Regisztráció Blogot indítok
Adatok
npcscs

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kezdeményezésről kaptunk értesítést. Testületileg, pályázatilag keresik az egriek a bikavér fehér párjának nevét. A vér és a fehér szavakat kétségtelenül jobb egymástól távoltartani, de minthogy nem sok egri fehér házasítást tudnánk fejből felsorolni, így úgy…..
npcscs 2010.03.20 11:55:19
Feri évértékelt. Eleve "furcsa", hogy az MSZP bukott miniszterelnöke öntörvényűen osztja az észt, nem is hallgattam végig -hogy őszinte legyek egyetlen másodpercet sem hallgattam bele Fletó okoskodásába. Más, sokkal nagyobb probléma van a tegnapi…..
npcscs 2010.03.20 10:20:55
Nemrégiben meghirdették a világ legjobb állását: egy óceáni szigetet kellett megfigyelni mesés fizetésért cserébe. Felejtsék el. Én ezentúl inkább a South Beach-i Ritz Carltonban szeretnék dolgozni barnító inasként. Nem vicc, a floridai luxusszállodában egy fecskében és egy…..
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
Az utóbbi idők fejleményeiből: Bayer bazmegol, Pörzse szarházizik, Vona likudol, Orbán önmagával szövetséget köt, az MDF önmagát tökön szúrja, az LMP elvileg – azaz sehol sem – kilenc százalékon áll, az MSZP elfér egy Nokiás dobozban. Közben meg a Vona szexel…..
npcscs 2010.03.18 11:42:23
Az első nagy, össznemzeti "reklámfail" a jelek szerint nem más volt, mint az 1848 március 15-én elterjedt és a forradalom szimbólumává vált nemzeti színű kokárda, a nemzeti összetartozás és büszkeség jelképe. Eredetileg ugyanis, a heraldikai szabályok szerint…..
A hét - természetjárókat, természetkedvelőket érintő - legrosszabb híre egyértelműen a fecskék számának csökkenésével kapcsolatos hír volt. Természetesen a hazai fecskeállományról van szó. Tudományos alapon persze a bálnák kipusztulása, meg a dodó kihalása is gáz,…..
Az előző évszázad nagyobbik felét tölgyfa-hordóban töltötte az a malátawhisky, melyet a napokban vertek csapra Skóciában. A Gordon and MacPhail’s Mortlach röviditala nem kevesebb, mint 70 éven keresztül érett, ezzel pedig a legöregebb whiskey jelenlegi a mezőnyben.Az igen jó…..
npcscs 2010.03.14 20:19:42
 Összeállítottam a 2010-es esztendő tizenkét pontját.  Arra törekedtem, hogy a legégetőbb problémákat vessem fel. Arra törekedtem, hogy olyan követelésekkel álljak elő, amelyekkel kapcsolatban polgártársaink döntő többsége egyetértésre juthat.Biztos vagyok benne,…..
npcscs 2010.03.14 20:18:00
6 hónapos próbaidőmet töltöm (e hó végén jár le)a jelenlegi munkahelyemen. Amilyen szimpatikusak voltak a leendő főnökeim az állásinterjún, olyan ellenszenvesek, mióta a beosztottjuk vagyok: már az első naptól kezdve nagyon rossz a légkör, 1 nap nem telt el úgy, hogy azt…..
Ronald McDonald's piros csíkos bohóca egy megátalkodott bűnöző, akit a kemény Michelin-kopók üldöznek, miközben ő túszul ejti a Bob's Big Boy szendvicslánc kabalafiguráját, aki éppen a Haribo-fiúcskával próbált lelécelni az állatkertben az iskolai csoporttól, és aki később…..
npcscs 2010.03.09 18:37:09
Belsőség Ínséges idők 2010.03.05 17:08:00
Bármennyire is várjuk, csak nem jön friss infó Csikóséktól. Minden valószínűség szerint úton vannak, legutolsó telefonos beszélgetésünk során Bende annyit mondott, hogy a kárfelvétel megtörtént és indulnak tovább, Katinak el kell érnie a repülőgépét. Állítólag készül beszámoló a mai délelőttről,…..
