozni a pincével és könyékével, így ránk hagyta a területet, csináljunk vele amit…..
Hogy nekem is legyen Szünet vége 2010.07.12 17:26:00
Igen, újra itthon, kipihenten (haha, olyan nincs), rozzant bringával, beszart memóriakártyával (ezúton kérek segítséget a "zinternet olvasóitól", ha tudják hogyan lehet az adatokat kinyerni egy olyan memóriakártyáról, amit két különböző fényképezőgép, laptop…..
Úgy döntöttem, hogy leveszem a többesszámot a címből, mivel a társszerkesztőim különböző okokból, amit most nem részleteznék nem nagyon aktívkodnak, én meg nem szeretnék senkit belekényszeríteni, így ugyan ritkábban van post (sajnos), de senki nem ír kényszerből, ami jó.…..
Persze olyan sosincs hogy minden igaz mert valami sosem az, de ebbe most ne menjünk bele... a lényeg, hogy - sok társammal ellentétben - nekem véget ért a vizsgaidőszak, a mai napon kiköltözöm a kollégiumból, és hazamegyek a nyárra. Mivel már mindent összepakoltam, mint az alábbi…..
Hogy nekem is legyen 4 nap... 2010.06.04 12:00:00
  Ubi es inpedis terra e tempus anteactussapies eo quam erant cadeveris infinitatis...
Hogy nekem is legyen ZH dömping 2010.05.11 19:09:00
Hát ennek is vége... hihetetlen, de elrepült ez a félév is, és már vége a szorgalmi időszaknak, kezdődik a vizsgaidőszak... huhh... kemény lesz.Ahogy az elmúlt napok is meglehetősen megviseltek, és ezt akikkel rendszeresen beszélek, szintén megérezték... elig voltam gép előtt,…..
Hogy nekem is legyen Feladat 2010.04.30 23:39:56
Mondjatok olyan szavakat, mondatokat, amelyek az összes magyar magánhangzót tartalmazzák, ábécésorrendben, és mindegyiket csak egyszer. Az alábbi kettő nem játszik.Előre érzem, hogy senki nem fog még csak részlettel sem próbálkozni :D Mindegy,m úgyis csak azért írtam a…..
Mamondom 2010.05.02 18:26:10
@saakos: ::----))))))
Hogy nekem is legyen Reggeli vicc 2010.04.27 07:00:00
Két pogácsa beszélget: -Képzeld felvételiztem a jogi egyetemre. -Na és? Felvettek? -Hülye vagy? Egy pogácsát?..
Hogy nekem is legyen Avatar 2 2010.04.21 11:06:20
Az a helyzet, hogy már több mint egy hete nem írtam semmit, ezért most összeszégyellem magam. Bocsi. De akkor most egy rövid szösszenet, hogy filmbuzin kijött egy hír, miszerint az Avatar 2 a pandorai tengerekben fog játszódni. Érdekes, mindenesetre én most bemásolnék pár jópofább…..
Hogy nekem is legyen Duplahármas 2010.04.13 22:42:00
Már tegnap meg akartam írni ezt a bejegyzést, de ma megint eszembe jutott, szóval valami rövidített verziót lepötyögök, főleg hogy nincs jobb dolgom...Háttérinfó:Az elmúlt hetekben a 33-as busz nem a megszokott útvonalon járt, mert valami katyvasz volt az útburkolattal (vagy…..
Hogy nekem is legyen Pandorum 2010.03.03 02:10:00
Na... na, na, na! Erre vártam. Igen, végre egy film, ami tetszett. Ami magával ragadott, aminek a 100 perce úgy elröpült, mintha nem is lett volna. Már a Moon is jó volt (arról most nem írok, majd talán egyszer összefoglalom az ilyen űrfilmes élményeimet), de ez tényleg mindent vitt.…..