npcscs 2010.03.06 11:54:07
Belsőség Gyógyír a sebekre 2010.03.05 18:07:00
Sipos Zoli jelenti: Amilyen jól indult a tegnap, olyan jó lett a vége is. A kettő között történtekről már olvashattatok. Még fogtok is. Elég annyi, hogy megtörték a Pontont, volt dráma, széjjelfagyás, aggódás. Mire véget ért a Svéd Királyi Rendőrség intézkedése (persze lehet, hogy hivatalosan nem is…..
npcscs 2010.03.06 11:29:06
Agyhugykő Nőnapi előzetes 2010.03.06 10:46:33
Mivel mindketten a női nem nagy rajongói vagyunk, (tahóul = jobban szeretünk dugni mint inni) ezért most egy kis meglepetéssel kedveskedünk előzetesen is a szebbik nemnek! (tahóul = nesztek bakker luvnyák, kő ajándék?) Szeretünk titeket mert megédesítitek a napjainkat! (tahóul =…..
npcscs 2010.03.06 11:19:19
Annyi információ látott napvilágot, oly sok viszály után végre van egy hivatalos premierdátumunk: az iPad április harmadikától lesz kapható az Egyesült Államokban. Az elsőként elérhető készülék csak wifivel lesz használható, a 3G-s modellek csak április végén futnak be,…..
A székek királya, a királyok széke. Ez a Thonet szék. Gyártója, a több mint 190 éves múltra visszatekinthető német Thonet most, egy évszázados profiljától merőben eltérő területen jelentkezik izgalmasan új innovációjával. A 2010. március 4-én megnyitott 80. genfi autószalonon fog debütálni az a…..
Pikachuról szerintem viszonylag kevés embernek van pozitív véleménye, mert az odáig rendben van, hogy színre sárga, fajra meghatározhatatlan, de amikor azon az idegesítő cincogó hangján azt mondja, hogy "pika-pika", szerintem mérhető mennyiséggel csökken az emberiség…..
Az "Este jó"-t talán ismeri mindenki, aki volt gyerek, a gumimacikat meg szintén, ráadásul kaptak már szerepet a blogon is, igaz, nem mostanában. Mutattunk belőlük egy kristálycsillár-utánzatot és asztali lámpát is, utóbbit a Jellio kínálatából.Most is a Jellio oldalán…..
Március 1-jén a Vatera egy digitális Rubik kockát bocsátott árverésre. Az aukció nyertese nemcsak a kütyüvel lesz gazdagabb. Az összeget, vagyis a kocka leütési árát jótékony célra fordítják, az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványnak adják. Az aukciónak…..
Most vasárnap rajtol a világ leghíresebb és leghosszabb távú kutyaszánversenye, az alaszkai Iditarod. A 12 kutyás fogatokkal 1800 kilométert kell megtennie a versenyzőknek. Mint az Extrém.hu cikkéből kiderül,  a versenynek ugyanolyan történelmi előzményei vannak, mint…..
npcscs 2010.03.05 21:23:45
Számtalanszor elgondolkodtam, miként lehetne méltó válaszcsapást adni hasonló muzikális töltetű tömegpusztító fegyverekre: ha magam mellé vennék két üzbég cirkuszi törpét, és fagyasztónak öltözve Frigolettó fedőnéven áriáznánk a Budapest TV…..
npcscs 2010.03.05 17:20:04
RED HOT CHILI PEPPERS, 2006. DECEMBER 6., BÉCS, STADTHALLE Beck Zoli a sofőr, de mivel külön vettük meg a jegyeket, csak a helyszínen derül ki, hogy Zoliék fent, valahol a lelátó magasában fognak ülni, amíg mi lent, a színpadtól alig 8-10 méterre állhatunk. Irigyelem is magunkat…..
npcscs 2010.03.05 17:04:36
Képzeljük el, hogy az Alien második fogsora az orrunk előtt csattan. Megvan? Beleborzongtál? Akkor jó, Ridley Scott ugyanis 3D-ben fogja készíteni az Alien előzményfilmet. Ezt Roger Christian a Csillagok háborúja és Nyolcadik utas: a Halál művészeti rendezője erősítette meg, azt…..